Acum este Sam Feb 11, 2012 4:50 am

De ce se imbraca fetele strident?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Lun Iul 26, 2010 11:39 am

Ce parere aveti despre fetele care se imbraca strident oriunde s-ar duce?Sunt fete care vor sa fie sexy si sa atraga baietii imbracandu-se cu haine deocheate.Credeti ca reusesc?Credeti ca pentru un baiat este important as te vada cat mai goala?Daca te vad goala de prima oara pe urma ce farmec mai ai?

Mesaj » Vin Iul 30, 2010 6:31 pm

De ce se imbraca strident sau...nu prea se imbraca...evident pentru ca mizeaza pe acel instinct primar pe care il ofera proiectia imaginii stridenta sau incitanta in mintea privitorului, dar uita ca exista si minti care stiu sa faca distinctie intre ceea ce iti poate oferi un ambalaj ostentativ si valoarea intrinseca.

Ele considera ca asa este cel mai usor sa iasa in evidenta, probabil mintea lor nu ajunge pana la a gandi ca exista si alte modalitati de a iesi in evidenta( uneori este suficient daca auzi si o vorba de a lor, ca pe a doua nu prea ai dori sa o mai auzi), sau ca exista si optiunea de a te lasa sa fii descoperita si cunoscuta nu doar pentru acel bordo sau ocru (culori frumoase de astfel) sau pentru lenjeria intima la vedere.

Insa la sistemul de valori pe care il are ca etalon generatia actuala...treptat am putea crede ca s-au deschis plajele pe strazile oraselor nostre.

• Member
  • Replici:55

• mihi ...

Mesaj » Joi Sep 02, 2010 2:12 pm

E logic ca fetele se imbraca strident pentru a iesi in evidenta. Nu cred ca e un lucru rau. Prin acest mod isi exprima feminitatea...; si daca nu s-ar mai imbraca asa ce farmec ar mai avea lumea. Femeia aduce culoare si gust acestei lumi.

Personal, cand intalnesc o fata imbracata bine ”nu neaparat sexy”, care arata bine, o consider frumoasa. Dar cand vad aceea-si fata dezbracata, cum a lasat-o mama natura, stiti...e ceva mai mult instinctual. De multe ori se vorbeste intre baieti ca fetele sunt mai frumoase inbracate decat dezbracate. Cand esti dezbracata in mintea barbatilor esti mai mult...sexi decat frumoasa. A-ti prins ideea? Eu cam asa vad lucrurile.

Iubiti-va mult!
  • Member
  • Replici:73

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns