Acum este Mie Mai 23, 2012 5:32 pm

va-ti inselat partenera?

Aici puteti intreba, cere sau da sfaturi altor femei sau barbati, referitoare la copii, la viata de familie, la casatorie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Joi Noi 25, 2010 12:41 pm

mie imi place sa fac sex. daca as spune nu as minti,si cu toate astea imi iubesc sotia si nu o neglijez. NU CONFUNDATI DRAGOSTEA CU SEXUL. DRAGOSTE = daruire totala. SEX = satisfacerea placerii{dar e dulce-dulce si asta}

iosif ...

Mesaj » Joi Noi 25, 2010 10:21 pm

teo_it scrie:mie imi place sa fac sex. daca as spune nu as minti,si cu toate astea imi iubesc sotia si nu o neglijez. NU CONFUNDATI DRAGOSTEA CU SEXUL. DRAGOSTE = daruire totala. SEX = satisfacerea placerii{dar e dulce-dulce si asta}

E acelasi lucru.Inghite maimuta banana? se baga penisul in vagin?..sex sau dragoste.Astea sunt mai mult niste dume frumoase de aburit femei sau barbati,depinde cine face inselatul si cine vrea sa minta de ingheata oceanele."Eu vreau sa fac dragoste cu tine,cu ea am facut doar sex,dar pe tine te iubesc,hai sa facem dragoste"cand aud asemenea perle,imi vine sa vars.

Satisfacerea se poate face prin masturbare,daca e chiar asa de necesar,daca instictele nu pot fi oprite,pentru aia nu trebuie sa mergem la alte persoane cu care sa facem sex,ca apoi sa venim acasa incercand sa ne aburim partenerii ca noi cu ei facem dragoste.

Omul de aia e om si nu animal(partial tot animal e din pacate),pentru ca se poate gandi,are o chestie numita stapanirea de sine,poate analiza,poate gandi critic si logic.Normal ca nu exista nici o diferenta intre a face sex si dragoste,in ambele cazuri e vorba de acelasi lucru,diferentele mici pot fi ca sexul poate fi mai dur,iar dragostea se spune ca e mai soft,mai sentimental.Insa ambele instante se fac cu acelasi partener,nu cu parteneri diferiti.
  • Member
  • Replici:17

• Anterior

Inapoi la Casatorie, Familie, Copii

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns