|
|
Acum este Mie Mai 23, 2012 5:36 pm
Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Lun Apr 27, 2009 6:17 pm
Eu am intalnit pe viitorul sot pe internet, pe site-ul acestei agentii matrimoniale. Sunt o femeie fericita.
Ai intalnit in realitate o femei sau un barbat pe care ai cunoscut-o / sau l'ai cunoscut / pe internet ? Daca da, povesteste-ne cum a fost, cat a durat, ce s-a intamplat ? Ce impresie ai despre intalnirile pe Internet !
-
» Lun Apr 27, 2009 7:26 pm
Sincer  ai avut curaj, sau poate a fost sa fie. Eu sincer nu m-am intalnit si nu cred ca o voi face .....  , cred ca-ti vei pune intrebarea DE CE? Dau si raspunsul: Nu am intalnit inca BARBATUL care stie sa vorbeasca, sa-ti faca acea CURTE (cum spun femeile), majoritatea au nu intodeauna o constatare si 2 intrebari in primul mesaj........" Vai ce frumoasa esti, cu ce te ocupi? Vrei sa ne intalnim .... SA INCERCAM???????" Refuz sa citez multele mesaje de la "BARBATII SERIOSI" care culmea sunt trase la INDIGO.Dar  SPERANTA moare ultima, poate exista totusi (daca au mai ramas  ) BARBATII care stiu ce vor, nu doar in sensul SEXUAL. Chiar ma distreaza multe din aceste mesaje  cand te uiti la fotografia "doritorului serios de o relatie serioasa"......DOAMNE!!!! s-au terminat oglinzile?
-
» Lun Apr 27, 2009 7:32 pm
Buna,in general multi oameni cred ca aceasta metoda e o prostie,insa aici unde nimeni nu te cunoaste si nu stie cum arati si ce fel de om esti iti ofera sansa sa fii cit mai deschis,fara retineri,direct si cu mai mult curaj de sine. Daca tu crezi ca aceasta metoda va da roade atunci este ok pt ca ,gura lumii nu o poti astupa si orice ar spune ea e treaba ei si nu a ta. Am intilnit multe persoane pe mess de diferite genuri si caractere ,multe lasa de dorit insa se pot intilni si persoane deschise,fara retineri cu caracter care sa iti faca placere sa le cunosti si sa discuti pe orice tema cu ele.parerea mea este ca incercarea moarete n-are. 
-
» Lun Apr 27, 2009 8:34 pm
vreau sa spun ca da, chiar pe hi5 am cunoscut-o si a durat 2 ani jumate. deci se poate, nu e o prostie, si stiu ca e foarte putin credibila treaba asta Eu in perioada aia cautam o persoana in care pot avea incredere, cu care puteam sta de vorba mereu...cu care aveam mai multe de impartasit, doream o relatie bazata pe iubire, incredere si distractie. si dupa ce am cautat si am gasit vreo 3-4, le-am luat pe rand la analiza. cu una dintre ele am iesit si nu mi-a placut  asa ca i-am spus sincer ca-mi place de altcineva de ceva timp. si adevarul asta era, mie imi placea de andreea, pe care am precizat-o prima. celelalte doua fete le-am pastrat in lista de mess in timp ce deja aveam o relatie de prietenie reala cu andreea:) am iesit vreo 2 saptamani, am vorbit despre o gramada de chestii, in fine, era ok. relatia a mers 2 ani jumate ca si cand n-ar fi existat internet. deci internetul doar te ajuta sa nu te mai chinui cu o replica de flirt sau te scuteste de efortul unei cereri a numarului de telefon sau a id-ului de messenger. e util 
-
» Mie Mai 20, 2009 10:43 am
Caut si sper sa intalnesc o persoana cu care sa incerc sa pasim impreuna pe caile spinoase a junglei din viata de pe pamant.
