Acum este Joi Mai 24, 2012 6:30 am

La nunta poti avea nasi care nu sunt ortodocsi ?

Aici puteti intreba, cere sau da sfaturi altor femei sau barbati, referitoare la copii, la viata de familie, la casatorie.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Mie Apr 08, 2009 9:44 am

Pentru un cuplu care se casatoreste la biserica ortodoxa, nasii de cununie trebuie sa fie un cuplu de ortodocsi casatoriti. Stiai asta ? Ce parere ai ?
Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• Mesaj » Dum Apr 12, 2009 6:59 pm

nu vad unde e problema????
  • Member
  • Replici:27

• Mesaj » Mar Apr 14, 2009 12:09 am

Problema nu este .... doar ca daca nasii nu sunt ortodocsi, nu va pot cununa ...si nu stiu care ar fi reactia nuntasilor intr-un asemenea caz.
    Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
    Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• felixx ...

Mesaj » Mar Apr 28, 2009 10:28 am

Depinde de religie, parinti meu au cununat o pereche care erau de 2 religi diferite, ortodox si reformat, si nu a fost un impediment ...Biserica Reformata a fost de acord cu nasi care erau ortodocsi (mireasa era reformata), si pana la urma exista un singur DUMNEZEU.
  • Member
  • Replici:102

• Mesaj » Sam Mar 27, 2010 11:48 pm

Biserica crestina ortodoxa are toate drepturile de "inventator" :) autorizat al mitului mesianic. Ortodoxia a reusit sa perpetueze destul de bine traditia crestina ,e RELIGIA ORIGINALA,restul religiilor sau sectelor fondate biblic ,imi pare rau dar trebuie sa o spun :lol: , ...sunt rupturi :lol: .Cine vrea sa fie crestin adevarat ,nu o poate face in afara ortodoxiei. Acesta este motivul in virtutea caruia ortodoxii ,nu vor sa accepte ca nasi persoane apartinind altor religii.
    Ortodocsii se pot mandrii cu o traditie milenara ,ei se apropie cel mai mult de inceputurile incipiente ale crestinismului ,perioada bisericii primare din primele secole.Chiar daca o sa-i supar pe apartinatorii celorlalte religii ,nu ma pot abtine sa nu spun adevarul ,cine vrea sa afle mai multe se poate documenta in biblioteci .
    Poate fi considerat un act de intoleranta neacceptarea de catre ortodoxi a celorlalte religii ,insa trebuie sa-i intelegem ,au tot dreptul sa o faca.E un fel de razbunare impotriva tuturor acelora care le-au denaturat ortodoxia inventind felurite secte sau alte religii de toate culorile .
    Ca o concluzie ,versiunea originala a mitului lui Hristos o detine biserica ortodoxa ,celelalte biserici sau secte detin versiuni mai evoluate ,reformate sau adaptate in functie de anumiti factori sau interese.

• Member
  • Replici:85

• Inapoi la Casatorie, Familie, Copii

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns