|
|
Acum este Mie Iun 19, 2013 4:55 am
Locul in care poti publica poeziile tale de dragoste, articolele de iubire si cere parerea altora despre ele.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Mar Apr 27, 2010 9:35 pm
Vrei sa scrii mesaje de dragoste sau poezii de iubire ? Acum ai posibilitatea sa o faci. Scrie aici mesajul tau de dragoste sau poezia ta de iubire, apoi trimite linkul persoanei iubite sa vina s ail citeasca. Nu ai prieten / prietena ? Nici o problema, arata-ne talentul tau.
-
Vizitator
» Mie Apr 28, 2010 3:38 pm
Imi ploua-n suflet cu scantei, scantei de dor si nebunie... atunci cand pleci in departare si nu esti langa mine.
Imi ploua-n suflet trandafiri, sclipiri de soare si culori... atunci cand mana imi atingi, intregul trup simte fiori.
Imi ploua-n suflet adieri, de vant dulceag si-mbietor, iar capul pe-al tau piept eu sprijin cand esti aproape pot sa dorm.
Imi ploua-n suflet doar iubire cand ma privesti si ma saruti, cand ne topim de pasiune, doar inima poti s-o asculti!
compozitie proprie
-
Vizitator
» Mar Mai 04, 2010 1:49 pm
AMURG (compozitie proprie)
Amurg intunecat si dureros, Sfarsit al zilei pline de dureri, Acopera-mi cu noapte ochii, Cu noapte neagra si cu soaptele de ieri...
privesc fara sa vreau in urma sa vad iubirea mare din trecut, ma rog neincetat in noapte, sa uit ca totu-i o minciuna si urat...
nu pot sa deschid ochii catre soare, nu pot spre viitor sa-i mai indrept caci au ramas opriti pe a ta fiinta, pe fiinta draga, iubitoare din trecut.
nu pot sa mai privesc prezentul, ochii ma dor, caci se lovesc de adevar tot in trecut am sa-i indrept incet spre tine chiar de-i minciuna, aici lacrimile pier.
si chiar de-i o minciuna tot trecutul, aici as vrea ca sa traiesc mereu, caci in trecut am cunoscut iubirea a ta iubire mincinoasa de dureri.
-
Vizitator
» Mar Mai 04, 2010 1:54 pm
CE SUNT?
am intrebat pe ingeri odata: ce este viata si de ce mi-este data? si-au plecat aripile, nu mi-au raspuns, au plecat tristi si iarasi am plans.
de ce sa nu imi pun aceasta-ntrebare cand vad ca in lume, doar pe cer mai e soare, in schimb , peste tot, in suflete-i ploaie si vant si furtuna si semn de-ntrebare...
cine sunt eu si de ce sa traiesc? clipele curg toate, curg fara-nteles, sunt doar o farama in palma Divina, sunt intuneric sau sunt in lumina?
ce este viata? e doar o cascada, eu: pictura ce sa sta daor sa cada, viata-i vartejul prin care eu curg, moartea: picurul cazand pe pamant.
compozitie proprie
-
Vizitator
» Mar Mai 04, 2010 2:02 pm
CLOVNUL
esti bietul clovn al disperarii surde, caci, pe durere, tot durere vei cladi ce adevaruri mai poti cere de la viata, cand esti ranit , iar tu nu stii rani?
tristetea e chin, dar ti-e totuna esti prins intr-o sarada, far-a stii, visezi mereu, ai ganduri multe, dar esti un clovn si astfel vrei sa fii.
nu ai curajul sa strigi catre lume caci sufletul iti este gol si nici nu vei primi vreodata ceva mai mult decat un rol.
schitezi surasuri de cerneala, pentru-a multimii veselie dar cand arena este goala nimic nu-ti mai ramane tie.
doar un cuvant, un singur zambet, atat ti-ar trebui sa ai, insa ti-e teama si rusine sa ceri, cand tu poti doar sa dai.
iti vad si zambetul amar, plin de durere, nu poti sa razi in propia-ti sceneta si suferi, suferi in tacere si se topeste-mult surasul tau de creta.
-
Vizitator
» Mar Mai 04, 2010 2:06 pm
DEPARTE DE TINE
in litere se afla despartirea si-atatea semne-s intre noi, arde-ntuneric amintirea, se-avanta-n zbor doi ingeri goi...
saruta-mi tampla-nzapezita de sarea zarilor...eu voi pleca, iar de la mine pana la tine cuvintele vor ingheta.
va piere unica durere secunda nucleara ma va parjoli voi cobora in adancul din mine,adio, trei cruci ma vor zidi in timp....
-
Vizitator
» Mar Mai 04, 2010 2:17 pm
PERECHEA MEA
ti-as iubi fiecare picatura de sudoare depe frumoasa frunte a ta daca-n delirul dragostei amare nu te-ai gandi o clipa si la ea.
ti-as iubi fiecare umbra pe care-o lasi pe-acolo unde treci, dar esti departe, e cale lunga doar amintirea ma ajuta...nu-ntelegi?
ti-as iubi lacrimile amare de pe obrajii dragi, fierbinti, daca-n tacuta disperare ai vrea o clipa sa m-alinti.
ti-as iubi calda rasuflare cand dormi, pierdut in nesfarsit, daca in visul tau de noapte doar eu sunt chipul tau iubit.
iubesc si urmele lasate de pasii tai in drumul lung, cu fiecare amintire draga as vrea mereu la tine sa ajung.
ti-as iubi mainile frumoase cu degetele lungi si reci. da, tine-ma asa de mana! te rog din suflet sa nu pleci.
dar tu esti vesnic prea departe iubirea-mi n-o crezi si nici n-o vezi, gandeste-te din cand in cand la mine in ochii mei te rog sa crezi!
in viata asta nu imi esti pereche am venit prea tarziu in lumea ta, dar cand nu vom mai fi fiinte, am sa te caut- tu- perechea mea cand scriu aceste randuri pe hartie nu ma gandesc ca poate le citesti stiu doar ca despartirea-i lunga si pot scriindu-ti sa ma linistesc.
ti-as iubi ochii in nestire caci stiu sa ma priveasca cu-nteles dar cand tu sti plecat, in amintire, stiu ca din tot, pe mine m-ai ales.
iti iubesc ochii, sufletul si gura mai mult decat ar fi firesc de-aceea n-am sa stiu masura o viata-ntreaga cum sa te iubesc!
-
Vizitator
» Mar Mai 04, 2010 2:36 pm
TU...
in ochii tai ma-nnec ca-ntr-un ocean imens, luptandu-ma, incet, incet. in sufletul tau ma ratacesc asemeni unui calator, pierdut di obosit de dor... ma topesc ca-ntr-o raza de soare eu, fulg de nea, uitat de nori de plumb si de ninsoare , pe obrazul tau sunt o lacrima pe buzele tale sunt un cuvant dar ce pacat.. ca in inima ta sunt uitata de mult.
-
Vizitator
» Mar Mai 04, 2010 2:43 pm
ASTEPT SA VII...
al noptii intuneric coboara peste vai si totul e himeric precum sunt ochii tai. e liniste-n poiana si ma vegheaza luna, doar raul mai suspina si eu te-astept intruna privesc pierduta-n zare... iubite, astept sa vii, precum, din departare tu...sa ma imbii. intinsa pe iarba sta si ma gandesc la tine si eu te vad, te vreau sa fii doar langa mine. mi-apari mereu in gand si in sufletul meu, incerc sa-ti scriu un rand, dar totu-i foarte greu. caci lacrimi cad pe foaie si totul umezezesc.. si iarba se indoaie vazand cat te iubesc asa mai trece-o noapte, stau singura-n surdina, aud mereu daor soapte si raul cum suspina, doar el ma intelege, vazand cat mi-e de greu, cuvinte dulci mi-alege pentru trist sufletul meu.
-
Vizitator
» Mar Mai 04, 2010 2:48 pm
APUS DE SOARE ( compozitie proprie)
as zice ca se joaca iarasi soarele... si face asta-n fiecare seara, se lasa-ncet peste padurea deasa, se-nvaluie-n lumina rosie-amara.
isi cheama pasarile-n cuiburi, isi pune greierii sa-i cante-ncet balada, si e atat de liniste-n vazduh si totu-i calm cand stiu ca vine vara.
si-n calea tristului amurg de vara o lacrima sa cada - las pentru acele apusuri dulci care-au trecut, care-au ramas.
-
Înapoi la Poezii, mesaje, declaratii de dragoste
-
- Poezii de dragoste
de decebal86 » Dum Mai 27, 2012 7:07 pm
- 3 Răspunsuri
- 265 Vizualizări
- Ultimul mesaj de decebal86
 Dum Mai 27, 2012 7:11 pm
Poezii, mesaje, declaratii de dragoste
-
- Poezii de dragoste : Durere si Plec
de Vizitator » Mar Mai 25, 2010 8:38 am
- 6 Răspunsuri
- 1590 Vizualizări
- Ultimul mesaj de ionarapu
 Dum Ian 20, 2013 1:51 am
-
- Mesaje de dragoste, femei barbati cauta perechea
de iubire » Sâm Mai 01, 2010 2:35 am
- 1 Răspunsuri
- 2348 Vizualizări
- Ultimul mesaj de iubire
 Sâm Mai 01, 2010 2:44 am
-
- Ai trimis cand erai la scoala bilete, mesaje de dragoste ?
de iubire » Dum Mai 30, 2010 9:49 am
- 1 Răspunsuri
- 789 Vizualizări
- Ultimul mesaj de cosmina29
 Vin Feb 17, 2012 4:28 pm
Prima dragoste
-
- Idei pentru continut articole site, mesaje de dragoste
de iubire » Lun Mai 31, 2010 9:13 pm
- 0 Răspunsuri
- 923 Vizualizări
- Ultimul mesaj de iubire