Tema care a generat polemica anterioara " parerea mea" ,mi se pare tentanta ,iar eu cum am multe pareri de exprimat

, m-am gindit sa intervin in aceasta divergenta de viziuni, intr-un mod nepartinitor.
Un creier fara "sistem antiprejudecata" este asemanator unui computer virusat.Trebuie sa trecem prin filtrul antiprejudecata tot cea ce vrem sa afirmam sau cu atit mai mult daca vrem sa scriem. Dezbaterile in care nu se tine cont de logica realitatii sunt interminabile. Aristotel in lucrarea Organon ,ne-a lasat principiile eterne ale gindirii corecte ,de care noi ne putem folosi pentru a ne calauzi corect ratiunea in cunoasterea realitatii .
Nu intentionez acum sa "scanez" erori de judecata in baza "programului" aristotelic, ci doar am considerat util prezentarea acestui lucru.
Desigur prin cele spuse pana acum ,nu cred ca am satisfacut prea mult curiozitatea cititoriilor, care, foarte probabil vor sa imi afisez si eu atitudinea fata de conflictul precedent.
Gindirea unei femei in general este mai mult de domeniul inteligentei emotionale si mai putin rationale.Femeia nu v-a putea fi niciodata egala cu barbatul ,nu barbatul este cel care o discrediteaza si o da la o parte de la anumite realizari ,ci natura.
Rautatea mare,mult intilnita la unele femei, izvoraste din imperfectiunea fiintei ,din drastica limitare si vulnerabilitate,in trecut femeile au fost excluse total de la viata publica iar feminismul este o inventie recenta.
Chiar si in Biblie este scris ca, parafrazind, nu exista rautate mai mare decit rautatea femeii. In filozofie exista "axioma "rautatii direct proportionale cu imperfectiunea.
Barbatii care au avut de-a face cu asemenea "vipere" inteleg perfect cele afirmate de mine.
Cind cunosc o femeie cu o gindire logica, coerenta, mi se umple inima de bucurie. Din pacate ,acest lucru se intimpla destul de rar ,iar eu prefer sa fiu singur decit prost acompaniat !!!