Acum este Joi Mai 24, 2012 7:56 am

Lasă-l pe barbat să plece!

Aici puteti intreba, cere sau da sfaturi altor femei sau barbati, referitoare la copii, la viata de familie, la casatorie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Mie Ian 11, 2012 8:21 pm

Există situaţii în care despărţirea este cea mai bună soluţie. Care sunt situaţiile în care e mai bine să renunţi la el?

1.Te agresază fizic. Nu-i căuta niciodată scuză, chiar dacă a fost nervos asta nu-i dă dreptul să te lovească. Rişti să te transformi în sacul lui de box. Dacă într-un cuplu sunt normale divergenţele, certurile, sau conflictele,în nici un caz nu sunt normale loviturile.

2.Aventurile multiple, chiar dacă el îţi declară că tu eşti marea dragoste, iar celelalte nu au nici o importanţă, s-ar putea ca viaţa voastră de cuplu să se deruleze între două aventuri, ceea ce cred că este deja cam mult. Mai ales că la un moment dat încercarea de a-şi ascunde escapadele îl consumă atât de mult încât nu prea mai contează ca partener. Dacă nu se poate abţine înseamnă că nu este pregătit pentru o viaţă în doi, şi probabil nu va fi pregătit niciodată.

3.Nu aveţi nimic în comun Pe măsură ce trece timpul constataţi din ce în ce mai îndurerată că iubitul tă a devenit practic partenerul tău de apartament. Nimic din ce face el nu te înfioară, nimic din ce faci tu nu-l interesează. Nu vă certaţi, dar nici de vorbă nu prea staţi. Se pare că flacărea pasiunii s-a stins. Aşa că este timpul ca fiecare sa-şi vadă de drumul lui. Dacă vă aflaţi într-o situaţie descrisă mai sus, cred că veţi avea puterea să luaţi cea mai înţeleaptă decizie.
  • Member
  • Replici:243

• Inapoi la Casatorie, Familie, Copii

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns