|
|
Acum este Mie Mai 23, 2012 6:15 pm
Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Mar Dec 15, 2009 5:51 pm
Un mic sfat vi l cer... Am avut o prietena, am vorbit 8 ani cu ea. Avea 2 copii , si sotul ei decedase cu un an inainte sa o cunosc. Acum trei ani , i am dat intilnire pe internet , nu stia ca sunt eu , si s a dus la intilnire.Mi am trimis un prieten in locul meu. Ea s a facut ca ploua , si a doua zi mi a trimis mail cind vin pe la ea si copii ei "* 2 copii , fata si baiat , 15 si 16 ani.
Am trecut peste ce a facut , si m am dus la ea. A trecut timpul , si acum o luna , a venit la mine. Cind lucra, venea inainte cu o zi la mine sa nu se trezeasca de dimineata.Statea la 60 km distanta si lucra in zona la mine.In timp ce venea , a primit un telefon , dar a inchis telefonul , de fata cu mine. Acasa a spus ca nu avea importanta acel telefon. Dupa 2 zile , am primit un telefon de la un barbat , de la ea de acasa , spunind ca e viitorul sot al ei. Am inchis telefonul. A doua zi mi a dat telefon respectivul iar spunind ca este sotul ei. Nu am stat de vorba si am inchis.
Am dat telefon a doua zi la ea, si era fata ei , care mi a spus ca s a bucurat la respectivul deoarece i a dat bani , si i a adus carne de la tara si nu a mai cheltuit dar ca barbatul mai bea , si ei nu i place asta. Respectivul avea si el 2 copii ,si fosta sotie statea nu departe de el , dar cu altul.Eu nu am obligatii sau copii.Dupa 4 zile , m a cautat ca sa se impace. Cu greu m am dus la ea , dar la 3 zile , mi a reprosat ca de ce nu ii las apartamentul sa stea in el , daca eu plec 5 luni in strainatate. Eu i am spus ca momentan nu am incredere in ea si trebuie sa mai treaca ceva timp.Eu nu am copii sau obligatii. Asa ca am iesit pe usa , si am plecat.
Intrebari : 1. Merita sa continui relatia ? 2. Daca continui , ce se va intimpla oare , cu toate ca de 9 zile nu m a mai cautat. 3 Ce inseamna ca nu a mai sunat de 9 zile..a gasit pe altul , sau s a intors fostul amant 4. Care este in general soarta acestei femei vaduve , cu 2 copii 5 Ce persoana mi ar trebui mie? 6 Cum sa o uit?
-
» Vin Ian 22, 2010 9:06 am
uneori da , merita sa facem orice efort sa intretinem iubirea cu adevarat, dar daca nu se poate "dargoste cu forta nu se poate"!!!
-
» Mar Feb 02, 2010 1:43 pm
nu stiu ce sa zic,sa lupti pentru ea daca o iubesti,dar si sa-ti faci viata langa o persoana de care nu esti sigura,e greu aici,aici nici nu stii cu ce sa gandesti,cu capul cu inima,trebuie sa te gandesti bine...
-
» Joi Mar 29, 2012 5:01 pm
Nu este demnă de iubirea ta! Dacă te-ar iubi nu "ţi-ar da papucii" pentru primul care vine cu o bucată de carne şi bani de pâine! Las-o!
-
» Vin Apr 06, 2012 2:32 pm
Parerea mea e sa fugi cat te tin picioarele...e clar ca femeia asta nu stie ce vrea...in plus are doi copii si daca la ei nu se gandeste atunci cand schimba relatiile asa e clar ca nu se poate gandi la tine sau la ceea ce simti tu... Lumea e mare si e plina de femei care abia asteapta dragostea...care spera sa intalneasca un barbat bun care sa le fie aproape...asa ca de ce sa te complici? Acum o iubesti,dar timpul le rezolva pe toate...daca iti deschizi sufletul vei gasi o persoana potrivita careia sa-i oferi si care sa-ti ofere ceea ce meriti! Cu siguranta suferi si vei suferi si mai mult cand o sa te hotarasti sa pui punct definitiv...dar mai bine suferi acum decat sa suferi in fiecare zi din ce in ce mai mult... Ea, cred eu, cauta ceea ce ii face bine pe moment nu cauta relatia pe care o cauti tu!
-
Inapoi la Despre dragoste
-
- Prima experienta sexuala-de ce merita sa astepti?
de iubire » Dum Iun 19, 2011 11:43 am
- 0 Replici
- 105 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Dum Iun 19, 2011 11:43 am
Despre dragoste
-
- Mergi la mare anul acesta cu copilul/copiii?
de iuby33 » Joi Iul 08, 2010 12:36 pm
- 3 Replici
- 156 Vizite
- Ultimul raspuns de cosmina29
 Mie Mar 28, 2012 8:54 am
Casatorie, Familie, Copii
-
- o relatie reusita?Cum?
de Vizitator » Dum Iul 25, 2010 1:49 pm
- 1 Replici
- 314 Vizite
- Ultimul raspuns de Vizitator