|
|
Acum este Mie Mai 23, 2012 7:21 pm
Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
Vizitator
» Joi Aug 12, 2010 8:59 pm
Sa va povestesc...am avut acum cativa ani un pisic siamez pe mama lui am gasit-o intamplator la ceva timp stapanul a aflat la cine era pisica lui si mi-a dat acest pisicutz pe care il iubesc enorm! Insa....aveam niste vecini carora nu le placeau pisicii si mereu spuneau ca pisicul meu intra la ei in curte si le distruge florile!nu era adevarat..iar intr-o zi cand a trebuie sa plec de acasa el a sarit gardul la vecini iar acolo a murit pentru ca i-au pus otrava.... Parintii mi-au spus cand am ajuns acasa si am fost foarte dezamagita...apoi am aflat ca ei m-i l-au omorat,nu i-am iertat nici acum desi au recunoscut ca au gresit pentru ca nu pisicul meu era vinovat ci alt pisic care le face si azi viata un calvar si le distruge florile... Voi i-ati ierta?eu nu pot....
-
Vizitator
» Mar Aug 31, 2010 8:24 pm
Vai, e ingrozitor...si eu am patit ceva asemanator, doar ca a avut un sfarsit urat de tot. Aveam niste vecini care aveau trei caini rasa american amstaff (seamana cu bitbullul) si nu am inteles pana in ziua de azi din ce cauza tineau mancarea pentru caini afara, in fata usii. Era culmea, pentru ca toate pisicile din zona erau atrase la ei in curte de mancarea cainilor, mai putin cateii in sine. Ei o lasau in pace.
Si intr-o zi, motenelului meu i s-a facut pofta din nou de boabe pentru catei si a intrat la ei in curte...si animalele mi-au ucis pisoiasul in cel mai crud mod posibil si au rupt parte din blanita altei pisici din zona, dar ea a reusit sa scape( a fost dusa de urgenta la veterinar si i-au tratat rana deschisa ).
Partea buna este ca eu nu am aflat decat peste mult timp cine mi-a ucis pisoiul, pentru ca daca aflam atunci...ma tem ca as fi fost in stare sa le fac ceva cainilor...imi iubeam foarte mult pisicul. Dar asta e...daca le pare sincer rau si vecinilor..de iertat nu cred ca poti sa-i ierti la comanda, dar macar si-au dat si ei seama ce au facut.
-
Inapoi la Discutii pe alte teme
|