|
|
Acum este Mie Mai 23, 2012 6:03 pm
Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Mar Apr 27, 2010 8:59 pm
Te-ai intrebat vreodata care este limita intre dragoste si prietenie ? Cum tratezi o persoana pe care o iubesti si cum tratezi un prieten ? Putem vorbi de aceiasi intesitate in relatie de prietenie ca si in relatia de dragoste ?
-
Vizitator
» Vin Mai 28, 2010 1:35 pm
Dragostea te face sa visezi cu ochii deschisi, sa vezi viata in roz si sa zambesti in fiecare moment al vietii. In dragoste iti permiti orice, atata timp cat iubesti si esti iubita. Nu pot spune acelasi lucru despre prietenie. Si, nu nu putem vorbi de aceeasi intensitate atat in relatia de prietenie cat si in cea de cuplu.
Exista o mare diferenta intre dragoste si prietenie. Iubitului meu ii pot oferi totul: iubirea, inima, chiar si corpul meu, insa in relatia cu prietenii totul are o limita.
Iubitul meu are parte de cine romantice, surprize ce tin doar de intimitatea cuplului, facem dragoste, etc. In dragoste totul este permis.
Cat despre preteni. Sunt alaturi de ei atunci cand au nevoie, atat material cat si spiritual, petrecem impreuna vacantele, insa totul cu masura. Am nevoie de prieteni, insa cel mai mult am nevoie de iubire. Deci, daca ar fi sa aleg intre dragoste si prieteni, as alege iubirea.
Insa, ce faci atunci cand te indragostesti de prietenul tau cel mai bun???
-
» Dum Mai 30, 2010 11:33 am
izabela scrie:Dragostea te face sa visezi cu ochii deschisi, sa vezi viata in roz si sa zambesti in fiecare moment al vietii.
Si drogurile fac acelasi lucru izabela scrie: Insa, ce faci atunci cand te indragostesti de prietenul tau cel mai bun???
Nu mi s-a intamplat niciodata. Cred ca asa o relatie ar fi mai stabila decat una care incepe cu dragostea care te face sa nu mai vezi defectele celuilalt cativa ani si pe urma sa te trezesti ca nu-l mai suporti.
-
Vizitator
» Mie Mar 23, 2011 11:04 am
Da si de obicei aceasta limita este daca de nesimtirea unor persoane si de grupul de oameni. La limita prieteniei trebuie sa te afli cu toti si aceasta insemnand sa te lasi controlata de altii care cauta doar profit de pe urma fetelor.
-
Inapoi la Despre dragoste
-
- Prietenie intre verisoare
de mystep » Mar Aug 17, 2010 8:05 am
- 2 Replici
- 618 Vizite
- Ultimul raspuns de mystep
 Joi Aug 19, 2010 5:26 pm
Povestea mea
-
- Intre dragoste si ura