Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Joi Iul 08, 2010 6:34 am
Cred ca asta e o denumire generica... asa ca sa se faca diferenta dintre pestii din acvariu si pestii din lacuri, ape curgatoare. Adica si pestii acestia exotici sunt de mai multe tipuri si specii. Exista mai nou magazinele astea specializate pentru vanzarea animalelor de companie, unde gasesti si acvarii, pesti etc. Oare este suficient sa merg la un asemenea magazin si sa invat cum sa am grija de pesti?
Are careva dintre voi acvariu cu pesti?
Iubiti-va mult

-
Vizitator
» Dum Iul 11, 2010 2:26 pm
Pesti exotici sunt ceva mai greu de intretinut. Sunt pesti care traiesc in apele calde ale oceanelor, sunt de culori infinite si sunt cu adevarat superbi. Dar ca sa ai acasa un acvariu cu pesti exotici e cam dificil.
Am vrut in urma cu un an sa imi fac si eu acvariu cu pesti exotici. Insa au existat mai multe impedimente: pentru a putea creste pesti exotici e necesar ca apa in care ii punem sa fie apa de mare( aceasta trebuia cumparata de la magazinul de unde procuram pestii exotici), apa trebuie adusa la o temperatura proprie habitatului natural al pestilor si apoi , foarte bine aerisita. La un anumit interval de timp apa trebuie schimbata, cu alta apa de mare .
O intreaga bataie de cap ( nu mai spun ca cei care aveau magazinul cu pesti exotici trebuiau sa se aprovizioneze cu apa de mare cu ajutorul unei cisterne). Dar cu toate ca existau atatea de facut, am vazut multi clienti acolo care veneau sa se aprovizioneze cu apa de mare, asta se intampla in Belgia.
Intr-un final m-am lasat pagubasa. Sunt mai usor de crescut pestii de apa dulce.
-
Inapoi la Discutii pe alte teme