Acum este Mie Mai 23, 2012 5:27 pm

De ce se indragostesc barbatii de femeile altora ?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Lun Apr 27, 2009 5:45 pm

De ce se indragostesc barbatii de femeile altora ? Ce pot gasi mai bun, la femeiea prietenului sau prur si simplu, femeia altui barbat ?
Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• Mesaj » Lun Apr 27, 2009 7:25 pm

chiar nu cred ca are vreo importanta daca e cu ala sau nu...le place fata si punct. ca si la barbati, de obicei cele bune sunt luate.
  • Member
  • Replici:13

• felixx ...

Mesaj » Lun Apr 27, 2009 7:29 pm

CataCurajosul scrie:chiar nu cred ca are vreo importanta daca e cu ala sau nu...le place fata si punct. ca si la barbati, de obicei cele bune sunt luate.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cele "BUNE" adevarat grai-tai , pentruca in realitate cele bune nu se disting atat de repede.
  • Member
  • Replici:102

• Mesaj » Lun Apr 27, 2009 7:44 pm

Se spune ca poti iubi doar o persoana adica in cazul meu doar pe sotia mea ,dar dupa mine si cred ca mai sint si alte persoane care gindesc la fel mai poti intilni si o a doua femeie sau barbat pe care sa-l iubesti in celasi timp cu prima sau primul.Cele doua iubiri ,insa,nu sint asemanatoare fiecare e unica in felul ei si se completeaza intre ele una pe cealalta.De ex pe sotia mea o iubesc intr-un fel si pe cealalta femeie,amanta ,o iubesc si pe ea dar pt ea am cu totul alta iubire fata de cea pt sotie.E greu de inteles acest fenomen mai ales de femei in special insa orice e posibil si pina nu ti se va intimpla si tie vei sustine sus si raspicat ca asa ceva este o prostie de neimaginat!? In viata intilnim si invatam multe mai ales in aceste vremuri cind lumea nu mai este asa de inchsa la gindire ca in trecut si este mai libertina. ;)
  • New member
  • Replici:2

• Mesaj » Lun Apr 27, 2009 7:58 pm

felixx scrie:
    CataCurajosul scrie:chiar nu cred ca are vreo importanta daca e cu ala sau nu...le place fata si punct. ca si la barbati, de obicei cele bune sunt luate.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cele "BUNE" adevarat grai-tai , pentruca in realitate cele bune nu se disting atat de repede.

:D da, fiecare cu ale lui :) daca unii considera o fata "buna" o persoana sexy si atat, au de pierdut mai mult :shock:
    placerea carnala o poti avea si din partea cuiva la care tii si care tine la tine.
  • Member
  • Replici:13

• Vizitator

Mesaj » Mar Dec 08, 2009 8:05 pm

ESTE CEVA INSTINCTIV, APROAPE ANIMALIC

alma ...

Mesaj » Joi Dec 10, 2009 11:58 pm

ptr.ca este mult mai simplu(sunt doar placerea si distractia fara obligatii,in momentul ce a aparut obligatia aproape intotdeauna este mai buna sotia,cu mici exceptii.)...............cred ca nu ne place sa fim realisti si sa privim adevarul in fata,de cele mai multe ori ne mintim pe noi insusi ca suntem indragostiti si de cele mai multe traim o viata amara cautand vinovati unde nu sunt,doar ca sa ne scuzam pe noi .
  • New member
  • Replici:9

• Mesaj » Mar Feb 02, 2010 2:21 pm

e o mare prostie sa te indragostesti de o persoana casatorita,ii strici viata la amandoi,nu se face asa ceva,sant destule femei si barbati singuri ,de ce sa faci asa ceva?
  • Member
  • Replici:34

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns