Acum este Joi Mai 24, 2012 10:06 pm

Ce privesti prima data la o femeie ? Dar la un barbat ?

Discuta despre dragoste in general - subiectul e inepuizabil.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

Mesaj » Dum Apr 26, 2009 11:19 am

Atunci cand abordam un barbat sau o femeie, privirea noastra se indreapta asupra unei parti a corpului. Se pare ca nu toate / toti privim acelasi lucru, sau mai bine spus, aceiasi parte a corpului, la o femeie sau la un barbat, dupa caz.

Tu ce privesti prima data la o femeie ? Dar la un barbat ?

Desigur, putem mari cadrul discutiei, intrebandu-ne ce ne atrage cel mai mult la o femeie, ce ne atrage cel mai mult la un barbat ! :roll:
Agentie Matrimoniala - Relatii serioase intre femei si barbati, casatorie in Romania sau in strainatate.
Iubire ? = ? Forum Dragoste

• Site Admin
  • Replici:251

• felixx ...

Mesaj » Dum Apr 26, 2009 3:44 pm

Dragut :lol: Eu de exemplu privesc mana si la barbati si la femei, mersul, aceste 2 lucruri spune mult despre o persoana poate 80% din caracterul ei.
  • Member
  • Replici:102

• Mesaj » Dum Apr 26, 2009 4:05 pm

mainile si mersul...mersul inteleg, dar mainile stiu ca trebuie sa fie curate ca sa stii daca-i ingrijit si curat, sanatos...sau sa vezi daca e muncit, harnic...ar mai fi si altceva ce am omis?

eu unul ma uit prima oara la chipul ei...mai exact in ochii ei, apoi privesc mai jos, spre gat...e doar o portiune care ma atrage pe mine si mi se pare f delicata.
    De asemenea, dupa mers imi pot da seama de cateva indicii ; bratele ei mi se par uneltele fericirii, de aceea trebuie sa-mi dau seama ca ele stiu sa fie tandre, sa nu fie zgarcite si sa stie ca atunci cand ma doare ceva, trebuie sa ma aline. Pentru barbati sau unii barbati e foarte important asta. Uneori ma gandesc ca poate fi un lucru egoist ca o partenera sa-si tina mainile acasa...sau poate sunt eu mai sentimental si-mi place sa nu obosesc :D
  • Member
  • Replici:13

• Vizitator

Mesaj » Dum Apr 26, 2009 9:12 pm

o femeie se priveste primadata din cap pina in picioare

felixx ...

Mesaj » Lun Apr 27, 2009 7:54 pm

CataCurajosul scrie:mainile si mersul...mersul inteleg, dar mainile stiu ca trebuie sa fie curate ca sa stii daca-i ingrijit si curat, sanatos...sau sa vezi daca e muncit, harnic...ar mai fi si altceva ce am omis?

eu unul ma uit prima oara la chipul ei...mai exact in ochii ei, apoi privesc mai jos, spre gat...e doar o portiune care ma atrage pe mine si mi se pare f delicata.
    De asemenea, dupa mers imi pot da seama de cateva indicii ; bratele ei mi se par uneltele fericirii, de aceea trebuie sa-mi dau seama ca ele stiu sa fie tandre, sa nu fie zgarcite si sa stie ca atunci cand ma doare ceva, trebuie sa ma aline. Pentru barbati sau unii barbati e foarte important asta. Uneori ma gandesc ca poate fi un lucru egoist ca o partenera sa-si tina mainile acasa...sau poate sunt eu mai sentimental si-mi place sa nu obosesc :D

Doar curate :lol: :lol: :lol: O mana poate spune despre persoana respectiva multe: cat de puternica/slaba este, cat de tandra/dura este persoana, cat de sigura/ superficiala este, cat de dominatoare este....si cred ca mai sunt multe.
  • Member
  • Replici:102

• Mesaj » Lun Apr 27, 2009 8:03 pm

chiar!
    chiar nu-mi inchipuiam ca sunt atatea. dar iti dau mare dreptate :)
    multumesc:D
  • Member
  • Replici:13

• gabin ...

Mesaj » Mar Mai 19, 2009 12:25 pm

Mainile unei femei sau barbat(ma refer la mana stanga)mai pot spune(vizual)daca este maritata/casatorit.Dar nu intotdeauna este valabil acest lucru,sunt persoane care nu poarta verigheta dintr-un motiv sau altul.
  • Member
  • Replici:28

• Mesaj » Joi Mai 28, 2009 3:32 pm

Nu cred ca mina poate spune ceva despre o persoana. Mai degraba gestura ,felul cum tine mainele,in poale ,pe solduri....etc, pot spune de caracterul persoanei. Cand dai mina cu o persoana simti vigoarea,moliciunea,energia ce o degaja persoana. Pe mine ma intereseaza contactul visua lsi aparitia. Daca este pe frecventa mea in mod sigur se naste o idila. Acest lucru se simte imediat. Dar atentie,felul cum comunica si vorbeste sunt foarte importante .
  • Member
  • Replici:11

• Mesaj » Dum Mai 31, 2009 8:49 pm

eu ma uit intotdeauna prima data la mainile unei fete pt ca asa imi pot da seama daca e o femeie curata,ingrijita
  • Member
  • Replici:38

• sdvio ...

Mesaj » Lun Aug 17, 2009 1:14 pm

Totul:)
  • Member
  • Replici:30

• Urmatorul

Inapoi la Despre dragoste

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite