Acum este Joi Mai 24, 2012 7:52 am

Mananca pana esti doar 80% plin

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Mie Sep 01, 2010 7:13 pm

Una din problemele noastre in ceea ce priveste obiceiul de a manca este faptul ca de-a lungul timpului, marimea farfuriilor a crescut. Si asta nu ar fi o problema, daca noi nu am simti nevoia sa le umplem si de asemenea, sa si mancam tot din ele. Asadar, pentru a manca normal ar trebui sa ne micsoram portiile zilnice.

Ati stiut ca stomacul unui om normal este satul din doi pumni de mancare pe zi? Doar ca datorita poftei si a gustului bun, creierul cere mai mult si stomacele noastre cresc in timp, de la supraincarcare. Sigur ca infometarea nu este o solutie. Dar o dieta bazata pe mai multe fructe si legume ne face si sa ne pastram silueta, si sa evitam tumorile canceroase.

Pentru ca toate produsele de provenienta animala, incepand cu laptele si terminand cu ouale si carnea ajuta la dezvoltarea mai rapida a tesuturilor canceroase. Asta totusi nu inseamna ca trebuie sa devenim vegetarieni. Dar mai putina carne in dieta romanului este o necesitate acuta. Si sa nu uitam faptul ca pestele si carnea de pasare sunt mai usoare si mai sanatoase decat restul.

O dieta bazata in principal pe legume si fructe poate fi foarte delicioasa (sunt sute de retete vegetariene extraordinar de bune pe net - cautati-le)si reduce foarte mult riscul cancerului, dar nu si daca fumati. In cazul acesta, tigarile recupereaza tot raul.

Ce parere aveti despre un stil de viata mai sanatos? Este prea greu pentru noi, oare, sa ne obisnuim sa reducem cat de mult posibil carnea din mesele zilnice si sa mancam mai putin?

Mesaj » Dum Aug 28, 2011 8:51 pm

eu sînt vegetarian 100% şi sint convins ca silueta/sănătatea poate fi menţinută printr-o astfel de alimentatie, şi cred de la bunicul care mi-a spus că secretul unei sănătăti adevărate e să nu te saturi niciodată la masa şi a trăit 98 de ani iar bunica 96 de ani pînă anul trecut pe 15 Aug 2011 şi nu au avut niciodată vreo boală, doar simpla şi normala degenerare fizică naturală, şi mi-au mai zis că şi respiratia trebuie făcută normal lentă şi profundă şi o mişcare fizică regulată, am urmat sfaturile lor şi iată imag. mea cum arăt eu în prezent la vîrsta actuală de 30 de ani faţă de alte persoane care consumă carne şi suferă sau urmează să sufere diverse boli blocînd funcţiile normale organice prin consum ambundent, deci şi eu vă sfătuiesc să fiţi vegetarieni, tot odată veţi proteja astfel animalele, păsările.. lăsîndule să trăiească vă veţi bucura de existenţa lor şi iubindule natura vă va înzestra cu sănătate ce va apărea foarte repede în viaţa dvs
Fisiere atasate
IngLionCab1încadru_mic.jpg
imag recenta la pupitru de comanda
IngLionCab1încadru_mic.jpg (28.6 KiB) Vizualizat de 84 ori
Am Noroc şi Succes ..acest gînd.. mă ajută să fiu Optimist în fiecare clipă, încearcă şi tu.., şii te vei convinge!

• Member
  • Replici:34

• Mesaj » Vin Noi 25, 2011 4:49 pm

Trebuie să şti să controlezi acea senzaţie de foame, iar dacă ai controlul şti cât trebuie să mănânci şi ce mănânci!
  • Member
  • Replici:243

• Mesaj » Dum Noi 27, 2011 6:51 pm

cosmina29 scrie:Trebuie să şti să controlezi acea senzaţie de foame, iar dacă ai controlul şti cât trebuie să mănânci şi ce mănânci!

Senzaţia de foame e ca o stare de căldură în stomac care devine tot mai mare, ori de cîte ori apare senzaţia aceasta pofticioasă mintea se concentrează asupra ei imaginînduşi tot felul de bunătăţuri, pentru a o controla trebuie să redirecţionze mintea în alt loc ca aceea persoană să devină conştientă de alte lucruri, sau păcălindo cu diverse trucuri simple şi eficace, iar pentru a şti cît trebuie mîncat şi ce trebuie consumat trebuie contactat un doctor pentru a stabili cantitate şi produsele alimentare în funcţie de înălţime/greutatea şi corpul fizic al fiecărei persoane
    Am Noroc şi Succes ..acest gînd.. mă ajută să fiu Optimist în fiecare clipă, încearcă şi tu.., şii te vei convinge!

• Member
  • Replici:34

• Inapoi la Discutii pe alte teme

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns