|
|
Iubirea pentru Aki, catelusul meu.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
13 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
VizitatorAm citit peripetiile lui Aki si nu mi+am deslipit ochii de pe ecran pana ce nu am citit tot. Foarte zbuldalnic si ghidus este catelusul tau. Nu mai zic de poza in care poarta ochelari... m-a lasat fara cuvinte
Vizitator
Aki iti multumeste...din suflet ca i-ai citit peripetiile...si totodata iti aminteste citatul "cainele este cel mai bun prieten al omului".cu care nu prea este el de acord...ca are si oameni ...pe care nu ar irosi "prietenia" lui legendara. VizitatorSi Aki al meu este tare suparat !
In afara faptului ca sarind in apa murdara a unui lac...s-a ales cu o conjunctivita..ce il face "smecher" ...tot timpul "facand cu ochiul" Aki al meu are o personalitate puternica...nu vrea sa renunte, nici pace...la ceea ce considera el ca este "frumusetea lui naturala" si, in ciuda faptului ca a fost dus la "stilist" pentru a fi tuns si frezat, Aki a refuzat categoric,chiar nepoliticos..prin maraituri ,zvarcoliri...si amenintari ...pierderea parului . Anul trecut l-am dus la tuns, pentru ca bishonii, canishii...fac parte din categoria "oitelor" ei nu isi schimba blanita...aceasta crescand impresionant, ca la ovine ,necesitand tunderi repetate.Cu chiu cu vai, anul trecut, fiind anesteziat( am fost tare ingrijorata cand l-am vazut inert, cu limbuta iesita printre dinti...mi a fost tare ,tare frica) a fost tuns..si frezat...cu, codita "palmier", in rest chel si urat...dar deh, tuns de stilist. Lasand la o parte faptul ca zile in sir a refuzat categoric sa iasa din casa....la prima iesire...smucea funduletul in dreapta si in stanga...de m-am ingrijorat crezand ca din cauza anesteziei a ramas cu un tic nervos .Dar codita lui tunsa palmier...il freca pe spatele chel..si ii producea mancarimi......asa ca am renuntat la stilist...si ne tundem "persoal" cu foarfeca din dotare... Pentru ca ma iubeste mult, Aki imi permite sa ii tund zilnic doua-trei smocuri de par....dupa aceea ma avertizeaza prin maraituri ca este destul..si sa mai las si pe maine...si las....avem timp toata vara...sa ne tundem !
13 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Inapoi la Discutii pe alte teme
|