|
|
Acum este Joi Mai 24, 2012 7:29 am
Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
Vizitator
» Dum Mai 23, 2010 8:28 am
As dori sa va vorbesc despre Aki. Aki este un sufletel...care salasuieste in corpul unui catelus...din intamplare bishon maltez...alb, cu botisorul maroniu si ochisori ca doua maslinute.
Aki mi-a fost trimis, cum nimic nu este intamplator...sunt convinsa ca si el....a venit cu un anumit scop...atunci nestiut....dar acum foarte bine conturat. Eu nu am iubit tot timpul animalutele, candva ,cand vedeam pe cineva alintand un animal...spuneam ca multi din ziua de azi" mai bine ar creste un copil"....gresit si rau...dar asa gandeam.
Cum soarta te invata de toate....la o mare durere....am primit in dar o pisicuta..Doamna Betty..de care am sa vorbesc altadata...si apoi un catelus...un metis...Billy Boy... Intr o zi Billy Boy a disparut..lasandu-mi sufletul pustiit...si lacrimi amare am varsat..cautandu-l timp de sase luni, apoi m-am consolat si, pentru a ma proteja am jurat ca nu am sa imi mai iau niciodata un catelus.
In acelasi an, de fapt la noaptea dintre ani....un catelus mi-a intrat in curte, in casa, in suflet si in inima...a intrat singur,fiind fugarit de alti caini(eu stateam la casa)....a intrat in casa cand s-a deschis usa...a intrat in sufragerie si apoi dupa fotoliu... si, cu toate ca aveam aranjamente pentru revelion...in acea noapte l-am tuns, l-am spalat...si am petrecut revelionul cu el...a fost acum cinci ani. Acesta este primul episod din subiectul intitulat"AKI" el este o personalitate....si merita mai multe subiecte..! voi reveni.
-
Vizitator
» Dum Mai 23, 2010 9:17 am
nu ai cumva si o poza cu aki, sa il vedem si noi?
-
Vizitator
» Lun Mai 24, 2010 6:55 am
gata, am reusit sa redimensionez poza catelului tau dragut, aki si o postez aici sa il vada toata lumea cat e de dragalas si frumos
- Fisiere atasate
-

-
» Lun Mai 24, 2010 7:00 am
Daca pot sa imi permit, ofera-i posibilitatea sa vada. Va fi tot la fel de frumos si tuns in jurul ochilor. Numai bine. 
-
Vizitator
» Lun Mai 24, 2010 1:14 pm
Cum spuneam....In noaptea dintre ani Aki a intrat in casa mea, in viata mea, in sufletul...meu .
Cand l-am vazut ,in spatele fotoliului, tremurand, cu tot corpul arcuit a aparare,cu parul lui cret , alb , murdar si incalcit cu scaieti, cu o spaima cumplita in ochisorii lui maronii si rotunzi, inima a inceput sa imi bata nebuneste......parca am presimtit ca, pe o anumita perioada a vietii mele, va fi cea mai importanta fiinta si singura pe care ma pot baza.
Nu stiu ...dar sunt convinsa ca multi dintre oameni cunosc sentimentul de duiosie si dorinta de aparare a celor mici si neputinciosi si asta am simtit atunci...dorinta de a-l alina. ..
L-am lasat putin sa se linisteasca si apoi, flamand si insetat a iesit tiptil...s-a apropiat de mine si, cu gestul lui atat de binecunoscut acum, a plecat capul in fata mea..asteptand sa il mangai. Si l-am mangaiat....
Am reusit sa il tund, empiric ,cu foarfecele...ca era un ghem de blana incalcita cu scaieti...l-am spalat cu samponul ramas de la Billy Boy.....si a iesit o frumusete de catelus de rasa pura Bishon Maltez.....
La vremea aceea ,..in casa si curtea mea , mai locuiau...Doamna Betty, cea mai aristocratica si mandra pisica de Angora cunoscuta vreodata ...., Cafeluta...cea mai dulce si blanda pisicuta Birmaneza ....si Lena...o catelusa Lup Alsacian....careia cu dragoste i-am facut ,in curte....cel mai frumos cotet de trei stele (Lena a fost "cumparata" de la niste copii ce o chinuiau...legandu-i gatul cu sarma) si, drept multumire era paznicul si stapana absoluta a curtii.
Urmeaza ep.3, peripetiile lui Aki si nazdravaniile facute cu prietena lui ..Lena.
- Fisiere atasate
-

- Joaca dragastoasa dintre Aki si Lena.
-
Vizitator
» Mar Mai 25, 2010 9:17 pm
ce scumpi sunt !! te topesti numai cand ii vezi . As vrea sa am si eu un catelus dar nu stiu cum va reactiona Tigrisor, motanul meu cel gelos 
-
Vizitator
» Vin Mai 28, 2010 6:53 am
Aki iubeste , iubeste neconditionat, din tot sufletul, dincolo de frumusetea fizica. Si, Aki iubeste enorm copii....ii protejeaza si li se ofera spre distractia si joaca lor. De multe ori...in parc, la plimbarile noastre zilnice....el se invarte printre copilasi, iar cei foarte mici, in inconstienta lor il trag de coada si urechi....si, atunci.....Aki ma priveste in ochi disperat si parca ma intreaba " nu ma salvezi?" dar nu face nici un gest spre a scapa si in afara de privirea pe care eu o inteleg....nu reactioneaza de nici un fel.
Pentru ca ii iubeste doreste sa ii protejeze....si, am inteles ca Aki este capabil de empatie... cand sunt suparata sau fac un gest necontrolat...Aki vine imediat....ma atinge cu labuta...si ochisorii sai ma intreaba "ce s-a intamplat"...si apoi...ma priveste pana la primul zambet...dupa ce zambesc..stie ca totul este in regula si revine la "treburile" lui cotidiene.
Aki are si simtul umorului....seara ,cand ne pregatim de culcare....Aki alearga in pat si isi pune capul pe perna mea...privindu-ma amuzat( Aki chiar zambeste)...eu il cert si il dau la o parte, el se imbufneaza si se aseaza pe labe...daca ma ridic...un pic....alearga si tot pe perna mea se aseaza....si atunci ma priveste ghidus.
Cum am spus, Aki este un sufletel mare ...care salasuieste in corpul unui catelus mititel...si, Domnul a avut grija ca eu sa fiu cea iubita de el...si sunt recunoscatoare !
-
Vizitator
» Vin Mai 28, 2010 6:56 am
Aki iubeste , iubeste neconditionat, din tot sufletul, dincolo de frumusetea fizica. Si, Aki iubeste enorm copii....ii protejeaza si li se ofera spre distractia si joaca lor. De multe ori...in parc, la plimbarile noastre zilnice....el se invarte printre copilasi, iar cei foarte mici, in inconstienta lor il trag de coada si urechi....si, atunci.....Aki ma priveste in ochi disperat si parca ma intreaba " nu ma salvezi?" dar nu face nici un gest spre a scapa si in afara de privirea pe care eu o inteleg....nu reactioneaza de nici un fel.
Pentru ca ii iubeste doreste sa ii protejeze....si, am inteles ca Aki este capabil de empatie... cand sunt suparata sau fac un gest necontrolat...Aki vine imediat....ma atinge cu labuta...si ochisorii sai ma intreaba "ce s-a intamplat"...si apoi...ma priveste pana la primul zambet...dupa ce zambesc..stie ca totul este in regula si revine la "treburile" lui cotidiene.
Aki are si simtul umorului....seara ,cand ne pregatim de culcare....Aki alearga in pat si isi pune capul pe perna mea...privindu-ma amuzat( Aki chiar zambeste)...eu il cert si il dau la o parte, el se imbufneaza si se aseaza pe labe...daca ma ridic...un pic....alearga si tot pe perna mea se aseaza....si atunci ma priveste ghidus.
Cum am spus, Aki este un sufletel mare ...care salasuieste in corpul unui catelus mititel...si, Domnul a avut grija ca eu sa fiu cea iubita de el...si sunt recunoscatoare !
- Fisiere atasate
-

- Si aici Aki...."iubit" de copii !
