Acum este Joi Mai 24, 2012 7:22 am

Mai stie cineva ce este prietenia ?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Vin Mai 21, 2010 3:29 pm

Ma intreb de ce toata lumea in ziua de azi gandeste atat de mecanic. Nimik nu mai conteaza decat propria persoana, sa ne fie bine sa ne simtit bine,iar cei din jur nu mai conteaza.

De ce toata lumea se gandeste doar la sex? Poate nu toata lumea dar sigur toata lumea pe care am cunoscut-o eu :-? Prea putini prieteni care sa mai inteleaga sensul a cestui cuvant. Nu exista oare prietenie intre o fata si un baiat ?

Din punctul meu de vedere exista dar altii imi spun ca nu,ca oricum ar fi exista un fel de atractie sexuala din partea unuia din cei 2 implicati...eu nu am decat un prieten bayat,dar pot sa tin la el sa il iubesc fara sa ma gandesc la sex. Si el la fel.

Oricum...prietenia in ziua de azi costa.Nu ai bani sau nu esti destul de cunoscut ,nu ai prieteni. Sa dai sfaturi e usor,nu te poti numi prieten dac fc asta, si cum oamenii nepasatori dau sfaturi de nimic :D sa fim seriosi. Astept si parerile voastre despre prietenie adevarata.
  • Member
  • Replici:61

• Mesaj » Mar Mar 13, 2012 10:06 pm

Prietenii cum ţi alegi aşa îi ai! Spune o vorbă din popor! Dacă eşti o persoană altruistă şi cu gânduri curate, în jurul tău se vor aduna oameni asemeni ţie, dar dacă eşti parşiv şi ai alte gânduri şi interese într-o zi te vei trezi singur! Prietenie între oameni de sexe diferite a existat şi există!
  • Member
  • Replici:242

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns