Acum este Joi Mai 24, 2012 5:33 am

Poti avea incredere in prietenul cel mai bun?

Povestea mea de dragoste cu intamplari, sfaturi, pareri ?
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Vizitator

Mesaj » Dum Iul 25, 2010 1:54 pm

Cum priveste prietenul tau cel mai bun relatia ta?

Atunci cand ne alegem un partener avem tendinta de a cere sfaturile si parerile prietenului cel mai bun pentruca el este cel care ne este alaturi mereu si ar trebui sa fie sincer si cinstit.Cum Se poarta prietenul tau cand e cu voi doi?Reprezinta el un pericol pentru relatia voastra?

Mesaj » Joi Iul 29, 2010 12:47 pm

din experienta mea, nu ar trebui sa-ti tii prietenul cel mai bun prea aproape de realatia ta cu ea, cu cat mai distant cu atat mai bine, nu trebuie sa renunti la prietenia voastra dar trebuie sa stii sa te impui in relatia de prietenie si sa inteleaga faptul ca acum este altcineva pe primul plan al tau, si la un moment dat toti trebuie sa ne 'asezam la locuinta noastra' si sa nu-l lasi sa intervina nicicum in relatia voastra, si sa nici nu-i permiti sa intre prea mult intre voi, nu trebuie sa ceri sfaturi de la nimeni esti destul de mare sa gandesti pt tine nu trebuie sa-ti spuna unul cum ar trebui sa faci ca tu stii cel mai bine cum sta situatia.... eu am facut greseala asta si i-am pierdut pe amandoi ca nu am stiut sa ma impun si nu am stiut ca cineva ar putea sa intervina intre noi mai ales el... sfatul meu cu cat stie mai putin despre relatia voastra cu atat mai bine ca poate profita de un moment slab al relatiei voastresi sa intoarca situatia 100 %, doar dintr-o cearta aiurea avuta cu partenerul de viata....bafta...!
  • Member
  • Replici:10

• Vizitator

Mesaj » Lun Sep 27, 2010 7:14 pm

Dragi baieti, eu nu cred ca e bine sa aveti incredere in prietenii vostri cand e vorba de iubitele voastre. Are dreptate catalin_sb, si stiu asta din proprie experienta. Fostul meu prieten era prieten foarte bun cu actualul meu.

Si asa cum a spus si Catalin, in momentul in care a existat un moment slab in relatie (in cazul nostru, ne-am si despartit imediat) eu m-am aruncat automat in bratele prietenului sau. Rezultatul a fost ca cei doi nu si-au mai vorbit un an si eu m-am simtit...prost.

amelia ...

Mesaj » Mie Oct 20, 2010 4:17 pm

Cred ca un prieten adevarat e bun doar ca sa asculte. Sfaturile sunt spuse bineinteles in functie de ce simti tu nevoia sa auzi si astfel vei pleca mereu de la prietenul cel bun crezand ca in toate ai dreptate. nu te va ajuta cu nimic.
  • Member
  • Replici:28

• Mesaj » Vin Noi 25, 2011 11:07 am

Prietenia are limitele ei! Nu te spovedi în totalitate prietenului tău ptr că dacă e lipsit de scrupule la cel mai mic semn de slăbiciune te loveşte!
  • Member
  • Replici:241

• Inapoi la Povestea mea

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns