Acum este Joi Mai 23, 2013 11:12 am

Leacuri pentru copii obraznici sau neascultatori ?

Aici puteti intreba, cere sau da sfaturi altor femei sau barbati, referitoare la copii, la viata de familie, la casatorie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Mar Apr 14, 2009 12:13 am

Ce Leacuri aveti pentru copii obraznici ? Daca inainte neascultarea copiilor se pedepsea cu bataia.... acum lucrurile par sa se schimbe si in Romania. Cum solutionezi problema unui copil obraznic din cale afara, fara a risca sa obtii dosar penal ?
Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin

• felixx ...

Mesaj » Vin Apr 24, 2009 6:58 pm

La mine a functionat unicul LEAC aplicat de parinti :lol: :lol: :lol: PEDEAPSA...da ! tot ce-mi doream nu mai aveam. Asa cum copilul este un mic EXPOATATOR :lol: si parinti pot proceda la fel.
    BATAIE :evil: :evil: :o :o :o NU , nici animalele nu se bat dar copii??? categoric NU
  • Member

• Mesaj » Dum Apr 26, 2009 9:11 am

vorba buna
  • Member

• Mesaj » Dum Apr 26, 2009 9:12 am

ev eventual o mica ......................
  • Member

• Mesaj » Mar Feb 23, 2010 6:07 pm

Daca reusesti sa le gasesti punctele sensibile, si sa te transpui pe lungimea
    lor de unda, iti vor ciuguli din palma, fara sa isi dea seama, vei fi cel mai
    bun prieten al lor, te vor cauta sa-ti impartaseasca ce au de gand sa mai faca,
    iar tu intrand in jocul lor,ii vei face sa iti accepte sfaturile ca facand parte din joc.
    Dar, nu se poate fara un dar, trebuie tact,rabdare,iubire,daruire si intelegere,
    orice copil este un mic nazdravan, si e mai bine in acea etapa asa, mai greu e
    cand creste, si devine dificil de inteles, ai dori sa mai vrea sa faca doar acele
    nazdravanii nevinovate. :)
  • Member

• Mesaj » Joi Feb 25, 2010 12:24 am

As vrea sa evoc in acest contex ,un eveniment trist si comic in acelasi timp,care s-a petrecut aproximativ pe la mijlocul anilor'80. Eram pe atunci un baietel pe clasa a treia.Un coleg de clasa ,din motive biologice ,independente de el ,nu prea avea capacitate de memorizare si judecata . Avea note foarte proaste la toate disciplinele.
    Tovarasa invatatoare ,il invita la scoala pe tatal copilului cu pricina. Se invoieste de la sefu ,si cu o salopeta murdara pe el ,tatal copilului intra in sala de clasa . "Buna zua :) , am venit tovarasa invataoare " spune el.
    Invatatoare adoptind o atitudine de piricioasa ,se grabeste sa deschida repede catalogul pentru al informa pe tatal copilului.Si incepe ea sa spuna ,citire 4,4, cunostiinte despre natura 4, matematica 4,4 ...........4,4.
    Barbatul cu salopeta murdara si cu o basca la fel de murdara in cap ,la auzul acestora si-a indreptat amenintator privirea spre progenitura lui care presimtea ce il asteapta.
    Bietul copilas incepuse deja sa lacrimeze cind tatal sau ii spune: " ...mai Danut, i-a hai tu un pic la tata .."Copilul se ridica din banca si merge in fata clasei .Tatal lui venise "inarmat" cu o curea :) (folosita de obicei la legatul porcilor de picioare),pe care o scoate repede din buzunar si fara mila il plesneste pe copil peste tot :x , in afara de cap.
    Bietul copil sarea in sus si striga "..tata draga ,nu mai da ,ca invat toata cartea.."
    Acest eveniment,la virstra aceia, pe mine m-a marcat psihic ,probabil si pe ceilalti colegi. :x

• Member

• Înapoi la Casatorie, Familie, Copii

• Mesaje apropiate
      Răspunsuri
      Vizualizări
      Ultimul mesaj