Acum este Joi Mai 24, 2012 9:23 pm

Indiferenta mea a facut-o o fata sa sufere!

Povestea mea de dragoste cu intamplari, sfaturi, pareri ?
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Sam Iun 26, 2010 1:40 am

Povestea mea de dragoste este neinchipuit. Sunt un baiat simplu aproximativ ca toti baietii, imi petrec timpul mai mult cu prietenii, sunt pus numai pe sotii.

Nici nu-mi imaginam ca de mine este indragostita o domnisoara de 14 ani eu avand respectiv 17-18. Vesel fiind din fire intr-o seara de sambata imi petreceam ca intotdeauna timpul distrindu-ma la discoteca. Nici nu-mi imaginam ca in seara aceea voi fi atat de surprins, da a fost ceva minunat, cand am auzit de la o amica ca o domnisoara pe nume Vera est indragostita lulea de mine.

Nu-mi venea sa cred, desi la prima vedere nu-i atrageam nici o atentie, caci eram deja indragostit de o alta domnisoara pe care nu am reusit sa o cuceresc. Totul se parea ca se incheaga. Dupa ce sa terminat distractia, m-am oferit sa o conduc acasa pe acea fata.

Desi deodata nu pre o agream, totul se parea ka merge struna, nedadand semn ca ma intereseaza, fiind indiferent la ce se intimpla in acele momente!

Timpul trecea si iata ca intr-un moment dat, simpla conducere acasa a trecut in ceva mai serios, eu nastrusnic din fire am condus-o de multe ori acasa in stare de ebrietate. Da, recunosc ca nu este un gest onest din partea mea, dar asta ne-a atras si mai mult.

Imbratisarile si vorbele dulci au continuat aproximativ doua saptamini nu mai mult, pana la un moment cind mi-am dat seama ca nu mai poate continua asa cu acea relatie de dragoste... Intilnirile mangaierile si saruturile nu ma mai facea fericit, nu mai simteam acel fior pe care toti si-l inchipuie intr-o relatie de iubire.

Comunicam mai mult pe internet cand la un moment dat i-am dat de inteles ca astfel nu mai poate continua. Ea ma inteles , dar a suferit mult. De fiecare data cind ma vede ma saruta imi vorbeste frumos, in preajma ei ma simteam barbat. Emana o energie pozitiva. Cred ca ea este unica domnisoara, fata care a tinut atat de mult la mine si eu am simtit asta. Desi acuma acea fata sufera, nu vreau sa dau timpul inapoi este inutil, filmul odata privit nu este atit de interesant daca il revezi pe urma!
  • Member
  • Replici:24

• Vizitator

Mesaj » Lun Iul 26, 2010 10:48 am

este foarte dureros pentru o fata sa vada cum relatia ei se scurge,sa vada cum pierde iubirea celui mai important din viata ei.Fetele in special observa micile nereguli iar cand le simte sufera si incerca sa le faca sa dispara.Indiferenta pentru ea,pentru sentimentele ei o doare ingrozotor!

Inapoi la Povestea mea

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns