|
|
Acum este Joi Mai 24, 2012 5:15 am
Locul in care poti publica poeziile tale de dragoste, articolele de iubire si cere parerea altora despre ele.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Joi Sep 02, 2010 7:18 pm
Iubire de luciafar.
EL: Când valurile mării De ţărmuri se zdrobesc Eu mă gândesc la tine Căci încă te iubesc. Tu ai plecat atunci Cu marea m-ai lăsat Nu pot să înţeleg, Să înţeleg ce sa-ntâmplat. Dar uite-o acum te cheamă Ar vrea să vi acasă; Şi totu-n juru-mi plânge, Şi totul e de gheată. Fierbinte a fost ziua Când noi ne-am întâlnit, Când m-ai privit în ochi Ş-apoi tu mi-ai zânbit; Şi-acum îmi amintesc Acea clipă în care Tu mă strângeai în braţe Pe plaja de la mare. Tu ai fugit de mine Iubirea mi-ai uitat; Acum pot să-nţeleg Iubeşti un alt băiat. Iubeşte tu fetiţo Căci ştiu că eşti a lui Şi lasămă să plâng Pe plaja nimănui.
EA: Afară e iar noapte Iar noaptea este neagră Şi valurile mării Se sparg de ţărm de-odată. Eu nu ştiu cei cu marea Ea azi nu mă cunoaşte Şi parcă vrea să-mi spună, Şi parcă nu-mi dă pace. Dar vino tu iubite Şi strângemă de mână; Şi hai noi să fugim Căci marea e nebună.
EL: Când valurile mării De ţărmuri se zdrobesc Tu te gândeşti la altul Şi uiţi căci te iubesc. Te plinbi pe-acele ţărmuri Cu-al tău iubit de mână Şi-i spui acelei mări Căci este o nebună. Degeaba-i spui acestea, Degeaba o faci nebună; Ea poate ştie tot De când am stat de mâna. Dar ce şti tu fetiţă Când calci nisipul moale, De o-i fi eu sau altul Pe tine nu te doare; ...Şi calcă tu fetiţă Nisipul de la mare.
N.Mihai Iubiti-va mult!
-
Inapoi la Poezii, mesaje, declaratii de dragoste
-
- Iubire virtuala sau dorinta de iubire ?
de Vizitator » Vin Iun 04, 2010 6:53 am
- 4 Replici
- 413 Vizite
- Ultimul raspuns de o_ea_si_atat
 Sam Feb 18, 2012 10:03 am
Despre dragoste
-
- Radio Iubire - pe iubire.com - Asculta radio live
de iubire » Joi Mai 20, 2010 11:14 am
- 0 Replici
- 571 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire