Acum este Mie Mai 23, 2012 5:37 pm

intennetul poate gasi dragoste? cat dureaza?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Joi Noi 18, 2010 5:55 pm

se poate gasi o iubita pe net? cat de sigur?
  • Member
  • Replici:55

• Mesaj » Dum Oct 30, 2011 3:25 am

Eu am gasit mai multe ... ce-i drept nici una pe un site de socializare dar daca nu incerci, sigur nu reusesti insa sfatul meu e sa uiti de cat de sigur? sau cat dureaza? pentru ca asta mie-mi indica faptul ca tu cauti sex :lol:
    Parerea mea :P
  • Member
  • Replici:11

• nerolf ...

Mesaj » Joi Noi 10, 2011 5:16 pm

Contrar tuturor asteptarilor mele...cunosc doua cupluri care s-au cunoscut pe un site de socializare...si ii cunosc chiar personal....nu le dadeam nici o sansa si totusi au ajuns chiar si la starea civila....deci nu are importanta ce cred eu...se poate sa ma insel....poate pentru ca mie imi plac lucrurile nepremeditate...
  • New member
  • Replici:9

• anaid ...

Mesaj » Sam Noi 12, 2011 10:43 pm

Multi pun problema increderii ... dar increderea este greu de castigat chiar si in viata mai putin virtuala. Ceea ce cred eu poate nu conteaza pentru tine, sau pentru altii... poate este doar o idee generalizata, insa iti pot spune ca fiind in spatele monitorului ai ocazia sa spui si sa "auzi" lucruri pe care altfel le obtii mai greu. Asta este un lucru bun, dar bineinteles, exista si dezavantaje .. :) Nimic nu e sigur.
  • New member
  • Replici:1

• Mesaj » Lun Noi 14, 2011 7:38 pm

eu cred ca da .. atita timp cit te poti vedea ,auzi si cit de sincera e dicutia....dar nui valabila pt.toate siteurile
  • New member
  • Replici:3

• iosif ...

Mesaj » Mar Noi 22, 2011 6:46 pm

Depinde foarte mult de seriozitatea celor care se inscriu pe asemenea pagini.

Majoritatea vor ori doar sex, ori se cred niste prince si princess charming, isi fac un profil mai ca si un CV, apoi stau si asteapta. Li se scriu mesaje la care nu raspund, nici macar atat ca "uite nu sunt interesat/a"

Daca 2 persoane doresc cu adevarat "dragoste" mai bine spus o relatie, atunci se poate, dar doar daca amandoi fac niste compormisuri..
  • Member
  • Replici:101

• iubire ...

Mesaj » Mie Noi 23, 2011 11:45 am

Foarte multi si foarte multe dintre cele inscrise pe site-uri de socializare trateaza lucruirle cu indiferenta. Seriozitatea este relativa. Totul este considerat o curiozitate, o joaca intre adulti.

Multi spun ca noi am avut nororc prin faptul ca am intalnit perechea cu ajutorul internetului. Cred ca este nevoie si de noroc, de discernamant, de cautare intensiva.

• Site Admin
  • Replici:758

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns