Acum este Mie Mai 23, 2012 5:57 pm

Jurnalul unei femei deosebite 13

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Dum Iun 19, 2011 11:43 am

Spre uimirea mea au dat roade cuvintele iesite la foc automat cu cateva saptamani in urma. Ma enervase cumplit si-am apelat la fraze spontane ce l-au facut sa inteleaga ce vreau de fapt de la el. N-am incetat nicio clipa sa cred in puterea lor si nu m-am inselat. Plictiseala se instalase de luni bune . Rutina-si radea in barba satisfacuta ca-si facuse treaba. Intelepciunea-mi urla-n minte sa iau atitudine si sa fac ceea ce este mai bine pentru noi, dar mai ales pentru mine.

Ipocrizia-mi da tarcoale dar lupt cu ea si recunosc ca daca nu ma iubesc eu atunci cine?! I-am cerut direct ca week-end-urile sa le petrecem in afara casei, oriunde. Intr-o biblioteca, cat mai este cald intr-un parc sau vizitand pe cineva.

Spre uimirea mea, nu m-a refuzat. Si am inceput sa iesim. Atitudinea lui de om ocupat cu lenea a inceput sa cedeze la presiunile mele si sa faca si altceva decat ii trece prin capusorul cu nuante arabesti. Uneori ma scoate din minti vazandu-l cum ia foc atunci cand ii periclitezi linistea perfecta cu care s-a obisnuit si la care renunta foarte greu.

Pot spune ca am petrecut un w-end minunat presarat cu minute bune de amor, lectura, navigare pe internet, plimbari prin oras, bar, club si o librarie minunata unde mi-am selectat cateva carti ce mi-au capatat atentia. Voi vorbi intr-un jurnal viitor despre ele.

• Site Admin
  • Replici:758

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns