Acum este Mie Mai 23, 2012 5:33 pm

Ai intalnit o femeie sau un barbat de pe internet ?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Dum Oct 25, 2009 9:57 pm

Alexandru1962plet scrie:da am cunoscut o femeie pe acest site "rombest" si na fost cum imi doream eu sa fie,nu a durat decat 2 saptamani,nu ne-am inteles din cauza ei pt ca defapt dorea sa iasa din datorii nu o relatie serioasa.dar sper in continuare ca va exista cineva care isi va dori acelas lukru ca mine

A fost cam 3 sapatamani, dorea doar sex de 3 ori pe zi si nu am facut fata .Trebuia sa iau pastile, tipa asta traia doar pt sex momente placute insa nu am fost in forma.Plus ca avea si obligatii plimbatoare.

aplus ...

Mesaj » Dum Oct 25, 2009 11:38 pm

macho99 scrie:A fost cam 3 sapatamani, dorea doar sex de 3 ori pe zi si nu am facut fata .Trebuia sa iau pastile, tipa asta traia doar pt sex momente placute insa nu am fost in forma.Plus ca avea si obligatii plimbatoare.

E cumva arădeancă? :oops:

• Member
  • Replici:32

• Mesaj » Joi Noi 12, 2009 3:13 pm

da am intilnit si chiar a fost totul ok.dar era din alt oras .2 ani a fost ok dar a vrut sa ma mut eu acolo si nu am fost de acord.
  • Member
  • Replici:34

• Vizitator

Mesaj » Joi Noi 12, 2009 11:12 pm

Da relatii pasagere problema este ca sint persoane cu copii si obligatii care pun copii in fata sau care au probleme din relatiile vechi cu care se intalnesc.E destul de greu mai ales departe de locul de bastina si intr0o societate orientata spre competitie sa legi mare lucru.Insa da exista sanse.

Mesaj » Joi Dec 01, 2011 7:44 pm

am un vecin care a cunoscut o femeie pe internet...s-a mutat la el câteva luni, apoi i-a luat tot din casă el era la servici şi dusă a fost! este caz real...aşa că mare atenţie cu ăntâlnirile !!! :D
  • Member
  • Replici:241

• Anterior

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns