Acum este Sam Feb 11, 2012 11:53 am

Masajul erotic, tehnica de relaxare

Educatie sexuala, sfaturi despre sex, experiente intime. Ce rol are sexul in viata ta ? Experiente inedite cu sex.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Mie Sep 01, 2010 4:04 pm

Anul trecut pe vremea asta am vorbit cu o prietena care facuse ceva curs in domeniu, despre masajul erotic. Atunci am aflat eu despre existenta anumitor centre in care in special barbatii pot avea parte de un tratament foarte interesant si anume un masaj relaxant, dar care include ceva mai multe lucruri. Cu toate astea, nu se fac nu stiu ce perversiuni pe acolo, sunt niste doamne complet imbracare care maseaza domnii proaspat iesiti de la dus, doar ca se ajunge la masarea si anumitor zone mai intime, mai putin penisul din cate stiu eu.

Sigur ca am fost curioasa si am intrebat-o cam in ce consta un masaj erotic si ea mi-a explicat un numar de tehnici. Mi s-au parut niste idei interesante, pe care dupa ceva timp le-am si pus in aplicare pe prietenul meu. Trebuie sa va spun ca nu si-a mai revenit! Numai la masajul acela se gandea si nu-i venea sa creada ce experienta incredibila i-am oferit.

Sugerez atat femeilor cat si barbatilor sa faca un experiment de genul acesta, pentru ca partenerul se va simti foarte bine si nu e nevoie sa fiti profesionisti. Si inca un lucru, daca o faceti o data si realizati ca ii place, nu repetati foarte curand experienta. Cu cat va astepta mai mult sa primeasca din nou "tratamentul incredibil" cu atat va simti din nou aceleasi senzatii ca la inceput cand il va primi.

mystep ...

Mesaj » Joi Sep 02, 2010 9:00 am

schantelle_sha scrie:Anul trecut pe vremea asta am vorbit cu o prietena care facuse ceva curs in domeniu, despre masajul erotic. Atunci am aflat eu despre existenta anumitor centre in care in special barbatii pot avea parte de un tratament foarte interesant si anume un masaj relaxant, dar care include ceva mai multe lucruri. Cu toate astea, nu se fac nu stiu ce perversiuni pe acolo, sunt niste doamne complet imbracare care maseaza domnii proaspat iesiti de la dus, doar ca se ajunge la masarea si anumitor zone mai intime, mai putin penisul din cate stiu eu.

Sigur ca am fost curioasa si am intrebat-o cam in ce consta un masaj erotic si ea mi-a explicat un numar de tehnici. Mi s-au parut niste idei interesante, pe care dupa ceva timp le-am si pus in aplicare pe prietenul meu. Trebuie sa va spun ca nu si-a mai revenit! Numai la masajul acela se gandea si nu-i venea sa creada ce experienta incredibila i-am oferit.

Sugerez atat femeilor cat si barbatilor sa faca un experiment de genul acesta, pentru ca partenerul se va simti foarte bine si nu e nevoie sa fiti profesionisti. Si inca un lucru, daca o faceti o data si realizati ca ii place, nu repetati foarte curand experienta. Cu cat va astepta mai mult sa primeasca din nou "tratamentul incredibil" cu atat va simti din nou aceleasi senzatii ca la inceput cand il va primi.

Interesant topic!
Am tot auzit de masaj erotic si am o verisoara care a fost intr-un astfel de salon dar nu a vrut sa dea amanunte doar a zambit enigmatica si satisacuta. M-a pus pe ganduri. As incerca dar mi se pare mult prea intim masajul ca sa-l faca oricine in afara de iubit.

Este intersant de pus in practica un astfel de masaj indiferent de sexul celui doritor de relaxare si satisfacere. Cat a costat(?) si mai ales vinde-ne si noua ceva ponturi despre masajul respectiv sau da-mi un mesaj pe privat
Simona
  • Member
  • Replici:94

• Vizitator

Mesaj » Joi Sep 02, 2010 12:52 pm

De costuri nu stiu, pentru ca personal nu am fost la un astfel de salon. Prietena mea mi-a povestit doar despre ele si despre ce a invatat ea la cursurile de masaj.

Lucrul cel mai important atunci cand vrei sa faci un masaj erotic este ca temperatura din camera sa fie potrivita, sa nu ai mainile reci si sa nu fie frig nimanui. Al doilea lucru important este folosirea unui ulei sau gel de masaj, pentru ca senzatia lina, de usoara alunecare a mainilor pe corp este excitanta.

De obicei se incepe cu un masaj fin pe tot corpul ( eu personal mi-am legat iubitul la ochi si l-am pus sa stea in picioare, sa pot ajunge peste tot ) si in unele zone, unde crezi tu ca e cazul, sa apesi putin mai tare, incat pielea lui sa nu apuce sa se obisnuiasca cu o singura intensitate de masaj.

Partea cea mai excitanta la multi barbati (nu merge la toti) in timpul unui masaj erotic in care nu ii atingi penisul (sau cel putin inca nu l-ai atins) este sa il masezi astfel: te pui in genunchi in fata lui, sau stai aplecata (cum iti este mai comod) si ii masezi fesele, venind cu mainile printre ele, pana la testicule (si repeti figura de cate ori vrei, daca ii place).

Majoritatea raman socati de senzatia extrem de placuta pe care o simt atunci cand ii aplici aceasta tehnica, dar e foarte important sa folosesti mult ulei, sa-ti alunece bine mainile pe acolo. Acuma nu stiu sa-ti spun ce le poate provoca asa placere. Ar putea fi ori excitarea anala, ori faptul ca nu se asteapta sa il masezi tocmai pe acolo.

Avand in vedere ca tot masajul acesta trebuie sa aiba un ritm lent, in care sa fiti amandoi relaxati, o sa ajungeti probabil la un moment in care excitatia va fi maxima, iar atunci recomand sa ii dai voie sa se intinda pe pat, ori pe burta ori pe spate, si sa ii faci masaj cu propriul tau corp dezbracat (probabil putin mai energic, sa fie un contrast), de asemenea, folosind uleiul.

De aici incolo depinde numai de imaginatia noastra cum putem imbunatati masajul sau cu ce dorim sa il incheiem...

mihi ...

Mesaj » Joi Sep 02, 2010 12:55 pm

Desi nu am fost intr-un astfel de salon, cu ceva timp in urma am studiat si eu acest lucru. Pe mine m-a interesat practicarea lui si nu sa fiu subiectul caruia i se face. Adevarul e ca fetele isi pot descoperi parti ascunse prin aceasta metoda. Se ajunge la stari euforice greu de descris in cuvinte.

Totusi dupa parerea mea, fiind un subiect intim, va avea o calitate si rezultate mai mari daca vie din partea iubitului. Comunicarea din partea celor doi trebuie sa fie totala in acest caz. Baieti!, stubiati acest fenomen si aplicatil pe iubitele voastre, nu ve-ti regreta.

Iubiti-va mult!
  • Member
  • Replici:73

• Inapoi la Despre sex

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns