Acum este Joi Mai 24, 2012 9:52 pm

Ce parere ai de numarul foarte mare de avorturi ?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Vin Apr 10, 2009 11:53 am

Zilnic, sute, poate mii de copii sunt aruncati la cosul de gunoi, fiind avortati de mamele lor. Este un fenomen grav si totusi acceptat de catre majoritatea statelor din lume.

Este un mare pacat ... si totusi se fac avorturi foarte foarte multe. Cum reactionezi la acesta problema de societate ? Ai incercat sa convingi pe cineva sa nu avorteze ? Sau ai sfatuit pe careva sa avorteze ? SI daca da, cat de mult te framanta acesta ?

Intreaba-te, ce ar fi fost, daca tu, aceea sau acela care citesti acest mesaj, ai fi fost avortat (a) ?
Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• Mesaj » Dum Apr 12, 2009 6:49 pm

lumea ar trebui sa fie mai atenta atunci cand face sex...
  • Member
  • Replici:27

• felixx ...

Mesaj » Dum Apr 12, 2009 10:07 pm

Se spune si bine ar fi sa ascultam, sa invatam si mai ales sa nu judecam. Cine ne da dreptul sa judecam? Cine ne da dreptul sa "aruncam primul cu piatra"????? CINE....daca suntem sau nu suntem de acord, este doar o parere ca si o picatura intr-un pahar. In rest .....sa invatam sa nu judecam.
  • Member
  • Replici:102

• Mesaj » Lun Apr 13, 2009 3:03 am

Ce parere ai de numarul foarte mare de avorturi? Cu adevarat un subiect care, oricat de mult l-am dezbate, in cateva randuri nu cred ca poate fi explicat, deoarece complexitatea ce implica subiectul in sine este foarte mare. Totusi, fara a incerca sa fiu un aventurier in necunostinta de cauza, am sa incerc sa exprim un punct de vedere, nu neaparat personal. Si am sa incerc sa incep, spunand ca principala cauza a numarului mare de avorturi il reprezinta lipsa unei educatii...Stiu, se va grabi cineva sa zica, ce-a religioasa...dar oare numai asta poate fi cauza? Eu cred ca nu...Educatia in general dar, vrem sau nu vrem sa acceptam, intr-adevar totusi, educatia religioasa in principal. ”Inger si demon”...Fiecare etapa a existentei efemere a omului in trecerea prin aceasta viata si-a avut ”frustrarile” si conjuncturile sale istorice care au facut ca numarul de avorturi sa ”explodeze” la propriu. Fie ca vorbim de rigiditatea ”lumii” rurale, unori prea ”argumentativa” in cautarile sale simple dar precise, fie ca vorbim de secole de razboaie, in care ”cel mai puternic” dicta de cele mai multe ori conditile in care omul societatii respective isi ducea traiul de zi cu zi sau fie ca vorbim de vremurile recent si care reverbereaza inca in constiinta colectiva. Referitor la perioada comunista, si aceasta nu a fost una stabila caci, fie ca a impulsionat omul spre procreere, fie ca, cu brutalitate, a cautat sa o curme, dar ce este grav, nu a educat-o. Mai nou, impresia libertatii, clar ”prost intelese”, intr-un amestec de vechi mentalitati si noi perceptii de viata, ca un contrast intre alb si negru, au readus in constiinta opiniei publice o problema: numarul mare de avorturi! Revin cu completarile de rigoare...
  • Member
  • Replici:10

• Vizitator

Mesaj » Dum Apr 26, 2009 8:56 pm

educatia sexuala si timiditatea femeilor sau nepasarea barbatilor duce la atitea avorturi

Vizitator

Mesaj » Dum Apr 26, 2009 10:40 pm

In primul rand cred ca e vorba de o educatie sexuala precara,in ultima vreme se incearca remedierea acestei situatii prin introducerea orelor de educatie sexuala in scoala.Dar aceasta decizie e cu tur si retur pt ca multi copii vor descoperi lucruri noi care vor duce la mai multe relatii descoperite,daca le pot spune asa.In fond ce te costa un prezervativ?Nu e mai bine sa ai 10 minute de placere decat sa donezi bani 18 ani?Asta in cazul in care cei doi nu vor sa stea impreuna.

Mesaj » Lun Dec 05, 2011 8:11 pm

Nu aş putea să comit o astfel de...crimă !
  • Member
  • Replici:243

• Mesaj » Mar Dec 06, 2011 7:58 pm

Mie mi se pare o nebunie .... :!: aiurea tare sa omori un copil in tine , e cel mai mare pacat din lume , in lumea de dincolo il va manca persona respectiva :D multi spun ca nu simpt viata de a 2 dar veti vedea ca se simpte ca si acum :(( aiurea....eu zic sa luati anticotioptionale or perzevativ.....dar eu sunt contra celor care avorteaza eu is sugruma ca sa vada cum e sa te omoare cineva.;) as pune legea sa se faca inchisoare pana la 50 ani jumate de viata ;) Dumnezeu e mare si vede ;) stati voi linistiti care fac avort ca credeti ca gata....dumnezeu vede si nu uita :) pe parcusul vieti veti avea de suferit la randul vostru ;) :mrgreen:
  • New member
  • Replici:2

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns