Acum este Dum Feb 12, 2012 1:30 pm

Iti dam bani pentru noile discutii incepute de tine

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Vin Sep 24, 2010 8:15 am

Cam este greu sa faci 100 de articole pe doar aceasta tematica ca ar trebui sa fie cat mai diversificat acest forum.Ar trebui sa faceti din 10 articole un 1 articol doar sa fie din iubire sau relatii de dragoste restul pe diverse alte teme cotidiene.Mai ales noi dupa ce le publicam articolele care le-am scris in afara de banii care ni dati dumneavoastra mai putem castiga si din Google Adsense.
Alte metode sa castigam bani de la dumneavoastranu nu mai aveti doar publicarea de articole,scrierea de noi discutii pe forum si pe raspunsurile date in alte topicuri si numarul de clickuri din Google Adsense.Ar trebui sa fim platiti prin Google Adsense nu numai discutiile de pe forum ci si articolele care le publicam pe blog dumneavoastra.

iubire ...

Mesaj » Vin Sep 24, 2010 8:06 pm

Asa cum am spus anterior, se poate plati si dupa 50 de articole. Subiectul : dragoste este innepuizabil.

Un site tematic este mai valoros in sine decat un site generalist. Cel putin asa consideram noi si acesta ne este proiectul. Nu putem amesteca lucrurile. Google nu apreciaza asta.

Va amintim noile discutii pe forum sunt deasemeni platite de noi din fonduri personale. Daca aveti subiecte foarte interesante puteti castiga ceva.

Platim articolele cu 27 centi, in timp ce noile discutii le platim intre 5-6 centi, in functie de interesul pe care il pot reprezenta pentru vizitatori.

• Site Admin
  • Replici:757

• Mesaj » Joi Iul 07, 2011 4:46 pm

Salut Admin!

Partea proasta e ca nu ti-am vazut trecut numele nicaieri, trebuie sa recunosc nici nam rasfoti prea mult.
    In legatura cu scrierea de articole/tematici/etc. mai este valabila?
  • New member
  • Replici:1

• iubire ...

Mesaj » Joi Iul 07, 2011 7:08 pm

@ donlorentzzo Ma cheama Raluca ANA, desi nu cred ca este atat de important numele meu. Da este valabila oferta care consta in a fi platit pentru discutiile si articolele scrise de membrii iubire.com

• Site Admin
  • Replici:757

• Mesaj » Mie Noi 02, 2011 9:54 am

Unde pot sa ma uit si sa vad cati bani am strans?
  • New member
  • Replici:2

• Mesaj » Mie Noi 02, 2011 9:59 am

Imi raspunde si mie cineva??
  • New member
  • Replici:2

• Mesaj » Mie Noi 02, 2011 9:18 pm

Poate ar trebui sa mai citesti o data ce scrie in deschiderea post-ului cu bold:
    Iti platim 6 euro centi pentru fiecare noua discutie scrisa de catre tine.
    Iti platim 2 euro centi pentru fiecare raspuns dat la discutiile incepute de alti membri.
    si mai stim ca:
    New member
    Replici:2 (asta scrie in dreptul post-urilor tale)
    acum folosind un program informatic super sofisticat si introducand datele problemei in felul urmator:
    2 replici x 0.02 euro - ne dam seama ca tu in acest moment esti cu 0.04 euro mai bogat!
    Sincerele mele felicitari! :roll:
  • Member
  • Replici:11

• Mesaj » Joi Noi 24, 2011 3:47 pm

Buna . Am si eu o intrebare : unde vedem cati bani am strans ? Trebuie sa ne calculam noi articolele sau cum facem?
  • Member
  • Replici:61

• Mesaj » Mar Noi 29, 2011 11:49 am

Buna!
    Oferta e destul de tentanta, dar a fost cineva platit pana acum?
    Mai este oferta valabila?
    Unde verificam situatia contului? Cate posturi sunt sau nu acceptate?
    Multumesc anticipat pentru raspuns.
  • New member
  • Replici:1

• AnteriorUrmatorul

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns