|
|
Acum este Joi Mai 24, 2012 10:05 pm
Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Mar Aug 03, 2010 5:53 pm
OK ai obţinut acordul ,vă veţi vedea; ai stabilit vestimentaţia pe care o vei purta, te-ai asigurat că vei atrage priviri...eheee acum însa ai emoţii; ştii că e cineva care merită toată atenţia ta; încerci să-ţi alegi cu grija vocabularul, vei vorbi despre tot ceea ce-ţi place ţie, veţi face glume, speri numai să nu-ţi ceara prea multe explicaţii la acţiunile tale din trecut, gen: "de ce eşti singur/a la vârsta asta?", "de ce v-aţi despartit?"...etc.
Aici intervine teama şi intreb:
Cât de mult trebuie să vorbeşti despre tine, despre păţaniile tale la prima întâlnire?
-
» Sam Sep 04, 2010 9:58 pm
Cred ca intrebarea "...de ce esti singur sau singura ?.." la prima intilnire ,este o mare gresala tactica . Este o intrebare care poate strica tot din start ,cunosc un caz concret .Dupa ce au luat masa impreuna, in bucatarie spalind vasele femeia il intreaba pe posibilul candidat la insuratoare de" second hand "  ,asa pe un ton de atotstiutoare ."...si cum de nu te-ai insurat tu pana acum ?". Intrebarea i-a picat greu barbatului ,e o intrebare care poate fi interpretata destul de logic in urmatorul fel : " ..bietul de tine ,n-ai fost in stare sa te insori si ai venit acum la mine "  .Raspunsul barbatului a fost pe masura .: "..si tu de ce nu te-ai maritat pana acum ?!!" Asa s-a terminat totul Doamnelor si domnisoarelor nu v-a jucati cu mandria barbatului ,nici un barbat nu asteapta sa fie "salvat" de la prelungita burlacie de o femeie . La prima intilnire ,caci asta este tema discutiei , este de preferat sa nu se puna intrebari prea profunde ,cel mai bine este sa se discute generalitati ,sa se faca glume iar intrebarile curioase trebuiesc "dizolvate " cu tact in restul conversatiei pentru a putea fi mai usor "digerate" !!!
-
» Vin Feb 17, 2012 4:34 pm
N-am suportat niciodată să mi se pună întrebări...ca la interogatoriu! Devin agitată, mă irită, dar nici să pun cuiva întrebări! Prefer să am o discuţie lejeră, iar ce mă interesează despre o persoană aflu...fără a-l supune la interogatoriu!
-
» Joi Feb 23, 2012 2:25 pm
De la prima intalnire nu cred ca e ok sa povestesti prea multe . Intr-o relatie trebe sa mai existe si putin mister despre persoana cu care suntem. dACA ii punem totul pe tava , riscam sa suferim .
-
» Dum Feb 26, 2012 11:11 pm
Mie de ex imi place cand trecem direct la subiect. Da, desigur nu ca la interogatoriu,deoarece nu sunt un robot ca in filmul terminator "Confuzia ta nu este rationala. Ea este o femela sanatoasa in varsta optima pentru reproducere" In schimb nu imi place rahatul, sunt obosit de dumele cu spume, perle scoase din fundul gradinii. Sunt unele femei care doresc barbati plini de minciuna, am dat de asemenea specimene, care sunt chiar apreciati de sexul feminin, desi ii prinsesem cu mata in sac. Se dadeau mari si tari despre ce oameni cititi sunt, despre cate mii de carti au citit  Pe unde au fost prin lume samd.... La nici 10 minute dupa cand ii prind cu rahatul, instant sare sexul feminin sa ii apere, ma rog unele doresc sa fie mintite, minciuna e mereu mai dulce decat adevarul. In orice caz dau dreptate utilizatorului costea 35. De ce esti singur sau singura, e o intrebare ce nu trebuie pusa la prima intalnire. Sau si daca este pusa intrebarea, persoanele in cauza trebuie sa fie deschise la minte, altfel totul poate degenera chiar urat...
-
Inapoi la Despre dragoste
-
- Criterii de intalnire, unde, cum vrei sa fie prima intalnire
de costea35 » Lun Oct 25, 2010 10:45 pm
- 4 Replici
- 427 Vizite
- Ultimul raspuns de costea35
 Mar Ian 11, 2011 12:25 am
Despre dragoste
-
- PRIMA INTALNIRE ... ???