Cred ca nu ati citit nici conditiile de utilizare ale siteului agentiei MATRIMOniale MATRIMO, nici prezetarea firmei. Nimeni nu v-a obligat sa va inscrieti iar conditiile acceptate la inscriere sunt destul de clare.
De unde stiti dvs ce se intampla dupa ce ce platiti abonament ? Nu ati avut niciodata abonament la noi. Cat despre invinuiere dumneavostra : " toate mesajele primite sunt de fapt, ori generate automat, ori nu au valoare... ", nu inteleg pe ce baza afirmati aceste lucruri.
Noi nu generam mesaje automat si va putem dovedi. Faptul ca dvs afirmati "
ca barbat primesti zeci de mesaje" este un lucru foarte pozitiv.
Inainte ca cineva sa plateasca,
poate sa citeasca mesajele pe care le-a primit, sa vada daca au vreo valoare sau daca ar fi generate automat.
Evident, fiind o firma, trebuie sa aducem un venit. Pe de alta parte cei care scriu 30 de mesaje pe forum obtin o perioada de gratuitate. Nu cred ca exista in Romania o alta agentie matrimoniala serioasa care sa va ofere asemenea facilitati ! In plus, pentru cei care nu pot sa plateasca un abonament de minim 10 euro, care nu scriu nici mesaje pe forum pentru a obtine o perioada de gratuitate, am creat site-ul
www.iubire.com unde mesageria este gratuita pentru toti.

Uite un alt exemplu: Cei de la Vodafone sau alte retele de telefonie mobila vand cartele valabile anumite periaode de timp: Sa zicem 30 de zile. Dupa terminarea perioadei respective, primesti apeluri dar esti obligat sa cumperi o noua cartela de reincarcare pentru a putea apela pe cineva. Asa si pe matrimo.ro, primesti mesaje, le poti citi. Insa daca nu depui nici un efort pentru a obtine gratuitate, sau nu platesti un abonament, nu poti sa contactezi fetele.