Acum este Joi Mai 24, 2012 8:09 am

La ce varsta ai iubit prima data o fata, un baiat ?

Prima experienta amoroasa. Derularea si finalul primei tale povesti de dragoste. Relatii, dragoste, iubire, sex, cuplu.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Dum Mai 30, 2010 9:42 am

Dragostea nu iarta pe nimeni. Mai devreme sau mai tarziu, in viata ne indragostim de un baiat sau de o fata inca de la o varsta frageda. Acele momente raman gravate in amintirea nostra toata viata. Melancolia ne trezeste amintiri placute peste ani si ani. Nostalgia primei iubiri este traita de noi, de fiecare data cand ne depanam amintirile la o ceasca de cafea cu prietenii.

Tu la ce varsta te-ai indragostit pentru prima data, si de cine ? Cat a durat acea relatie de iubire, daca a durat ? Mai stii ceva despre acea fata sau acel baiat din adolescenta / copilarie care a fost cu adevarat prima ta iubire ? :)

• Site Admin
  • Replici:758

• Vizitator

Mesaj » Lun Mai 31, 2010 3:41 pm

Dragostea vine pe neasteptate si pleaca la fel. Indiferent de varsta la care apare, prima dragoste ramane unica. Nici una dintre relatiile care apar pe parcurs nu va mai fi la fel. Asta nu inseamna ca nu vom mai iubi la fel de intens, ci doar lipsa de experienta care insoteste prima dragoste are un farmec aparte. Cand apar primele sentimente afli ceva nou despre tine si inveti sa te vezi in ochii celuilalt.
    Pe masura ce inaintezi in varsta, si aspiratiile sunt altele. Cand ai 16 ani si esti indragostita pentru prima data, iti doresti ca el sa arate bine. Cand ai 25 de ani, iti doresti ca el sa-si poata asuma raspunderea unei familiii, nu doar sa arate bine.

Prima iubire este inca cu atat mai importanta cu cat e plina de bucurie, de speranta, iluzie si o simtim mai profund, mai frumos. Toate acele senzatii sunt mai intense si ne umplu viata de soare si fericire, tocmai pentru ca ni se intampla pentru prima data si totul ni se pare un vis frumos. Insa, prima iubire nu este un vis, este o realitate atat de frumoasa incat am vrea sa oprim timpul. Cand o intalnim, ne schimba radical. Suntem mai buni, mai frumosi, mai optimisti, ne face sa vedem totul in culori mai vii si ne face sa realizam ca viata este frumoasa, perfecta in opinia noastra, doar pentru ca simtim acest minunat sentiment: dragostea, ce ne infrumuseteaza.

Daca o intalnim la o varsta frageda, atunci cand suntem doar niste copii, prima dragoste este pura, sincera, puerila, platonica de foarte multe ori si tocmai de aceea este asa de frumoasa. La acesta varsta nu stim sa mintim sau sa tradam. Nu stim ca uneori nu este bine sa ne expunem sentimentele. Insa, noi doar iubim si asta pentru ca facem doar ceea ce simtim, fara a gandi prea mult si tocmai acesta este farmecul si de aceea putem spune ca prima iubire nu se uita niciodata.

Eu m-am indragostit pentru prima data la 14 ani de cel mai bun prieten al fratelui meu. El avea 17 ani si trebuie sa recunosc ca m-a cucerit pentru ca era un baiat cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Relatia a durat cateva luni si asta pentru ca eu am plecat la Bucuresti sa studiez, el locuind in aceeasi localitate cu bunicii mei, undeva langa Targoviste.
    Trebuie sa recunosc ca nu mai stiu nimic despre el. Si, nu, nu a fost prima mea iubire. El a fost doar primul baiat care m-a sarutat.
    Prima dragoste a aparut ceva mai tarziu, la 18 ani. Este acea dragoste care m-a marcat puternic si asta pentru ca am trait-o cu mai multa maturitate. Insa, visul meu de a fi o femeie independenta financiar, de a avea o cariera de success m-a costat foarte scump, ne-am despartit.
    Am incercat sa iubesc din nou, insa nu este la fel si asta pentru ca cel pe care am incercat sa il iubesc este altul. Iubesc, insa nu cu aceeasi intensitate.

Un sfat, pentru cei care inca nu si-au gasit prima iubire. Cand o veti gasi, nu o mai lasati sa plece, s-ar putea sa regretati toata viata. Stiti vorba acea “Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in sac”. Si, inca ceva, nimic nu se compara cu prima dragoste.

Vizitator

Mesaj » Mie Iun 02, 2010 7:17 pm

M-am indragostit pentru prima data la varsta de 15 ani si am iubit in secret acelasi baiat, timp de 4 ani de zile. Pentru mine era o dragoste pura, platonica. El nu stia ca il iubesc...mai tarziu a aflat dar... nu am putut fi impreuna.

Mesaj » Sam Iun 26, 2010 1:47 am

Sa spun sincer prima data m-am indragostit cu adevarat la virsta de 14 ani de o domnisoara mai mare ca mine, dar cred ca dragostea nu are virsata, indragostitul se simte fericit intodeauna.
    dragostea mea nu a dat roade vizibile pentru cei din jur dar a fost prima mea experienta, in care pluteam in fiecare zi si fara prezenta ei.

Zimbeam fiecarui om de pe strada , ma simteam zmeu fara aripi, era ceva nemaipomenit. Nimic nu poate descrie prima dragoste. Intilnind persoana iubita pe drum sau la scola ma treceau fiorii, fluturi in burta!!! Au fost clipe superbe de neuitat!!!
  • Member
  • Replici:24

• Vizitator

Mesaj » Dum Iul 18, 2010 1:42 am

Prima data a fost in cl.a XI-a de un coleg de clasa. Mi-a luat cam juma de an sa-i scot fumurile din cap. Am terminat liceul impreuna fiind, el a plecat in aramata ... iar eu m-am pierdut pe drum. :oops: Ne-am revazut prima data dupa 5 ani cand el mi-a cerut socoteala de la ce l-am parasit. Apoi, au mai trecut alti 5 ani, fiecare avea familia lui, copii. Am continuat sa ne vedem din acel moment, sporadic, nu foarte des, poate o data sau de doua ori pe an. In tot acest timp, cand ne intalneam, vorbeam de trecut zambind si ne intrebam: crezi c-ar fi mers? Nah, nu cred! :P

Exista o tensiune sexuala intre noi (pentru ca noi doi nu am facut niciodata sex in acele vremuri. Sa nu uitam ca vorbesc de perioada de dinainte de 89 cand erau altele si altele.. stiti voi). Dar am ajuns amandoi la concluzia ca sexul ar putea ditruge prietenia pe care o avem de atatia ani.
    Eu nu mai locuiesc in RO. Mai vorbim pe email. Fiind sofer de tir i-ar fi usor sa imi faca o vizita (sunt in Europa), dar deocamdata am refuzat.

Vizitator

Mesaj » Lun Oct 25, 2010 6:12 pm

m-am indragostit prima data cu adevart la aproape 14 ani si a fost minunat. Cum era si firesc a durat doarn an si mi-au trebuit vreo patru sa il uit. Nu regret nimic ca doar fiecare relatie are farmecul ei. Acum cand il vad imi dau seama ca nu mi-ar fi plcut ca sot dar relatia aceea a fost cu trairi intense.

Mesaj » Vin Mai 18, 2012 8:23 pm

La 16 ani m-am îndrăgosti şi l-am iubit cu patimă, o relaţie plină de romantism, dar totul s-a sfârşit când l-am prins cu alta! Şi aşa a rămas de domeniul trecutului.
  • Member
  • Replici:243

• Inapoi la Prima dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns