Acum este Joi Mai 24, 2012 9:59 pm

Poveste de dragoste, cu lacrimi

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Dum Iun 19, 2011 11:43 am

Buna, ma cheama Ciprian, am 17 ani, si bunul D-zeu mi-a dat sa traiesc o poveste de iubire, dar care s-a sfarsit cu multe lacrimi.

In vara anului 2009, dintr-o intamplare am gasit un site, unde m-am abonat. Dupa o luna, in care am facut cunostinta cu foarte multi copii cu care si acum ma inteleg foarte bine, am dat peste o fata, numele ei este Selena. A fost dragoste la prima vedere, cu toate ca ea este mai mica ca mine cu 1 an. Ne-am inteles foarte bine si am inceput sa ne indragim. Vroia o poveste de iubire, eram foarte bucuros, dar eu eram deja implicat intr-o poveste de iubire.
Nu puteam sa ma intalnesc cu 2 fete in acelasi timp. In seara aceea am vorbit cu Selena pana in jurul orei 3, incercand sa gasim o rezolvare la aceasta situatie, care ne macina sufletele, si intr-un final am decis sa ramanem impreuna, dar cu prima ocazie cand ma intalneam de prietena mea sa ma despart.

Exact asta am si facut, chiar a doua zi m-am despartit de iubita mea. Ea nu merita acest lucru, dar eram mult prea nerabdator sa fiu impreuna cu Selena. Intr-un final puteam sa fiu fericit langa fata pe care o iubeam.
Eram sigur ca si ea simte la fel ca mine, dar atunci s-au intamplat niste lucruri cumplite. Bunicul Selenei a decedat si ea a trebuit sa plece la tara, sa-si ajute bunica.
A stat la tara 3 saptamani. Serile ne sunam si imi spunea cat de greu ii este singura, lucrand de dimineata pana seara. Ma simteam foarte prost, pentru ca nu puteam face nimic ca sa o ajut. Atunci am trait cele mai groaznice zile din viata mea.

• Site Admin
  • Replici:758

• Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns