Acum este Sam Feb 11, 2012 4:38 am

Intr-o casnicie de cine depinde starea familiei?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Sam Iun 26, 2010 2:45 am

Ce parere aveti?
  • Member
  • Replici:24

• Mesaj » Sam Iun 26, 2010 11:05 am

Dupa parerea mea starea familiei depinde de molte ori indeosebi de barbat, caci barbatul este capul familiei, dar ce se intimpla in familiile unde in locul barbatului conduce femeia?
    Interesant moolti spun ca aceste familii mult nu se tin caci umerii unei femei odata si odata cedeaza.
    Femeia este mai gingasa, doreste iubire, tandrete sa se supuna nu in intregime barbatului dar partial in treburile casnice, astfel totul va merge Ok intr-o situatie familiara!
  • Member
  • Replici:24

• iuby33 ...

Mesaj » Lun Iul 19, 2010 8:07 am

Daca te referi la partea financiara, in ziua de azi atat femeia cat si barbatul isi aduc un anumit aport la bugetul familiei. Sunt situatii cand femeia castiga mai multi bani decat un barbat, dar acest lucru nu ar trebui sa afecteze relatia. Este bine daca amandoi au acelasi tel privind bugetul familiei.
    Am vazut familii in care fiecare partener face ce vrea cu banii castigati, fara a se consulta intre ei. Nu stiu daca e bine asa. Cred ca tocmai asta inseamna o relatie: sa imparti bucuriile si necazurile... precum si banii :wink: .
    Iubiti-va mult :)
  • Member
  • Replici:57

• Vizitator

Mesaj » Mie Mar 23, 2011 11:55 am

Starea familiei depinde in general de barbat in peste 80% din cazuri pentru ca un barbat ar trebui sa echilibreze familia si ar trebui sa gaseasca cele mai bune rezolvari la orice problema.
    Asta e in ADN noustru , pe langa asta femeia de la inceput a fost facut pentru a avea grija de casa,iar barbatul a aduce cele trebuicioase pe lanca aceasta.
    Atentie ca multi confunda aceste lucruri si cred ca barbatii au totala superioritate, nu intr-o familie si femeia are un cuvand de spus trebuie tinut cont si de parerile ei si trebuie sa va sfatuiti amundoi in luarea unor decizii grele pentru a putea trece cu bine peste tot.Dar cuvantul final trebuie sa fie al barbatului

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns