Acum este Mie Mai 23, 2012 5:26 pm

Impreuna pana cand moartea ne va desparti

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Mie Apr 28, 2010 12:40 pm

La casatorie sotii isi promit ca vor ramane impreuna si se vor iubi pana cand moarte ii va desparti. In realitate, multe cupluri se destrama, divorteaza, sau traiesc in certuri, sau se inseala unul pe celalalt. Cum ramane cu acea promisiune facuta solemn la casatorie ?

• Site Admin
  • Replici:758

• Mesaj » Lun Noi 28, 2011 8:23 am

Ce faci atunci când moartea te desparte doar după 4 ani de căsătorie?
  • Member
  • Replici:241

• lilyka ...

Mesaj » Mar Noi 29, 2011 2:29 pm

Parerea mea e ca acum casatoria se vede doar ca pe o demonstratie de iubire, nu este privita ca ceva serios. Acum, toti "ne iubim ne casatorim", facem si un copil, fara a se gandi catre ce responsabilitati se indreapta.

Iar tu, cosmina, gandete-te ca sotului tau, acolo unde e, nu-i place sa te vada suparata si trista, el vrea sa te vada ca treci peste.
  • New member
  • Replici:1

• Mesaj » Joi Dec 01, 2011 3:58 pm

nu e vorba de mine!mulţumesc lui Dumnezeu soţul meu este bine, dar am o prietenă şi mă doare sufletul când o văd şi aş vrea să pot să-i dau un gram de putere să treacă peste asta!
  • Member
  • Replici:241

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns