|
|
Acum este Dum Feb 12, 2012 10:32 am
Povestea mea de dragoste cu intamplari, sfaturi, pareri ?
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Lun Aug 30, 2010 7:48 pm
Intr-adevar sunt multi cei care gasesc iubirea si acea persoana care le intra in suflet si astfel considera ca viata lor este frumoasa si implinita si ca nimic nu ar trebui sa strice acest echilibru pamantean.
Dar din pacate apar situatii care ne fac neputiinciosi si fara voia noastra devenim simpli spectatori, pentru ca dupa ce se trage cortina raman doar suflete triste care traiesc din firimiturile amintirilor frumoase.
Dupa astfel de episoade gasesti ca remediu singuratatea, te refugiezi in ce iti este accesibil si poate mai putin relatiile interumane, te inchizi in tine si nu vrei sa cauti si nici macar sa fii cautat, traiesti cu propriile ganduri, pareri de rau si amintirea clipelor frumoase.
Timpul pana la urma vindeca...mai devreme sau mai tarziu...depinde doar de vointa personala si de dorinta de a fi fericit, stiind cum este sa fii fericit...nu se poate sa nu iti doresti sa simti ca traiesti, cu adevarat, din nou.
Insusi faptul ca ai asternut aici aceste randuri, ca ai putut sa iti spui "oful"...poate insemna un pas spre vindecare, oricum mai este cale pana vei gasi din nou pe cineva care sa reuseasca sa-ti citeasca sufletul...dar cautand si sperand si mai ales dorind din tot sufletul, rasari-va intr-o buna zi soarele parca doar pentru tine...trebuie doar sa fii increzator.
-
Inapoi la Povestea mea
-
- Iubirea care ucide
de iubire » Dum Iun 19, 2011 11:43 am
- 0 Replici
- 28 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Dum Iun 19, 2011 11:43 am
Despre dragoste
-
- Dragostea in cuplu, dragostea ramane sau dispare ?
de rombest » Mie Apr 08, 2009 10:36 am
- 4 Replici
- 324 Vizite
- Ultimul raspuns de dynny_meex
 Lun Apr 18, 2011 5:50 pm
Despre dragoste
-
- Care este motivul pentru care insala barbatii?
de ratusk85 » Joi Mar 17, 2011 9:35 pm
- 2 Replici
- 207 Vizite
- Ultimul raspuns de cosmina29
 Vin Noi 25, 2011 5:27 pm
Despre dragoste
-
- Care sunt motivele care duc la divort ?
de rombest » Joi Apr 02, 2009 10:55 pm
- 12 Replici
- 611 Vizite
- Ultimul raspuns de leda
 Sam Apr 02, 2011 8:37 pm
Despre dragoste
-
- IUBIREA
de vasilepan » Dum Aug 08, 2010 2:18 pm
- 0 Replici
- 133 Vizite
- Ultimul raspuns de vasilepan