Acum este Joi Mai 24, 2012 5:25 am

Pro sau contra tocurilor?

Locul ideal pentru schimb de pareri si sfaturi intre fete sau intre femei.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

mystep ...

Mesaj » Sam Sep 04, 2010 6:46 pm

Din cele mai vechi timpuri, femeia a purtat tocuri.Multe femei insa nu si le doresc pentru ca nu se simt bine cu ele. Personal, insa, consider ca da un sarm aparte, te face mai sexi, creaza impresia de picioare lungi de gazela.

Tocul cui a fost si va fi mereu unul din tipurile de toc preferat de doamne.Barbatii intorc privirea dupa o femeie ce poarta un toc inalt, facand-o mai frumoasa, mai interesanta.

Unde preferi tu sa porti tocuri?
Simona
  • Member
  • Replici:94

• Vizitator

Mesaj » Sam Sep 04, 2010 7:18 pm

O femeie imbracata elegant la o ocazie speciala trebuie sa poarte o incaltare cu toc mai inalt,bineinteles daca are un partener mai inalt.
    Daca nu se v-a coforma cu ceva cu tocul jos.
    Sunt femeie si imi place sa admir o femeie incaltata cu o sanda,pantof sau cizma cu toc,este mai rafinata,arata mai bine,aici cred ca vom provoca la discutii pe domnii barbati sa-si spuna parerea.
    Sa fii iubita simona ,ai gusturi fine,felicitari

Inapoi la Discutii intre femei

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns