Acum este Joi Mai 24, 2012 5:24 am

Prima iubire...

Prima experienta amoroasa. Derularea si finalul primei tale povesti de dragoste. Relatii, dragoste, iubire, sex, cuplu.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

mystep ...

Mesaj » Sam Sep 04, 2010 4:50 pm

Era o iubire pura, copilareasca..pentru ca aveam doar 5 anisori. Ai mei ma tot duceau la sfarsit de sapatamana intr-o discoteca din Mamaia. Acolo canta o formatie dintr-un orasel din tara. Venind o vara-ntreaga pe acelasi ring de dans, l-am ochit pe cantaret. Avea doar 17 ani si-l chema Marcel. Era tulburata de prezenta lui acolo si nu -l putea slabi din priviri. Nici acum nu-mi dau seama cum un copil de 5 ani fiind am putut sa fiu atat de indragostita.Imi amintesc, vag, si acum de el.

:lol:
Simona
  • Member
  • Replici:94

• Vizitator

Mesaj » Sam Sep 11, 2010 12:37 am

Draguta povestea ta. Prima mea iubire a fost putin mai devreme, cand am inceput sa umblu la gradinita impreuna cu verisoara mea. Acum daca ma gandesc, mi se pare foarte ciudata situatia in care eram atunci, pentru ca iubeam amandoua acelasi baiat si il imparteam frateste.

Mergeam impreuna toti trei de manuta pe afara in pauze si numai pe noi doua ne saruta pe obraz. Eram foarte indragostite si aveam o rivala, careia nu vroiam sa i-l cedam pentru nimic in lume. Dar ce mi se pare culmea e ca noi, una pe cealalta nu am fost geloase nici o secunda. :lol:

Mesaj » Vin Apr 06, 2012 10:29 am

Prima iubire...nu m-as referi la prima data cand mi-a placut mie de cineva...imi amintesc un tip adi- tot la gradi eram..sa fy avut vreo 4 ani...nu o numesc iubire ci joaca ...ceva infantil...
    Dar prima iubire...aveam 17 ani si el 19...dupa 3 saptamani de vorbit pe mess...ne-am intalnit...nu mi-a placut delok de el...dar el tot insista sa ne vedem ...si, si, si...m-am indragostit lulea...tot adi il chema- ca sa vezi ironie;))
    A fost asa..frumos...adolescentin...simplu...a durat mai bine de un an...si acum...timpul a trecut...imi amintesc vag...franturi dintr-o poveste...prima mea iubire:)

• New member
  • Replici:7

• Mesaj » Vin Mai 18, 2012 8:18 pm

Prima iubire...a fost o iubire romantică, lipsită de grijile cotidiene...numai cântec şi poezie! El a fost primul bărbat care mi-a dedicat o poezie. Le mai am şi astăzi poeziile!
  • Member
  • Replici:241

• Inapoi la Prima dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns