Acum este Sam Feb 11, 2012 4:17 am

Ce parere au fetele despre baietii care beau?

Povestea mea de dragoste cu intamplari, sfaturi, pareri ?
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Dum Iul 25, 2010 1:57 pm

Suporta fetele bautura?

Credeti ca fetele isi fac o parere gresita despre baietii care beau alocool sau privesc asta ca pe un lucru normal.In zilele noastre nu prea se mai gasesc baieti"maicuta" care sa nu bea,sa nu fumeze, sa nu insele, nu mai exista perfectiune. Cum se poarta fetele cu un baiat care obisnuieste sa bea ?

iubire ...

Mesaj » Sam Sep 11, 2010 8:29 am

...depinde cat de multa alcool consuma partenerul. Vreau doar sa punctez faptul ca numarul relatiilor distruse din cauza efectelor alcoolului, este foarte mare. O vorba din popor zpune ca Omul la bautura nu mai stie ce face. Pe landa divorturi, efectele le poti vedea deseori la stirile de la ora 5.

• Site Admin
  • Replici:757

• Vizitator

Mesaj » Sam Sep 11, 2010 9:43 am

Cum a spus si iubire, depinde de cat bea. Este normal sa bea o bere, doua, atunci cand iese cu prietenii sau la ocazii. Dar excesele nu sunt bune defel. Si un baiat nu trebuie sa fie "maicuta" pentru a nu avea anumite vicii.

Eu cunosc baieti care nu fumeaza si nu inseala si adevarul e ca femeile ii apreciaza mai mult. Un barbat care stie sa se opreasca cand e cazul (la baut) si nu isi inseala iubita va fi automat apreciat de un numar mai mare de femei, pentru ca lumea din jur observa ca e mai matur, mai calculat.

Mesaj » Mar Dec 06, 2011 8:02 pm

DA mistooo titlu ..imi place pentru ca eu nu beau alcol .....:)) si am incercat sa ma mai prostesc sa beau o gura de bewre..si imi venea sa vars ma durea capul .....si is genu mai baiat de cartier ..dar totusi vezi ca distruge multe cum ar fi : Iubirea , viata , sanatatea , caracterul ca rade de tine alcolul si te pune in impostaze aiurite :)) eu muream de ras cand ii vedeam pe altii ce fac bautura din ei :)) face tumbe....vb aiurea......merg ca zombii :))
  • New member
  • Replici:2

• Inapoi la Povestea mea

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns