Acum este Joi Mai 24, 2012 6:49 am

parerea mea

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Sam Noi 28, 2009 11:31 pm

Dragii nostri, dezbaterile prind forma ! Ca la un Live Show TV, cu cat mai aprinse sunt discutiile cu atat creste ratingul. Cert este ca fiecare avem personalitate puternica si dorim sa ne afirmam si sa ne sustinem punctele d evedere. Diferenta ne poate apropia. Asemenea discutii sunt interminabile. Amandoi sunteti respectabili cu siguranta.

Ce ar fi sa incercati o cerere in casatorie ? Aveti curaj ?

O seara buna. Raluca
Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• Mesaj » Dum Feb 14, 2010 1:38 pm

Initiativa de a realiza astfel de siteuri este de laudat chiar daca pentru unele se plateste sau nu, antevorbitori mei aveau dreptate fiecare in felul lor insa trebuie sa ne obisnuim cu parerile tuturor chiar daca la unele subscriem sau nu. Eu nu fac parte din "premium" insa daca banii sunt asa de importanti pentru anumite persoane atunci trebuie sa respectam acest lucru,.... fiecare cu viata lui.
  • Member
  • Replici:32

• Mesaj » Mar Feb 16, 2010 8:06 pm

stefanionut scrie:Initiativa de a realiza astfel de siteuri este de laudat chiar daca pentru unele se plateste sau nu, antevorbitori mei aveau dreptate fiecare in felul lor insa trebuie sa ne obisnuim cu parerile tuturor chiar daca la unele subscriem sau nu. Eu nu fac parte din "premium" insa daca banii sunt asa de importanti pentru anumite persoane atunci trebuie sa respectam acest lucru,.... fiecare cu viata lui.

Cei care scriu mesaje pe forum, primesc gratuitate in utilizarea siteului. Lipsa de bani nu este o piedica in a gasi iubirea. cei care scriu mesaje pe forum dovedesc ca sunt persoane motivate sa intalneasca o persoana pentru o relatie serioasa.
    Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
    Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• Mesaj » Dum Mar 07, 2010 4:22 am

Tema care a generat polemica anterioara " parerea mea" ,mi se pare tentanta ,iar eu cum am multe pareri de exprimat :lol: , m-am gindit sa intervin in aceasta divergenta de viziuni, intr-un mod nepartinitor.
    Un creier fara "sistem antiprejudecata" este asemanator unui computer virusat.Trebuie sa trecem prin filtrul antiprejudecata tot cea ce vrem sa afirmam sau cu atit mai mult daca vrem sa scriem. Dezbaterile in care nu se tine cont de logica realitatii sunt interminabile. Aristotel in lucrarea Organon ,ne-a lasat principiile eterne ale gindirii corecte ,de care noi ne putem folosi pentru a ne calauzi corect ratiunea in cunoasterea realitatii .
    Nu intentionez acum sa "scanez" erori de judecata in baza "programului" aristotelic, ci doar am considerat util prezentarea acestui lucru.
    Desigur prin cele spuse pana acum ,nu cred ca am satisfacut prea mult curiozitatea cititoriilor, care, foarte probabil vor sa imi afisez si eu atitudinea fata de conflictul precedent.
    Gindirea unei femei in general este mai mult de domeniul inteligentei emotionale si mai putin rationale.Femeia nu v-a putea fi niciodata egala cu barbatul ,nu barbatul este cel care o discrediteaza si o da la o parte de la anumite realizari ,ci natura.
    Rautatea mare,mult intilnita la unele femei, izvoraste din imperfectiunea fiintei ,din drastica limitare si vulnerabilitate,in trecut femeile au fost excluse total de la viata publica iar feminismul este o inventie recenta.
    Chiar si in Biblie este scris ca, parafrazind, nu exista rautate mai mare decit rautatea femeii. In filozofie exista "axioma "rautatii direct proportionale cu imperfectiunea.
    Barbatii care au avut de-a face cu asemenea "vipere" inteleg perfect cele afirmate de mine.
    Cind cunosc o femeie cu o gindire logica, coerenta, mi se umple inima de bucurie. Din pacate ,acest lucru se intimpla destul de rar ,iar eu prefer sa fiu singur decit prost acompaniat !!! :lol:

• Member
  • Replici:85

• Vizitator

Mesaj » Joi Iul 22, 2010 9:52 pm

mmmda ,doar in romania (stiu eu de ce scriu cu 'r' mic) femeile sun inegale cu barbatii din punc de vedere fizic dar egale din punct de vedere juridic si tot nu este ok ,astfel ca tot se manifesta nemultumirile feminismului fata de inegalitatea in drepturi si alte bazaconii, stiti cum e treaba aia ;daca o lovesti se numeste violenta daca te loveste este autoaparare, daca-i spui c-o iubesti esti banal ,daca nu esti homo,daca nu te speli prea des esti porc daca da atunci ai o amanta..etc ...chesti valabila doar aici pe plaiurile 'oieritice' ,de curiozitate daca o sa aveti ocazia sa cunoasteti si lumea din strainatate o sa vedeti abea atunci ce inseamna normalitatea si lipsa de pretenti aberante din partea unora

Vizitator

Mesaj » Vin Iul 23, 2010 7:56 pm

cred ca ar mai trebuii sa mentionez ceva pe care l-am remarcat ff tare aici si anume ca site-ul aceste este unul care in principiu promoveaza relatiile intre romance si barbati straini si mai putin cu cei romani ,pt ca am observat ff clar ca 'fiinta' nationala masculina este cam data cu piciorul pe aici, astfel spus dragi conationali masculini eu cred ca ;we ar not welcome here that's why we should go out .,..

Anterior

Inapoi la Discutii pe alte teme