|
|
Acum este Sam Feb 11, 2012 4:57 am
Educatie sexuala, sfaturi despre sex, experiente intime. Ce rol are sexul in viata ta ? Experiente inedite cu sex.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
Vizitator
» Mar Aug 31, 2010 1:58 pm
In ultimii ani, subiectul masturbarii a inceput sa fie destul de dezbatut in media, dar cu toate acestea, lumea pare sa evite orice discutie pe aceasta tema. Si desigur ca nu ma refer la discutarea unei asemenea teme la micul dejun, pranz si cina cu familia sau cu vecinii, ci la discutiile intime dintre prieteni.
Fiecare femeie sau barbat are un prieten bun, cu care se presupune ca vorbeste orice, incepand de la fantezii sexuale si terminand cu detaliile nesemnificative din viata de zi cu zi. Totusi, cand vine vorba de masturbare, in special femeile, se crispeaza si de obicei se uita cu dispret si mirare la prietena care "a indraznit" sa abordeze asa un subiect si dau un raspuns care suna cam asa: " Doamne fereste! Cum poti sa vorbesti despre asa ceva? Eu n-as face asta niciodata!" Si cu toate astea, e demonstrat ca aproximativ 70% o fac.
Nu e vorba de a iesi in public sa-ti etalezi viata intima, ci de conversatii cu persoane foarte apropiate, poate chiar intre iubiti...de unde rusinea asta? Se stie foarte bine ca masturbarea este sanatoasa cu masura, in ideea ca ajungem sa ne cunoastem mai bine pe noi insine si astfel ne vom imbunatati si performantele sexuale.
In concluzie, este inca masturbarea un tabu in secolul 21? De ce ne este atat de rusine sa recunoastem un lucru normal in fata celor mai apropiate persoane si de ce ii judecam pe cei care vorbesc nonsalant despre acest subiect?
-
» Mar Aug 31, 2010 2:20 pm
Dupa parerea mea e inca un tabu. De ce? Asta depinde de mai multi factori. Unul dintre ei e societatea in care traim. Exista tari in care se discuta in mod dezinvolt acest lucru. Noi nu suntem printre ele. Un alt lucru este acela al principiilor dupa care se ghideaza fiecare individ. Desi, traind intr-o tara in care acest subiect este un tabu, personal pot sa discut cu prieteni din anturajul meu deschis pe acest subiect. Exista si un alt factor care e legat de diferentele de sex. Credca din acest punct de vedere femeilor le vine mai greu sa vorbeasca despre acest subiect. Asta si datorita laturii lor mai sentimentale. Se spune ca femeile vorbesc si spun multe prostii intre ele doar ca nu vor se se afiseze sa nu fie considerate vulgare. Nu stiu cat de mult adevar e in asta, dar cand se refera la propria lor latura sexuala care sa nu implice prea mult aspectul afectiv sau chiar ”distractiv” devin mai rezervate. Poate ma insel eu.
Iubitiva mult!
-
» Joi Sep 02, 2010 4:05 pm
Vezi schantelle_sha, e un tabu. Nu comenteaza nimeni subiectul. Nici chiar baietii. M-am inselat. Totusi nu cred ca-i un lucru rau. Inseamna ca mai exista intimitate...si asta nu-i rau. Iubiti-va mult!
-
Vizitator
» Joi Sep 02, 2010 6:07 pm
Da, sigur, e bine ca mai exista intimitate. Doar ca eu consider ca in viata fiecaruia din noi ar trebui sa existe o persoana care sa ne stie micile secrete. Un prieten foarte bun, un prieten care iti este alaturi mereu. Si de asta mi se pare ciudatel ca masturbarea e tabu, pentru ca de fantezii sexuale si alte lucruri la fel de intime se cam discuta, uneori si in cercuri mai mari.
Si sa recunoastem, nu toata lumea are o viata sexuala asa de interesanta si nu toata lumea experimenteaza cele mai ciudate pozitii si alte minunatii care se mai discuta. In schimb de autosatisfacut...cam toata lumea o face sau a facut-o si totusi e mai mare misterul care pluteste in jurul acestui subiect atat de evitat.
-
Vizitator
» Joi Oct 21, 2010 9:09 am
masturbarea nu mai e un tabu.multi oameni recunosc aceasta indeletnicire.este sanatos si recomandat in lipsa unui partener
-
Vizitator
» Sam Oct 23, 2010 9:38 pm
Atata timp cat prin "multi oameni" te referi la barbati. Eu una am incercat o data sa deschid discutia printre niste prietene chiar foarte apropiate, si am avut numai raspunsuri de genul "Eu? Doamne fereste!". Cred sincer ca in Romania, oamenii nu sunt inca pregatiti sa faca fata propriilor firi si sa recunoasca lucruri firesti, chiar si de fata cu prietenii cei mai apropiati.
-
» Sam Sep 10, 2011 3:14 pm
Eu aveam o pritena avocat si ea imi spunea ca cel mai prost barbat este acela are are langa el o femeie si se masturbeaza
oricum imi facea cate o felatie daca nu avea chef de nimic alt ceva
Eu as intreba de ce barbatii nu recunosc ca le saruta pe femei pe clitoris... si multi barbati daca recunosc asta in grupul lor de prieteni ca i-a facut un sex oral femeii lor toti prietenii incep sa ii blameze sa se uite la ei ca si cand asa de prost ai ajuns ... ca si cand ar fi ultimul om
de ce doar femeia sa ma faca pe mine sa ma simt bine si eu pe ea nu nu spun ca nu fac si sex normal dar daca ea isi doreste sa fie sarutata in vagin de ce sa nu ii respect dorita
si de ce sa nu recunoastem ca ne place si noua barbatilor sa facem tot apsolut tot e ne sta in putinta pentru ca emeia de langa noi sa fie pe deplin multumita /
NICI EU NU INTELEG DE CE SA TE MASTRUBEZI CAND AI BARBAT CA FEMEIE !??? atunci pe el pentru ce il mai ai , il faci sa se sita penibil si sa isi caute pe o alta de rezerva pentru ori ce eventualitate pentru ca o sa incepa sa creda ca nu iti mai place de el
-
Inapoi la Despre sex
|