Acum este Joi Mai 24, 2012 9:44 pm

Noile meserii care ranesc parintii

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Dum Iun 19, 2011 11:43 am

Cand mi-am informat parintii ca as putea plati chiria lunara pentru un apartament cochet din Milano cu banii castigati la un turneu de poker online, am crezut ca vor face infarct sau accident vascular cerebral!

Jocurile de hazard sunt malefice! Asa spun parintii de obicei. Parintii mei cel putin. Au visat mereu pentru mine o meserie de genul celor cu halat alb si stetoscop si pana la un punct, nici eu nu stiam daca s-o apuc sau nu pe calea asta. Inca mai am convingerea ca as fi fost deja plina de datorii, milogindu-ma la ei pentru ceva bani de poseta si sofand mult cu pedala de la ambreiaj calcata, ca sa economisesc benzina Asta in cazul in care mi-as fi permis o masina. Ieftina. Si in rate, evident.

Cum la scoala eram buna la literatura si la matematica veneam mai agale pe carare, nici eu nu ma asteptam sa ma descurc atat de bine in viata cu jocul probabilitatilor la carti, dar se pare ca undeva, in strafundurile ADN-ului meu, am plantata o gena de campion la poker, caci se demonstreaza a fi meseria mea!

Am devenit din ce in ce mai buna si am ajuns sa calculez cu o usurinta de neimaginat ce sanse am pe fiecare mana, asa ca port fuste de la Valentino, bluze de la Armani si pantofi Sergio Rossi. Imi dau cu Chanel si sofez ultimul model de Ford Kugacel cu interior in piele. Si sunt multumita: nu platesc impozit pe salariu!

Cu timpul, parintii mei s-au mai obisnuit cu meseria mea, dar din cand in cand ma mai intreaba cu un licar de speranta in glas: tot cu?

Zambesc linistitor: tot! Iar in privirile lor citesc amaraciunea si dezamagirea, desi se straduiesc din greu sa le mascheze. Nu mi-e greu sa citesc tot pe fata lordoar sunt campioana la pokerdesi chiar si fara asta ar fi fost acelasi lucru caci ii cunosc mult prea bine ca sa-mi poata ascunde ceva.

Imi pare rau ca-i fac sa sufere in felul acesta, dar drumul pe care mi l-am ales imi da o viata buna si nu vad nimic rau in meseria meaimi place, ma face sa ma simt bine si-mi da satisfactii. Poate ca intr-o zi o sa ma apuc de altceva si atunci vor fi si ei multumiti sa se poata lauda la cunoscuti cu fata lor care lucreaza la firma cutaredar asta va fi abia cand voi simti ca imi adoarme creierul si-mi tremura mana.

Mommy & Daddy sorry! Inca ma simt in forma

• Site Admin
  • Replici:758

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns