|
|
Acum este Mie Mai 23, 2012 6:41 pm
Locul in care poti publica poeziile tale de dragoste, articolele de iubire si cere parerea altora despre ele.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Sam Mai 01, 2010 2:35 am
Un om simplu cu defecte dar care pot sa iti arat ca cel mai frumos si minunat lucru este fericirea.In cautarea unei relatii serioase. 39 ani, 1.75 /79, studii superioare, divortat, nefumator, caut o persoana care sa ma iubeasca sincer si sa stie sa primeasca dragostea si afectiunea pe care o pot oferii.Nu caut perfectiunea caci stiu sigur ca nu exista, caut doar o persoana care sa-mi fie alaturi la bine si la greu, avand increderea ca va putea gasi in mine alinarea suferintelor ei.
Nu sint nimic din ce as vrea sa fiu,cu picioarele pe pamint dar si cu capul in nori, iubitoare dar si dornica de iubire, o persoana poate prea hotarita atunci cind imi doresc ceva,iubesc viata,oamenii,,imi place sa fiu inconjurata de prieteni.......o descriere prea ampla nu cred ca ar fi relevanta,nu vreau sa imi atribui calitati pe care poate nu le am....si cred ca ar fi interesant sa las o parte din mine sa fie descoperita incetul cu incetul de cel interesat sa ma cunoasca cu adevarat.
Chiar daca anii trec ....sufletul ramine tinar....acumulam esperienza...invatam de toate...dar inauntrul nostru inca mai visam...mai speram. Vaduva de aproape 3 ani...cu doi copii de acum pe picioarele lor,am decis ca -----chiar daca durerea in suflet va ramine sa incerc sa o iau de la capat.De la un capat----in doi--din nou.Visez la un om educat...manierat..cult..tandru si sufletist .Un om care stie cei lealtatea...sincer.,romantic,car e stie sa iubeasca din suflet si nu din cuvinte doar.
Cum sunt eu? Sunt o femeie puternica,ambitioasa,cu simtul umorului si pasionala in tot ceea ce fac. In primul rand, imi iubesc copilul enorm si ma simt extrem de tinara si de....vie !!. Sunt o femeie draguta, senzuala, calma, tandra, modesta, prea optimista, inteligenta, gospodina.Imi plac calatoriile, sunt sociabila, si usor naiva.De ce naiva ? Pentru ca...desi sunt divortata, inca mai cred in dragoste, in bun simt, in respect. Nu stiu daca mai cred in casnicie !! Dar viata e plina de surprize ! Lucrez in finante iar in momentul de fata sunt inscrisa la un master in managementul financiar contabil al administratiei publice. Sunt incomod de sincera, mi se pare ingrozitor de obositor sa mint sau sa inventez. Nu-mi plac conflictele, nu-mi plac locurile foarte aglomerate si nu-mi plac barbatii care profita de femei-material sau sentimental.Prefer tinutele decente, elegante(dar tineresti!!) si inca mai cred in familia de tip traditional.
Sunt o persoana serioasa,optimista,sensibila,deschisa si ampla,modesta.Imi place foarte mult natura, copii. Imi place natura in special gradinaritul in timpul liber.Sunt o persoana foarte constiincioasa,imi place sa spun adevarul,nu imi place sa mint,imi place sa fiu directa tot timpul.Urasc minciuna,invidia,linguseala,Sunt o persoana foarte directa.Mi-ar placea sa gasesc un barbat constiincios,muncitor,cinstit.
Sunt un om cu bune si rele optimist comunicativ dar cam timid, imi place sa ies in natura sa urmaresc filme sa intru pe net sa ascult muzica. Sunt o persoana sensibila. Sunt un tip distractiv am 1-85 75 kg ochi caprui sunt divortat am o fetita de 6 ani restu va las pe voi sa descoperiti
Sunt o femeie normala, solara si caut perechea sufletului meu. Apreciez sinceritatea, respect si imi place sa fiu respectata. Si, astept sa-mi gasesc jumatatea, sau sa ma gaseasca. Sunt femeie inalta, supla si naturala. Port parul scurt, tuns baieteste, am ochii verzi. Sunt inginer, dar lucrez in domeniul relatiilor comerciale.
Am fost casatorit in trecut cativa ani, totul a mers bine, pana cand s-au deschi portile occidentului si pentru romanasii nostri, oferindu-le posibilitatea sa mearga acolo la munca....unii dintre ei, uitand sa se mai intoarca acasa. Ma consider un om cu energie pozitiva, inteligent, comunicativ si sociabil, de actiune si cu simtul raspunderii, am suflet bun, placut, romantic, amuzant .... Consider ca viata trebuie traita si acceptata asa cum este : si cu bune , si cu rele. Lucrez ca inginer la o inteprindere cu capital mixt. Situatie materiala normala, zic eu. Motivul pentru care sunt aici, este acela de a-mi intemeia cat mai curand posibil, o familie bazata pe respect, fidelitate si sinceritate, deoarece consider ca acestea sunt niste caracteristici de baza in intemeierea unei familii. Sincere multumiri echipei care lucreaza la intregul site MATRIMO; doresc sanatate si tot binele din lume fiecarui membru in parte, dar si celor care imi vizualizeaza profilul. Cu stima si respect, Aurel.
Am crezut ca o sa am o viata frumoase cu mici bucurii si neplaceri, ca doar asa e bine sa ai parte de toate, si bune si rele dar nu a fost asa, am avut o mare dezamagire cum sunt? intelegatoere, draguta, simpatica, sociabila cu defecte si calitati imi place sa fac miscare, sa ma calatoresc, sa ascult muzica, sa am grija de cei dragi, iubitoare
Fizic placut, inalt 184 cm, 78 Kg, tandru, respectos, stiu sa vorbesc si sa ma port, caut partenera pentru relatie discreta id ul meu de mess cucubau1937 facem schimb de poze acolo.
Ma numesc Silvia, sunt divortata, am 54 de ani si locuiesc singura. Sunt o persoana serioasa si imi doresc intr-adevar sa gasesc o companie pentru ca singuratatea e groaznica. Am cunoscut pe alte site-uri barbati dar spre marea mea dezamagire nu am intilnit nici unul care sa-si doreasca o relatie serioasa ci , simplu , doar sex. Am o poveste de viata f. trista si as putea sa scriu o carte despre viata mea . Nu mi-am pierdut insa speranta ca intr-o zi voi gasi sufletul pereche. De aceea, sunt pe acest site si cine stie poate aici voi avea putin noroc. Caut o relatie de durata bazata pe sinceritate, seriozitate, respect si toate astea vor dezvolta si sentimente. . . . . . . "Viata fara aceste ingrediente nu inseamna nimic"
Sunt o fire deschisa la orice tip de discutie mai ales cand e vb de ceva legat de viata actuala . Detest minciunile , ocolisurile , iar intr-un cuvant pot spune ca sunt Directa ! ce caut aici ? jumatatea de suflet care cred eu ca chiar exista si am incredere in Dumnezeu , deci Credincioasa sunt. Lucrez ca si asistent manager magager la o firma cu renume asadar am o situartie finaciara destul de buna Pt. mai multe detalii privind descrierea mea , contacteaza-ma 0744340696 O zi buna!
Sincer,urasc minciuna doresc cunostinta cu o femeie care nu minte si ar vrea o familie. Sunt o persoana sincera,deschisa,sociabila,comun icativa. Doresc o relatie serioasa si nu o aventura.Ma caracterizeaza seriozitatea.Nu-mi place minciuna.
-
» Sam Mai 01, 2010 2:44 am
Sunt un baiat prietenos,linistit .....imi palce sama distrez cu prietenii sa cunosc prieteni noi.Nu imi place sa mintesc...urasc minciuna!!Am 20 de ani si vreau sa imi gasesc o prietena pe perioada lunga....mai incolo...casatorie , copii.Am 177 cm , ochi caprui,culoarea parului maroniu....castaniu.
Sunt un barbat normal care doreste sa-si gaseasca jumatatea ,sa o iubeasca,sa comunice cu ea,sa imparta totul cu ea si la bine si la greu. Vreau sa-mi fac o familie,sa nu fiu singur mai tîrziu! Sunt pasionat de meseria mea (fotograf)free lancer,independent, sensibil la ce e frumos si placut! Îmi place sa fac sport , sa calatoresc , sa merg la filme , teatru ! Sa am la cine ma gândi în fiecare zi cu drag , sa o fac sa se simta bine în prezen?a mea , sa se simta femeie ! Doresc sa am copii mai tîrziu ! Cam asta în mare ! Sincer si cuminte cu simtul umorului dezvoltat .muncitor imi caut jumatatea.
Sunt o femeie frumoasa,desteapta,realizata.... din pacate divortata....(nu le poti avea pe toate)....si totusi sper sa iasa soarele si pe strada mea,sa-l intalnesc pe EL....cum ar trebui sa fie?aspect placut,inteligent,realizat.....c are isi doreste un nou inceput...
Sunt originar din Cluj, divortat, fara copii, locuiesc intr-o garsoniera singur. sunt sudor, dar am o viata destul de frumoasa pentru ca imi place musica, dansul (tango, salsa), si vreau sa profit de fiecare raza de soare (putine) sau stropi de ploaie (multi) pe care ii intilnesc in viata. Sunt pasionat de ceea ce fac (dans, sport), privilegiez o prietenie sincera contra la zece superficiale. Duc o viata sanatoasa (fara tabac si fara alcool) si sportiva (dans si culturism), et din punct de vedere cultural foarte bogata( muzica, dans, lectura, pictura). Nu sunt foarte credincios, dar nu ma deranjeaza religiile celorlalti. Ma exprim in franceza sau in romaneste in functie de interlocutor, deci aici mai degraba in franceza.
Sunt o persoana romantica care doreste sa intalneasca dragostea adevarata. Mereu am visat la "dragoste la prima vedere".Imi place sa fiu respectata,iubita si ocrotita.Nu suport minciuna si ipocrizia. Sunt geloasa si posesiva, dar stiu sa apreciez sinceritatea si loialitatea. Visez la o relatie perfecta,in care ambii membrii sa traiasca o frumoasa poveste ai carei membri sa fie ei insisi,timpul sa se opreasca iar iubirea lor sa creasca pe zi ce trece. Apreciez fiecare gest,fiecare rasarit...fiecare raza de soare... Imi place sa schitez in cuvinte ideile si sentimentele mele.
Doresc sa cunosc oameni sinceri si intradevar sa pretuiasca gesturile marunte; totodata care sa fie constienti ca numai impreuna se pot realiza lucruri marete.
Sunt un baiat intelegator cu simt al umororului sociabil imi place sa gatesc sa fac sport . caut o fata intelegatoare si sincera , promit sa o fac fericita vreau incredere urasc minciuna vreau adevarul oricat ar fi de dureros
Am 46 de ani, sunt divortat si cu un baiat de 21 de ani.sunt un tip sociabil,echilibrat ,vesel si altruist. Pesimist, social , hardworker, romantic complex, întelegator, prietenos. Lucrez in domeniul privat,avand un job care mi asigura un trai decent.am un autoturism si o casa in orasul natal,unde locuiesc impreuna ca tatal meu si ocazional cu baiatul meu care este student.daca prima casatorie nu mi a oferit ceea ce am sperat,am convingerea ca exista acea persoana care sa ma completeze si careia ,la randul meu,sa i pot oferi liniste,iubire si un camin unde sa se simta ca acasa.
Sensibila, dar si suficient de puternica pentru a face fata provocarilor vietii, pretentioasa( in primul rand cu mine)altruista, tenace. Sunt mandra ca sunt mama copilului meu. Imi doresc persoana potrivita cu care sa pot comunica, compatibila emotional , fizic si intelectual
CIAO SUNT MANUELA AM 33 ANI ,AM UN BAIETEL DE 10 ANI SUNT O PERS SOCIABILA SI MA AFLU PE ACEST SITE SA-MI FAC AMICI SI DACA SE POATE SA-MI GASESC OMUL POTRIVIT CARE SA MA FACA FERICITA ATAT CAT PE MINE SI BAIETELUL MEU.
Sicera si serioasa, naturala, iubitoare de adevar si de valori morale. Gandesc pozitiv si pun suflet in ceea ce fac ( se pare ca am un suflet mare si tanar), am invatat in timp ca toleranta ne poate ajuta sa ne acceptam asa cum suntem, cu cele bune si cele mai putin bune. Imi plac oamenii si actorii (doar cei profesionisti), natura, animalele si tot ce misca in jurul nostru. - Sincere and serious, natural, loving truth and morals values.Have a positive thinkig and put soul in everythink I do (I have a big and young solul). I learn ,in time, that the tolerance can help us to accept,how we are, with all better and not better. I like peoples and actors ( only the professionals),nature. animals and all vitality around us.
Sant tanara,studenta,plina de viata,imi place marea,sant foarte ambitioasa si dornica sa va cunosc.Sant o sagetatoare veritabila,imi place sa calatoresc si nu-mi place sa ma plictisesc. imi place sa comunic,sa discut despre orice mi se pare interesant,sant creativa,imi plac jocurile. am avut o relatie lunga dar nu mi-a lasat nici un fel de urme.
O PERSOANA DESTUL DE SINCERA CARE A AVUT NUMAI DE PIERDUT DIN CAUZA ASTA M AM INSCRIS PE ACEST SITE PT A CAUTA PRIETENI NOI DE CE NU CHIAR PT O RELATIE DE DURATA SPER SA GASESC PERSOANA CAPABILA SA OFERE DRAGOSTE SI SINCERITATE .IMI PLACE SA GLUMESC CAND E CAZUL DAR IN ACELASI TIMP PERSOANA DESTUL DE SERIOASA.SOCIABILA ,ROMANTICA,ASTEPT SA INTALNESC UN BARBAT CARE SA CORESPUNDA CAT DE CAT CU MINE .care este interesat adresa de mess este florymikatina.
Salut ! Sunt o persoana vesela, optimista, visatoare, dar si realista in acelasi timp imi plac calatoriile, literatura, muntele, discutiile si iesirile cu prietenii. As dori sa cunosc cat mai multi oameni interesanti. . . cine stie ce surprize pot aparea !
-
Inapoi la Poezii, mesaje, declaratii de dragoste
-
- Diferenta de varsta intre femei si barbati in dragoste
de iubire » Mie Apr 28, 2010 2:16 pm
- 3 Replici
- 1238 Vizite
- Ultimul raspuns de pcristi80
 Mie Iun 29, 2011 11:26 pm
Discutii intre femei
-
- Dragoste controversata. Femei tinere cu barbati bogati
de Vizitator » Sam Mai 29, 2010 6:48 am
- 2 Replici
- 285 Vizite
- Ultimul raspuns de boghea
 Mar Aug 23, 2011 12:43 pm
Despre dragoste
-
- De ce cauta femeile barbati cu masina ?
de iubire » Mar Mai 11, 2010 8:18 pm
- 5 Replici
- 505 Vizite
- Ultimul raspuns de Vizitator
 Vin Oct 01, 2010 12:08 pm
Discutii pe alte teme
-
- Mesaje de dragoste si poezii de iubire
de iubire » Mar Apr 27, 2010 9:35 pm
- 20 Replici
- 1506 Vizite
- Ultimul raspuns de nerolf
 Lun Noi 07, 2011 12:17 pm
Poezii, mesaje, declaratii de dragoste
-
- Ai trimis cand erai la scoala bilete, mesaje de dragoste ?
de iubire » Dum Mai 30, 2010 9:49 am
- 1 Replici
- 534 Vizite
- Ultimul raspuns de cosmina29
 Vin Feb 17, 2012 4:28 pm
Prima dragoste
|