-
» Joi Mai 28, 2009 12:46 am
De la moartea sotiei mele,2007, am intilnit cateva femei pe internet. Mi-am propus sa intilnesc o femeie vaduva . Pentru ca au fost putine vaduve si unele mai vaduve decat mine mi-am extins area si am acceptat sa contactez si alte categorii divortate,singure si separate.Pentru ca traiesc in State si romance nu gasesti batind din palme am zis ca o categorie apropiata de stilul nostru de viata ar fi de origina latina.Am intilnit o prima doamna din peru ,care spre disperarea mea nu a postat nici o poza pe site.Am banuit ca nu-i lucru curat , am insistat si cu 3 zile inainte de a veni in orasul meu mi-a trimis o poza si cand am vazut -o sa cada cerul pe mine. Dar asta e. A sosit,am luat-o de la aeroport si ne=am dus acasa.Am constatat ca nu era totusi rau,femeia fiind o intelectuala am avut multe de discutat.Am convenit sa ne mai intilnim peste 6 luni cand venea din nou in State. Dar venind in vizita in tara,am deschis internetul si nepotelul meu a clicat pe un profil tot fara poza. Am trimis un scurt mesaj. M-an intors in State si am continuat cu mesajele,am inceput sa aprofundam lucrurile,ne doream sa ne gasim pe net,discutam vrute si nevrute si pina la urma ,femeia a zis vreau sa te cunosc,vino in orasul meu. Chestia era ca femeia era doar separata de sot de 17ani.Am zis nu vin in orasul tau dar sa ne intilnim la Cancun. I-am spus dar nu am o fotografie cu tine. Nu stiu cu cine ma intilnesc. Cu chiu cu vai mi-a trimis niste fotografii mai vechi,motivul fiind ca nu-i place sa faca poze. Iar am intrat la banuieli. Ok. In Sept ne intilnim,ea m-a reperat si ne-am dus la hotel,am stat 5 zile impreuna ,a fost minunat si i-am spus cu tine as vrea sa ma casatoresc
-
» Dum Mai 31, 2009 8:26 pm
Si continuarea?????????????????????????????
-
» Dum Mai 31, 2009 8:43 pm
da am cunoscut o femeie pe acest site "rombest" si na fost cum imi doream eu sa fie,nu a durat decat 2 saptamani,nu ne-am inteles din cauza ei pt ca defapt dorea sa iasa din datorii nu o relatie serioasa.dar sper in continuare ca va exista cineva care isi va dori acelas lukru ca mine
-
» Lun Aug 17, 2009 1:05 pm
da,dar nu a fost sa fie....
-
» Dum Oct 25, 2009 5:02 pm
Singura relaţie serioasă, demnă de descrierea "relaţie" de care am avut parte, a vost cu o persoană care m-a găsit pe mine în timpul unui chat pe STRONG DC în jurul unui subiect legat de sexualitate. A durat 2 ani şi s-a sfârşit din cauza mea. La un moment dat am pus capăt relaţiei brusc şi necontenit. Şi de atunci sunt singur cuc...
-
Inapoi la Despre dragoste
-
- relatiile la distanta cu o femeie cunoscuta pe internet
de rombest » Joi Oct 29, 2009 9:37 pm
- 8 Replici
- 523 Vizite
- Ultimul raspuns de oviovii
 Mar Feb 02, 2010 1:37 pm
Despre dragoste
-
- A parasi sau a fi parasit de o femeie, un barbat
de evelinavesa » Dum Mai 02, 2010 4:59 pm
- 5 Replici
- 518 Vizite
- Ultimul raspuns de cosmina29
 Vin Noi 25, 2011 8:10 am
Discutii pe alte teme
-
- Dragostea intre barbat si femeie
de Vizitator » Lun Mai 10, 2010 11:48 am
- 2 Replici
- 397 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Vin Sep 10, 2010 8:55 pm
Despre dragoste
-
- Seductie. Cum seduci o femeie sau un barbat ?
de iubire » Mie Mai 12, 2010 3:47 pm
- 1 Replici
- 585 Vizite
- Ultimul raspuns de cosmina29
 Vin Noi 25, 2011 8:18 am
Despre sex
-
- Ce ar face un barbat pentru o femeie?
de Vizitator » Joi Aug 12, 2010 8:26 pm
- 0 Replici
- 361 Vizite
- Ultimul raspuns de Vizitator