-
Vizitator
» Dum Mai 30, 2010 6:19 pm
Si Aki al meu nu are simtul proportiei...cu cat un caine este mai mare...cu atat creste agresivitatea lui ..inversunandu-se impotriva aceluia...care il poate infuleca ca pe un aperitiv la micul dejun ! Si, cand vede ca este groasa....fuge imediat la mine si cere in brate....eu il ocrotesc, dar din bratele mele ...se zmuceste si latra...de zici ca acum l-ar rupe in bucati ...dar stie ca este ocrotit...si aparat....si face si el pe zmeul. Ne plimbam prin parc...Aki era inaintea mea, fiind fara lesa trebuie sa stau cu ochii pe el tot timpul, si din spatele meu a aparut brusc un caine lup...mare si foarte agresiv si in cateva secunde l-a apucat pe Aki de gat...ridicandu-l de la pamant. Imediat...am apucat falcile cainelui cu gandul de a le desface din gatul lui Aki, care ma privea cumplit de speriat..si pentru o secunda..am vrut sa i le sfasii.......dar imediat mi-am dat seama..ca acel caine nu are nici o vina...si doar i le-am desprins si l-am luat pe Aki in brate...tremurand tot... Zile in sir..ma plimbam cu Aki in brate prin parc, nu mai dorea sa coboare ...dar cerea afara, daca cobora putin...se uita in toate partile si la cel mai mic zgomot alerga in bratele mele....(pacat ca nu am cunoscut nici-un psihoterapeut canin...ca sunt convinsa ca suferea de soc posttraumatic  )si usor ,usor..si-a revenit si a redevenit tot Aki al meu, agresiv..si defensiv totodata !
- Fisiere atasate
-

- Si, Aki langa un caine mare care ii este "prieten" !
-
Vizitator
» Mar Iun 01, 2010 9:13 am
Si, am plecat cu Aki si cu o catelusa lup...catelusa curtii , in parc la plimbare. Lacul parcului,necuratat si murdar, cum sunt multe alte lucruri azi, cu plante multe incalcite, cu gunoaie aruncate de ...cei ce nu respecta natura ....cu vascozitati verzi pe suprafata lacului..te face sa uiti de frumusetea verde din jur, de aleile curate, de pajistile pline de iarba si flori...si iti creaza disconfortul resimtit ..la vederea unei "pete"...pe o suprafata curata.
Atat Aki cat si catelusa se harjoneau, alergau si se urmareau...prin parc....cat la un moment dat am auzit un plescait...cand m am intors catelusa se aruncase in apa, si nu mai putea iesi..marginile lacului erau prea sus, matasea broastei prea alunecoasa...si catelusa nici nu putea innota din cauza mizeriei si plantelor. Am alergat...si am cuprins-o cu bratele ...mi-a alunecat din cauza viscozitatii....si atunci de frica, ca mi a fost tare frica ca se inneaca deja era sub apa,...am bagat bratele in apa...si din fericire am reusit sa ii apuc un picior...Bucurie mare!!!!!'
Cand o certam...si incercam sa ii curat murdaria de pe blana....am auzit alt plescait...si Aki...urmarind exemplul catelusei se aruncase si el in apa murdara....
La el a fost mai simplu, avand ham...l-am agatat si asa murdar, ud...si speriat...am reusit sa il aduc pe pamant...
Am alergat acasa pentru a-l spala si curata de mizeriile de pe blana...si, Aki s-a imbolnavit.. A facut conjuntivita si doua zile a zacut. cu febra si ......m-a speriat cumplit...ca , Aki este catelusul meu iubit si doar gandul de a fi bolnav...de a suferi ...imi este imposibil.
Si, Aki si-a revenit....si are dispute...."certarete " cu cainii din cartier !!!!!
-
Inapoi la Discutii pe alte teme
-
- Pentru....iubirea mea..
de gabriela » Vin Iun 18, 2010 3:56 pm
- 1 Replici
- 273 Vizite
- Ultimul raspuns de viktor17imperial
 Sam Iun 26, 2010 1:24 pm
Poezii, mesaje, declaratii de dragoste
-
- Iubirea pentru noi ca fiinte umane!