Acum este Joi Mai 24, 2012 9:28 pm

Legea nescrisa a barbatilor : cat mai multe femei

Educatie sexuala, sfaturi despre sex, experiente intime. Ce rol are sexul in viata ta ? Experiente inedite cu sex.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Joi Mai 20, 2010 11:11 pm

De ce pentru barbati e normal sa aiba in pat cat mai multe femei, considerandu-se "macho", iar cand o femeie are ceva mai multi barbati la pat nu e vazuta bine?

Este o lege nescrisa pentru barbati ca au voie sa faca asta? Dar cum li se pare normal acest lucru, si de ce au pretentii la femei care au avut cat mai putine aventuri sau iubiri, eventual virgine.

In plus, barbatii se lauda intre ei ca si cum femeia ar fi un fel de trofeu castigat, si cu cat mai multe, cu atat mai bine pentru el. Oare este corecta aceasta "lege nescrisa" ?
Ultima oara modificat de babyisabela pe Mie Ian 11, 2012 5:35 pm, modificat 1 data in total.
  • Member
  • Replici:61

• iubire ...

Mesaj » Joi Mai 20, 2010 11:55 pm

Cu atat mai mult ca in anumite religii, ca islamul, barbatul poate avea in mod legitim mai multe femei. Cred ca acest obicei este de cand lumea. Barbatii, fiind mai puternici fizic, simbol al virilitatii, isi confirma masculinitatea avand experiente sexuale cu cat mai multe femei. Se pare ca barbatii fideli, trebuie sa duca o munca de autoconvingere, de infranare, pentru a rezista ispitei.

• Site Admin
  • Replici:758

• Mesaj » Sam Iun 26, 2010 5:12 pm

Rezista crd-ka dar nu toti, moolt depinde de educatia s-a sexula si familiara!
  • Member
  • Replici:24

• Vizitator

Mesaj » Sam Iul 24, 2010 9:30 am

barbatii se cred mai barbati daca au avut multe femei si si ne obliga pe noi, fetele sa acceptam asta si laudele lor.O fata care a fost cu mai multi baieti are o reputatie proasta, e fata rea si nu e privita cu respect.S-ar parea ca la barbati numarul asta le ridica popularitatea si succesul si la femei strica tot. Nu e corect ca o fata sa trebuiasca sa suporte postura prietenului de macho pentru ca ea este doar inca una pe lista lunga,un alt trofeu, o alta medalie pentru el.

Mesaj » Mar Iul 27, 2010 5:47 pm

aici trebuie sa raspund si eu...nu ma pot abtine... :D .... nu e chiar asa cum crezi tu babyisabela asta doar daca ai pana in 21 de ani, intr-adevar exista dar pana la o limita.... si asta tine de cat de mult te-ai maturizat ca barbat sau nu...., dupa mine ar fi culmea sa ma laud ca am facut ceva cu cineva ... cand la varsta mea e ceva normal, asta tine de adolescenta nu de maturitate.... si nu ca e culmea dar nu o fac pt ca mi se pare absurd... e viata mea si fac ce vreau cu ea nu trebuie sa ma simt macho in fata la altii....
  • Member
  • Replici:10

• Inapoi la Despre sex

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns