Acum este Mie Mai 23, 2012 5:44 pm

Te iubesc dar lasa-ma!

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

mystep ...

Mesaj » Sam Sep 04, 2010 7:43 am

Povestile de dragoste nu intotdeauna incep cu < a fost o data >si sfasesc cu <au trait fericiti pana la adanci batraneti>.
Din nefericire, multe femei cred ca au ajuns sa traisca o astfel de poveste in care barbatul este frumos, inteligent si bogat si vor ajunge cu el in fata altarului. De obicei, un astfel de individ nu-si doreste decat aventuri si nu se poate debarasa de o astfel de viata, chiar daca se indragostesc. Se desprind cu usurinta si isi vad de viata.

E posibila,totusi, o astfel de iubire? Cum ar putea reusi o femeie, ce nu are o situatie materiala buna, sa aiba alaturi un barbat ce are totul dar este un Casanova?
Simona
  • Member
  • Replici:94

• mihi ...

Mesaj » Vin Sep 10, 2010 9:17 am

Nu stiu daca ar fi posibila o astfel de relatie dar cred ca o fata care stie ce vrea de la viata va sti sa-si cumpaneasca cu grija prioritatile in viata ei. Depinde doar de ea daca ar accepta langa ea un Casanova doar din pricina unei situatii materiale cat mai bune. Cred ca o femeie(in general) are nevoie si de o viata sentimentala care sa nu se rezume doar la un aspect material. Ea are nevoie si de afectiune, tandrete, intelegere si nu stiu in ce masura i le poate oferi un asa zis Casanova.

Fericirea nu sta doar in starea materiala ci si in gradul de satisfacere a dorintelor de ordin sufletesc.(S-a constatat ca in africa traiesc triburi subdezvoltate economic dar cu o stare de spirit mult mai avansata dacat a multor tari dezvoltate.)

Iubiti-va mult!
  • Member
  • Replici:73

• Mesaj » Mie Mar 28, 2012 7:51 am

Dacă nu eşti împlinită sufleteşte nu vei putea avea nici un fel de realizare în viaţă şi rişti să de abaţi de la principiile tale, şi să nu mai fi un om integru în societate.
  • Member
  • Replici:241

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns