Buna, ma cheama Ciprian, am 17 ani, si bunul D-zeu mi-a dat sa traiesc o poveste de iubire, dar care s-a sfarsit cu multe lacrimi.
In vara anului 2009, dintr-o intamplare am gasit un site, unde m-am abonat. Dupa o luna, in care am facut cunostinta cu foarte multi copii cu care si acum ma inteleg foarte bine, am dat peste o fata, numele ei este Selena. A fost dragoste la prima vedere, cu toate ca ea este mai mica ca mine cu 1 an. Ne-am inteles foarte bine si am inceput sa ne indragim. Vroia o poveste de iubire, eram foarte bucuros, dar eu eram deja implicat intr-o poveste de iubire.
Nu puteam sa ma intalnesc cu 2 fete in acelasi timp. In seara aceea am vorbit cu Selena pana in jurul orei 3, incercand sa gasim o rezolvare la aceasta situatie, care ne macina sufletele, si intr-un final am decis sa ramanem impreuna, dar cu prima ocazie cand ma intalneam de prietena mea sa ma despart.
Exact asta am si facut, chiar a doua zi m-am despartit de iubita mea. Ea nu merita acest lucru, dar eram mult prea nerabdator sa fiu impreuna cu Selena. Intr-un final puteam sa fiu fericit langa fata pe care o iubeam.
Eram sigur ca si ea simte la fel ca mine, dar atunci s-au intamplat niste lucruri cumplite. Bunicul Selenei a decedat si ea a trebuit sa plece la tara, sa-si ajute bunica.
A stat la tara 3 saptamani. Serile ne sunam si imi spunea cat de greu ii este singura, lucrand de dimineata pana seara. Ma simteam foarte prost, pentru ca nu puteam face nimic ca sa o ajut. Atunci am trait cele mai groaznice zile din viata mea.