Acum este Joi Mai 24, 2012 10:07 pm

Ce probleme de sanatate ai ? Cum te ingrijesti ?

Pentru orice fel de subiecte care nu se incadreaza in rubricile de mai sus.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

iubire ...

Mesaj » Vin Mai 14, 2010 11:06 am

Deschidem un nou subiect de discutie, in legatura cu boli si tratmente. Ce probleme de sanatate ai ? Cat de complicata este boala ta ? Cum te ingrijesti ?

• Site Admin
  • Replici:758

• Vizitator

Mesaj » Mar Iul 20, 2010 4:57 pm

din vina mea ,caci nu mi-am facut analize pentru a vedea cum stau cu colesterolulu,din cauza stresului, anul trecut am avut doua infarturi si am doua interventii cu trei stenturi....am ramas cu cardiopatie ischemica pentru toata viata.....dar ii multumesc lui d-zeu ca sant in viata....acum sant atenta cum mananc,multe salate,putina sare sau deloc,fructe,peste,pui,nimic prajit....tin un regim alimentar strict si ma simt bine,lucrez munca usoara,curatenie,calcat,gatit...medicamentele la ore exacte...incerc sa evit stresul...ma rog lui d-zeu sa imi dea sanatate,caci mi-a daruit viata de doua ori...sa pot sa imi vad copiii si nepotii...ai grija de tine,asta e sfatul meu pentru toti....sanatatea e o comoara pretioasa...

Mesaj » Vin Ian 06, 2012 9:30 pm

Am născut acum 10 luni, am slăbit o perioadă, iar de 2 luni mă confrunt cu o foame emoţională, pe care nu ştiu cum să o gestionez, la cea mai mică supărare, oboseală, simt nevoia de a mânca o ciocolată, fructe sau fulgi de porumb...şi această foame nu apare decât seara când toţi se culcă, iar eu rămân la televizor! Ştie cineva vreun remediu?
  • Member
  • Replici:243

• Inapoi la Discutii pe alte teme

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns