|
|
Acum este Dum Mai 19, 2013 6:08 pm
Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
Vizitator
» Mar Iul 27, 2010 5:38 pm
Stiu ca doar articolele neintweresante nu sunt platite orice scrii,dar cum eu am dat raspuns la alte discutii incepute de alti membrii primesc pentru fiecare raspuns 2 eurocenti,iar daca deschid discutii scrise de mine primesc 6 eurocenti ca nu scrie in regulament la aceasta varianta daca este util sau inutil raspunsurile mele.Stiu ca sunt platit pentru cand fac cele 50 de discutii. Este adevarat ca articolele trebuie sa fie originale si sa fie interesant pentru cititori.Cate articole trebuie sa scriu pentru cei 150 euro din Formula 2.Ca la Formula 3 inca nu ma impic asa de mult.
-
Vizitator
» Joi Aug 12, 2010 8:39 am
Am citit diverse articole cu aceeasi intrebare,iar diferite studii spun ca barbatii inseala mai putin decat femeile si ca desi atunci cand spunem cuvantul "inselat" il asociem automat barbatului el poate fi asociat mai de graba femeii.Voi ce credeti?
-
Vizitator
» Joi Aug 12, 2010 4:03 pm
Am citit diverse articole cu aceeasi intrebare,iar diferite studii spun ca barbatii inseala mai putin decat femeile si ca desi atunci cand spunem cuvantul "inselat" il asociem automat barbatului el poate fi asociat mai de graba femeii.Voi ce credeti 
-
» Mie Aug 25, 2010 4:42 pm
Am fost si noi plecati in vacanta insa nu uitam pe nimeni care scrie pe forum sau trimite articole. Scuze pentru intarziere.
-
Vizitator
» Vin Aug 27, 2010 8:40 am
alex19051988 scrie:Eu stiu ca daca scrii 10 articole reusite si care sunt aprobate de ei primesti cei 150 EURO.Asa scrie in Formula 3,dar acolo primesti bani pentru promovarea articolelor.Deci poti castiga parca 150 EURO din Formula 2 in care scrii 10 articole si altii bani din Formula 3 din promovarea celor 10 articole.Eu asa gandesc ceea ce au scris administratorii site-ului in acele 3 formule in care poti face bani lunar.
asa gandesti tu! te inteleg...si eu gandeam multe inainte de a vorbi persoanal cu dl Ionut, la rubrica contact. Mi-a spus clar exact ceea ce ti-am spus eu mai sus.nu au bani suficienti pentru sume mai mari. era foarte clar scris ca daca scrii 5 articole bune, ii contactezi si cadeti de comun acord la o suma pentru articol...dar se pare ca ceea ce scrie acolo, nu corespunde cu realitatea. raman sa scriu cat pot, nu cat vor. Este imposibil asa ceva.Si apoi nu o fac ptr o bani ci ca ma simt bine. Fac ceea ce-mi plac. Si imbin utilul cu placutul chiar daca sumele sunt mici. Nu in banii astia stau eu. Oricum sper sa fie corecti! Esti liber sa faci alegerea dorita, sa scrii pe suma asta sau sa cauti altceva.
-
Vizitator
» Mar Aug 31, 2010 4:57 pm
Buna! Sunt si eu interesata de a castiga din subiecte noi postate pe forumuri si raspunsuri. Am trimis un mesaj...cred ca administratorului site-ului, dar nu mi s-a raspuns. As dori sa aflu modalitatea in care voi fi platita, pentru ca deja am 10 mesaje postate pe forumuri. Multumesc anticipat!
-
» Mar Aug 31, 2010 5:36 pm
Ok! Eu pana astazi nici n-am citit acele formulare si chiar putin ma intereseaza. Scriu si eu tot din placere. Nu sunt de mult pe forum dar am intalnit subiecte interesante si de aceea voi scrie in continuare. Intalnesti tot felul de situatii si de persoane. Chiar e placut.Poate cel mai mult avem nevoie de comunicare, de informare. Multumesc www.iubire.com !!! Iubitiva mult!
-
» Sâm Sep 11, 2010 8:11 am
Dragii nostri, Scrie fiecare cum, cand si cat poate. Nu va lasati descurajati de numarul de articole cerut initial. Suma pe care inca ne-o permitem sa o platim variaza intre 0.27 - 0.30 eurocenti pe articol. Am dori sa putem plati mai mult, insa nu avem resurse. Cei care vor sa scrie articole, ne contacteaza in prealabil aiciArticolele se publica de catre autori direct aici pe forum. Plata se face la cererea autorilor, dupa 50, sau 100, sau 150 de articole. Calculul pentru discutiile pe forum se face in mod diferit, pentru discutiile publicate (6 centi) si pentru raspunsurile date (2 centi). Credem ca atunci cand va apropiati de 20 de euro ne puteti contacta. Dat fiind numarul de membri, noi nu putem urmari pe fiecare sa vedem cat a scris si cand trebuie sa ii trimitem banii. Trebuie sa reamintim ca raspunsurile foarte scurte (formate din 2-10 cuvinte) sau raspunsurile inutile, nu sunt luate in calcul. Unii raspund: "Da asa este, si eu sunt de acord, si mie imi place". Va rog sa considerati aceste sume ca un stimulent care sa va determine sa binevoiti sa impartasiti experientele si gandurile voastre altora. Daca unii dintre dvs cred ca ei depun un efort prea mare, gaditi-va ca si noi facem acelasi lucru. In plus, in mod benevol si gratuit suportam toate cheltuielile acestui site internet. Multumim din suflet celor care au contribuit si care contribuie in continuare la dezvoltarea acestui site.
-
Vizitator
» Joi Sep 23, 2010 12:01 pm
Nu a-ti putea plati cu 50 de centi pe articol,iar plata sa se faca la 50$ adica daca publici 100 de articole si esti platit imediat.Ca eu am idei pe diverse teme,dar daca a-ti fi dispusi sa dati 50 de centi eu a-si fi dispus sa incep sa scriu.Se poate scrie articole pe diverse teme nu neaparat trebuie sa fie despre iubire,sex,intalniri etc. ci doar sa fie articole originale.Pot scrie de la politic,finaciar,IT pana la monden,paparazzi,fashion etc. Mi se pare putin sa platiti cu 30 de centi pe articol,iar daca platiti cu 50 de centi plata sa se faca doar cand se publica cele 100 de articole.Ca eu sunt dispus sa incep sa scriu daca ma platit cu 50 de centi.
-
» Joi Sep 23, 2010 8:02 pm
Numele site-ului este tematic si destul de sugestiv. Acceptam doar articole tematice care au macar o mica tangenta cu iubirea si relatiile de dragoste. Repetam, articolele le platim din resurse proprii. Ca la oricare dintre voi, resursele noastre financiare sunt limitate. Mai mult, acest site nu ne aduce vreun venit. Multumim pentru intelegere. ANUNT IMPORTANT -  Articolele de pe blogul site-ului (cca 550) au fost mutate aici in forum pe 26/06/2011, ca sa nu se publice in mod imprastiat si pentru ca si ceilalti membri sa poata reactiona la discutiile existente.
-
Înapoi la Despre dragoste
-
- Dezamagit de relatiile de dragoste incepute pe internet
de rubin1 » Joi Mai 27, 2010 9:38 pm
- 12 Răspunsuri
- 1589 Vizualizări
- Ultimul mesaj de gigeltm
 Mar Mar 06, 2012 5:51 am
Povestea mea
-
- Ce discutii au barbatii despre femei ?
de babyisabela » Lun Mai 17, 2010 3:04 pm
- 8 Răspunsuri
- 1369 Vizualizări
- Ultimul mesaj de Vizitator
 Mar Dec 06, 2011 12:52 pm
Despre dragoste
-
- Relatii, discutii prin internet
de sophiemarie78 » Dum Aug 22, 2010 7:22 pm
- 7 Răspunsuri
- 1636 Vizualizări
- Ultimul mesaj de cosmina29