Am o amica trecuta bine de 25 de ani si deunazi si-a luat inima in dinti si m-a abordat direct, fara sa clipeasca, de parca i-ar fi fost frica sa nu cumva sa-si ingita cuvintele: Rox, nu reusesc sa ajung la orgasm, ce pot sa fac? Tu esti mai mare, mai experimentata, tre’ sa stii ceva trucuri, ajuta-ma sa-mi rezolv problema asta, te rog!.
Raman cu gura cascatao cunosc de multa vreme si nici prin cap nu-mi trecea ca ar face parte din categoria celor ce nu simt satisfactie completa cu parteneruldar imi revin rapid si fara sa mai stau pe ganduri, o mitraliez cu intrebari, altfel s-ar putea sa dea bir cu fugitii inainte sa gasim solutia. Imi marturiseste ca nu e o chestie noua, ci ca dintotdeauna a suferit din cauza astaprietenul ei nu stie nimicea simuleaza si lucrurile bat pasul pe loc de multa vreme
Helloooo, stam de vorba ca intre prietene, reusesc sa-i mai zmulg cateva detalii si ajung la concluzia ca de fapt este victima propriei pudicitati.
Ii place sa faca dragoste, dar cum prietenul ei nu e tocmai perspicace, ii ofera mangaieri putine si stangace, fara sa stie ca ea ar avea nevoie de ceva mai mult. Dar ea se rusineaza sa preia initiativa in pat, sa-i conduca mainile pe zonele erogene de maxima intensitate, fiind convinsa ca barbatilor nu le place sa fie ghidati.
Cine ti-a mai spus si aiureala asta?exista barbati care adora sa fie condusi cu mainile acolo unde trebuie, apreciind cu adevarat participarea partenerei la ritual, savurand gesturile sale languroase si intensificand momentele de pasiune. Eu nu cred ca prietenul tau ar avea de ce sa se planga daca te vede ca te implici ceva mai mult. Incearca sa lasi la o parte atitudinea asta pudica in pat si-ai sa vezi ca o sa-ti mearga mai bine!.
Fara sa stiu daca sfatul meu ii va fi cu adevarat de folos, ne despartim ceva mai legate ca inainte si ma bucur cel putin sa vad ca s-a inseninat intrucatva la fata.
Dupa doua zile am primit un sms: multumesc pentru prajiturae delicioasa! Pupici grasi de uriasi
Zambesc multumita: cu placere, draga mea, cu placere