Acum este Joi Mai 24, 2012 9:31 pm

Mirele cel mai frumos

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Dum Iun 19, 2011 11:43 am

Ne-am obisnuit sa vorbim mai mult despre frumusetea mireselor, despre ce fel de rochii vor purta in ziua cea mare si despre clasamentele celor mai spectaculoase tinere casatorite ale lumii, dar cu mirii cum ramane?

Pentru cei doritori sa afle mai multe in legatura cu infatisarea barbatilor celebrii care au spus DA in ultimii ani, iata ca exista si un tot al celor mai frumosi miri ai planetei:

Pe locul intai se afla fotbalistul italian Francesco Toti, urmat la mica distanta de catre Josh Duhamelsotul cantaretei Fergie de la Black Eyed Peas. Locul al treilea este ocupat de Alberto Gilardinoatacantul de la Fiorentina, apoi Alexandre Patofotbalist brazilian. Urmeaza Brian Austin Greenindragitul actor din Beverly Hills 90210 si Tom Cruise care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Pe locul sapte se situeaza Bill Rancicsupranumit si actorul cu zambet perfect, iar pe locul opt il regasim pe Keith Urbansotul nu mai putin celebrei Nicole Kidman. Pe locul nouatot un actor: Ashton Kutcher, controversatul sot al actritei Demi Moore.

De notat ca pe lista, David Beckham si Brad Pitt ocupa abia pozitiile zece si unsprezece!

Ar fi multe alte personaje celebre de adaugat pe lista, am putea noi sa declaram cu mana pe inima, dar se pare ca in ultima perioada, fotbalistii si actorii se ingramadesc sa ocupe locurile de onoare in tot felul de topuri, mai mult sau mai putin legate de meseria lor.

Ramane totusi sa decidem fiecare clasamentul propriu, caci pana la urma cei de pe lista de mai sus nu sunt sotii nostri, nu-i asa?

• Site Admin
  • Replici:758

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns