|
|
Acum este Joi Mai 24, 2012 5:39 am
Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
Vizitator
» Mar Mai 04, 2010 10:51 am
Va place sa cititi ? Care este cartea voastra preferata? Sau poate preferati o reviste anume? Care carte v-a fascinat cel mai mult? Care este scriitorul sau poetul vostru preferat? Avem de invatat din carti si daca da, ce? Nu uitati....cine are carte ,are parte!
-
Vizitator
» Mar Mai 04, 2010 10:54 am
Am mai multe carti preferate : cartea care m-a marcat profund si mi-a aratat cum traiau taranii in vremea iobagiei este "descult" de Zaharia Stancu...am citit-o si recitit-o de-a lungul anilor si de fiecare data raman socata de saracia in care se traia, de cruzimea cu care erau tratati taranii de catre cei care aveau mosii.
-
Vizitator
» Mar Mai 04, 2010 10:57 am
O alta carte ar fi "dracula" de Bram Stoker. Intotdeauna am fost atrasa de supranatural si de fenomeme inexplicabile iar cartea aceasta am citit-o prima data pe cand aveam doar 16 ani. Cunoscutii mei mi-au spus ca sunt nebuna sa citesc asa ceva inca de pe la 16 ani. Cosmaruri nu am avut atunci cand am citit cartea ci mult mai tarziu ( e ceva normal, pt ca tot ce citim, traim, vedem, ramane ascuns in subcostient iar mai tarziu se materializeaza in vise)
-
Vizitator
» Mar Mai 04, 2010 11:05 am
Iar prima carte care m-a facut sa plang este cartea "La raul Piedra am sezut si-am plans..." de Paulo Coelho In toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, deoarece pove?tile de dragoste în cadrul lor de?in toate secretele din lume. Dar ce se întâmpl? atunci când timiditatea impiedica o dragoste de adolescent în curs de dezvoltare sa-si atinga scopul? ?i ce se întâmpl? atunci când, 11 ani mai târziu, destinul aduce indragostitii din nou împreun?? Între timp, via?a a înv??at-o pe EA s? fie puternic? ?i s? s ascund? sentimentele. În timp ce pentru EL, el este acum un maestru spiritual, frumos - cu o reputatie pentru efectuarea miracole - care a apelat la religie ca un refugiu din conflictele sale interioare. El trebuie sa ia o decizie foarte importanta: sa devina preot ( pentru asta s-a pregatit ani in sir pt ca pur si simplu avea o atractie spre religie) sau sa renunte la preotie si sa se intoarca la prima si adevarata lui dragoste. FINALUL povestii este fascinant. Cititi cartea si nu o sa regretati
-
Inapoi la Discutii pe alte teme
-
- UN DISCURS DE NOTA 10.CITITI-L VA ROG FRUMOS
de iulyan27 » Dum Aug 23, 2009 9:02 pm
- 3 Replici
- 514 Vizite
- Ultimul raspuns de Vizitator
 Vin Feb 19, 2010 4:56 pm
Divertisment
-
- Ce nu va place la comportamentul unui barbat ?
de iubire » Vin Mai 14, 2010 12:01 am
- 0 Replici
- 257 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Vin Mai 14, 2010 12:01 am
Discutii intre femei
-
- Cum cuceresti barbatul care iti place?
de Vizitator » Sam Iul 24, 2010 9:51 am
- 0 Replici
- 225 Vizite
- Ultimul raspuns de Vizitator
 Sam Iul 24, 2010 9:51 am
Despre dragoste
-
- Nu iti place, nu stii sa te descrii ? Invata sa vorbesti des
de iubire » Mar Mai 04, 2010 12:49 pm
- 1 Replici
- 817 Vizite
- Ultimul raspuns de iubire
 Mar Mai 04, 2010 12:55 pm
Poezii, mesaje, declaratii de dragoste
-
- Iti place sa te razbuni ? Esti razbunator, razbunatoare ?
de iubire » Dum Iun 06, 2010 4:26 pm
- 2 Replici
- 356 Vizite
- Ultimul raspuns de mihi
 Mie Sep 01, 2010 6:05 pm
Dragostea de Dumnezeu
|