Acum este Mie Mai 23, 2012 5:31 pm

De ce inseala barbatii femeile ?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Joi Apr 02, 2009 5:08 pm

Un urma unui articol despre fidelitatea in cuplu, citit intr-o revista din Romania, ma intreb de ce isi inseala barbatii femeile ? Femeile se uzeaza sau pur si simplu ei doresc sa isi imbogateasca palmaresul de femei cu care se culca?

Unde este sensul acelui sincer " te iubesc ", din primele luni ale relatiei de dragoste ? Infidelitatea, sa fie ceva gentic sau tine de anturaj? :?
Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• Mesaj » Joi Apr 02, 2009 8:58 pm

Nu inteleg de ce toata lumea traieste cu impresia ca barbatii inseala mai mult decat femeile...de ce de obicei cand e vorba de inselat.....aaaa..barbatul. Din experienta va spun...femeile inseala mai mult decat barbatii, si de obicei mult mai grav.
  • Member
  • Replici:31

• dario ...

Mesaj » Sam Apr 04, 2009 6:02 pm

Cunosc o persoana care isi inseala sotia..dar nu pentru ca nu o iubeste..pur si simplu dupa un anumit timp o relatie devine plictisitoara- dupa cum a zis el...
  • Member
  • Replici:11

• felixx ...

Mesaj » Dum Apr 05, 2009 7:24 pm

De ce??? cred ca se uita ca "barbatul" este un cuceritor, de asemenea "barbatul" dupa casatorie confunda sotia cu mama.....casa parinteasca cu propriul camin......stie ca este asteptat acasa, stie ca este iertat...
  • Member
  • Replici:102

• Mesaj » Dum Apr 12, 2009 6:55 pm

depinde uneori pentru ca se plictisesc, alteori pt ca nu exista respect..
  • Member
  • Replici:27

• felixx ...

Mesaj » Dum Apr 12, 2009 7:44 pm

:lol: :twisted: :lol: :lol: :lol: Adevarat graita-i " SE PLICTISEC" :lol: :lol: de bine, cat priveste respectul nu are nimic de-aface cu faptul ca barbatii "inseala" :? :mrgreen: :mrgreen:
  • Member

• brindu ...

Mesaj » Mar Apr 14, 2009 8:27 pm

As avea si eu o inrebare ptr barbati si chiar as vrea sa stiu.
    Ce gasesc la acea pers cu care inseala nevasta?........oare prin comunicare nu o pot gasi si la sotia lor?
    .......mai vorbim de IUBIRE, RESPECT, FIDELITATE, SINCERITATE.???????/........oare mai tine cineva cont la ora aceasta de aceste aspecte.
    d-nul felix spune-a ca nu discuta de respect, ca nu e vorba de respect, atunci de ce o fi vorba?
    Daca la ora actuala , sotii nostrii ne inseala si mai spun ca ne mai si respecta........vai.... , ma intreb ce o intelege el prin respect?
  • New member
  • Replici:9

• felixx ...

Mesaj » Mie Apr 15, 2009 7:46 pm

Cu tot respectul nu domn.....cat priveste ...despre RESPECT! da .....e bine de citit DEXUL pentru a vedea semnificatia cuvantului. Si pe mama o respectam dar gresim , nu ? stimata D-na .
  • Member

• brindu ...

Mesaj » Joi Apr 16, 2009 6:41 am

Replica ta nu ajuta sa-mi schimb parerea, intelesul cuvantului respect in dex sper sa fie valabila si ptr tine.
    Eu ma refeream la discutia de pe forum, ca o respectam si pe mama si pe altcineva e tot cuvantul respect si are acelasi inteles din cate stiu. In fine, scuze daca am deranjat , nu am vrut sa supar pe nimeni.......
  • New member
  • Replici:9

• Mesaj » Dum Apr 19, 2009 3:49 pm

femeile insala ca asa fac si barbatii ...nu prea exista ingerasi in ceea ce priveste un barbat sau o femeie ..sa fim seriosi totusi ...
  • New member
  • Replici:3

• Urmatorul

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns