Acum este Mie Mai 23, 2012 7:12 pm

As putea sa cred??

Despre dragostea fata de Dumnezeu, aspecte filosofice, morale si spirituale ale dragostei.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.

mystep ...

Mesaj » Lun Aug 30, 2010 1:57 pm

Stiu ca nimic nu-i intamplator!...si DA! Exista Dumnezeu! 100% .

Ce simti acum?! Probabil furie, neputinta, deznadejde. Dar undeva in strafunduri simti ca exista EL. Stiu asta! Eu zic sa te rogi pentru ea, sa fie alaturi de ea, acolo unde este acum.
De ce s-a intamplat asa? De ce ea?
Cauta sa citesti cartea lui Neale Donald Walsch - CONVERSATII CU DUMNEZEU - un dialog neobisnuit, volumul I, Editura: For you
Sper sa iti dea raspuns la toate intrebarile tale...

Ai grija de tine si fii intelept!

Nu te indoi de puterea Lui si mai ales de existenta Sa!
Simona
  • Member
  • Replici:94

• mystep ...

Mesaj » Lun Aug 30, 2010 6:15 pm

Regret nespus ca a trebuit sa experimentezi asa ceva. Este dificil de sustinut moral un om care a trecut printr-o astfel de experienta. De cand lumea si pamantul, toti oamenii au experimentat moartea, mai devreme sau mai tarziu. Gandesti cu mintea unei fiinte umane asa cum o facem majoritatea si, nu cred ca este de condamnat, avand in vedere ca asa suntem plamaditi.

Nu cred ca ar trebui sa refuzi sa te cultivi, este inspre binele tau. Iti propun pentru inceput sa o iei ca pe o simpla lectura ce hraneste latura mentala a individului. Sunt sigura ca vei experimenta si alte lucruri, pe langa cea de a lectura. Aceasta carte de 188 de pagini este scrisa frumos, usor de citit si nu ai ce sa mai pierzi. Nu te pot obliga,insa, si nici nu mi-ar placea sa o fac.

Autorul, in acea perioada era foarte nefericit, simtea ca viata lui era un esec total, din toate punctele de vedere. Obisnuia sa-si exprime gandurile inscris, scriind scrisori unor diverse persoane, dar nu le expedia. Intr-o zi s-a gandit sa-i scrie Celui de sus. A pus foarte multe intrebari legate de existenta sa confuza, ce-l darama la propriu.Surpriza mare a fost cand mana a inceput sa-i scrie singura....

Nu este o poveste de adormit copiii, vei vedea. Este cutremurator.

Ma intrebi la final daca eu cred in EL.... De ce sa nu cred? Ce as avea de pierdut? Pentru ce s-a tot vorbit, scris despre El atunci? Si apoi daca nu cred in El, in ce sa cred? In idoli inexistenti? In ce sa-mi pun speranta?
    I-am simtit prezenta si ajutorul de atatea ori...De ce sa ma mai indoiesc?

Fiecare om are un destin, nu tine de noi sa-l modifica. Nu trebuie sa ne suparam cand nu se intampla totul cum vrem noi, asa este scris. ok! Avem liberul arbitru. Deci, putem sa alegem din 2 cai, una singura ...aleasa de noi dar destinatia este aceiasi.

Indrazneste si crede! Va fi bine! Astept impresii referitoare la carte ;)
    Simona
  • Member

• mystep ...

Mesaj » Mar Aug 31, 2010 7:34 am

Ce legatura au toate astea cu Dumnezeul nostru? Vorbesti doar de lucruri materiale, umane si atat. De bani, de preotii ce-s si ei niste muritori de rand ca si noi... etc. Eu vorbesc de destin si credinta. Iti spuneam mai devreme ca nimic nu-i intamplator si ca toti mai devreme sau mai tarziu murim. Asa este plamadita lumea de milioane de ani. La cati ani a murit Tutankamon? Dar James Dean? Marilyn Monroe? Heath Ledger? Jim Morrison? Sa continui? Nu-i cazul!!!

Cat despre par alb si eu am , de la 14 ani. La 18 am inceput sa ma vopsesc pentru ca ma deprimau ghioceii :wink: .

Cat despre vorbitul singur..traim in secolul vitezei, toate se intampla rapid, ne supara multe, crize, drame personale, lipsuri...tot suntem putin deplasati, crede-ma! Priveste-n jurul tau! Trebuie doar sa te informezi, sa te agiti sa supravietuiesti lucid.

Puterea este in tine. Trebuie doar sa o vezi si sa o scoti la iveala. De ce sa fii slab cand poti alege sa fii puternic si sa nu te doboare nimic. Viata este plina de necazuri si de bucurii... Daca ar fi totul spendid si frumos, ne-am plictisi.

Cat despre carte... eu cred ca esti si putin incapatanat. Iar eu nu sunt aici sa te dezbar de obiceiul asta. Faci ce vrei, incep sa ma implic prea mult iar tu nu-ti doresti asta. Nu vreau sa ma lupt cu morile de vant. Tu esti unicul tau salvator. Tb sa ajungi sa vezi asta ! Ochii mei nu ti pot da, sa vezi lucurile asa cum le vad eu.
    Simona
  • Member

• mihi ...

Mesaj » Mar Aug 31, 2010 10:47 am

Buna Eduard. Incerc sa te inteleg si cred ca intr-o anumita masura si reusesc. Si eu am trecut cu mai mult timp in urma prin ceva de genul asta. Nu e la fel ca in cazul tau dar oarecum se aseamana.

Cu mai mult timp in urma am cunoscut o fata extraordinara. Incetul cu incetul devenisem prieteni. O iubeam mult si nu concepeam viata fara de ea. Situatia a fost ca eu a trebuit sa plec din tara. In final, dupa mai multe luni am reusit sa o aduc si pe ea, dar ea a hotarat sa stea la mama ei(si aceasta fiind acolo). De fiecare data cand aveam liber ma duciam pe la ea. A fost ceva advarat, era minunat. Toate acestea pana intr-o zi...Simptiam de ceva timp ca parca nu mai era ea. Tin minte si acuma...Hotarasem sa Petrecem Craciunul la ea acasa. Si bomba!!! Ea era cu altul. Am simptit cum cerul cade pe mine, ca pamantul mi se despica de sub picioare. Ea nu mai era, ea murise in inima mea. Am picat in genunchi (la propriu) si ia-m cerut lui Dumnezeu o minune. Nu stiam pe ce cale sa o iau. Minunea nu a venit niciodata. Cu toate acestea, parca ceva din adancul meu, ceva ce nu-ti pot exlica, imi spunea sa merg maideparte. Asta sa si intamplat. Au ramas amintirile frumoase si prima mare dragoste.

Nu se compara cu ceea ce ti sa intamplat tie.Intr-un fel sau altul consecintele sunt cam la fel. Si tu acuma simpti frustrare si durere. Nu sti in ce parte sa o iei si in ce sa mai crezi. Te inteleg perfect sa simpti si sa gandesti asa. Trebuie sa-ti fie foarte greu. Imi pare rau.

Sa nu mai crezi ca exista ”ceva” e o optiune. Dar cu ce te-ar ajuta asta? Te-ar face fericit? Ti-ar aduce-o inapoi? Nu cred. Eu la fel ca si fata de mai sus, cred 100%. Dar sti de ce? Pentru ca stiu ca El exista. Nu cred asta, o stiu, si chiar am si o teorie in sensul asta.

Vreau sa-ti pun o simpla intrebare : Ce lucru in universul asta, unul singur nu mai multe, se pierde fara sa se gaseasca intr-o alta stare? Spune-mi un singur lucru. Nu-l vei gasi niciodata. In univers nimic nu se risipeste ci doar se transforma. Vei spune : da, dar constiinta umana se pierde. Odata mort, sa terminat totul. Oare? De unde vine aceasta constiinta, exista suflet, si daca exista, cum arata? Ele exista ca si vantul, nu le vedem dar le simptim. Sa zicem ca n-e cade un pahar pe jos, ne aplecam sa-l ridicam. Paharul si-a schinbat pozitia aparent din nimic, si-a schinbat pozitia pentru ca asa am vrut noi. Nu a actionat vre-o lege fizica asupra lui pe care sa o putem percepe, ci a actionat gandul nostru. Deci cum am putea sa credem ca nu exista. Exista si e real doar ca e intr-o alta lume, in lumea spirituala.

Aceasta lume nu o putem percepe pentruca ea nu e guvernata de legile fizice dar ea exista in noi insine. E lumea in care-ti poti gasi linistea si pacea adevarata.

Ve-i spune ca-s baliverne. Si totusi daca-s adevarate? Daca ea acuma si-a gasit linistea si nu poate sa fie fericita pentru ca veade ca tu nu esti fericit? Sunt convins ca va-ti iubit mult si va mai iubiti si acuma. Crezi ca moartea poate sa rupa o legatura asa puternica ca avoastra? Tu o vei iubi mereu si ea va ramane mereu adanc in sufletul tau, si poate isi doreste ca tu sa nu mai plangi si sa mergi mai departe. Ai putea sa faci asta, pentru binele ei?

Ve-i spune ,ca daca e asa, de ce nu-ti da un semn? Sa-ti spun ceva: tocmai ti la dat. Nu crezi? Iti demonstrez.

Ce posibilitate era ca eu, care-s inscris pe acest forum de cateva zile sa-ti scriu aceste randuri? Forumul are zeci, sute de persoane cum pute-am sa jung eu la tine? Iti spun eu cum.Tu fiind macinat de aceasta suferinta te-ai hotarat sa scri pe forum; din ”intamplare” (sa-u poate nu) o fata-ti citeste mesajul. Eu nici n-am vorbit cu aceasta fata pana ieri. Doar ieri am cunoscut-o. Ea, voind sa ajute, m-a trimes si pe mine sa-ti citesc mesajul. M-a tulburat si ti-am scris aceste randuri. Sant randuri din partea tot unui baiat care a suferit mult si care are si el par alb de la 16 ani. Deci vezi, a existat ”ceva” care ne-a facut sa ne cunoastem. Nimic nui intamplator, totul are un sens desi de multe ori nu-l intelegem.

Ceva te-a impins sa scri pe forum. De ce sa nu crezi ca acel ”ceva” iti vrea binele?

Daca te-au ajutat cu ceva cuvintele mele nu-mi multumi mie ci ”tie” s-au Lui. Nimeni nu-ti vrea raul si cred ca nu-l vrei nici tu. Fa-o fericita pe prietena ta iubind-o in continuare dar urmandu-ti calea. Ea asta ar vrea.

Iubitiva mult !
  • Member
  • Replici:73

• mihi ...

Mesaj » Mar Aug 31, 2010 3:56 pm

Problema e ca tu cauti ajutor da nu vrei sa fi ajutat. Si eu am o sora in spital la Bucuresti bolnava de cancer. Intelegi? Am trecut prin prea multe in ce-i 33 de ani pe care-i am, dar nu blestem pe nimeni. Ba mai mult, ii multumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce mi-a dat pentruca astfel ma format in felul in care sunt, si sunt mandru de asta. N-am nici eu de munca. Dar nu disper. Nu caut solutii radicale. Nu sunt un tip care sa bea, sa se ocupe de prostii.

Din pacate m-ai inteles gresit. Si sa-ti spun ceva: mi-as da sufletul pentru sora mea daca s-ar putea. Cu toate acestea spun sa se faca voia lui Dumnezeu. Ve-i spune ca nu am suflet. Tu crezi in suflet? Tu-l ai? Il ai iti spun eu ca altfel n-ai fi aici.

Eu sper din toata inima sa-ti gasesti pe cineva care sa te inteleaga, si sa te faca din nou sa speri. Sunt convins ca o ve-i gasi doar trebuie sa lasi sa ti se exprime sufletul si nu mintea. Deschide-ti sufletul si inima si lasa partea materiala, va veni de la sine.

Lumea e foarte rea in ziua de astazi, nu mai exista principii, moralitate, ci doar banul. Si tu ai locul tau in aceasta lume desi poate nu-i pe placul tau. Oricum eu iti raman prieten, ca intr-un fel(al meu) te inteleg.(Desi tu nu cauti prietenie).

Iubitiva mult!!!
  • Member
  • Replici:73

• Vizitator

Mesaj » Mar Aug 31, 2010 4:34 pm

Draga Eduard, si mie mi-au murit multe persoane dragi. Nu iubiti, dar multi membri din familie, printre care si tatal. Din moment ce memoria ei dainuie inca in sufletul tau, crezi ca a ajuns intr-un abis sau ca pur si simplu ea nu mai exista in nici o forma? Simpla amintire a ei pe care o porti in suflet este dovada ca ea e langa tine. Uite, sa dam la o parte afirmatia ca Dumnezeu exista 100%, chiar daca pot spune ca si eu cred cu adevarat, mai nou.

Despre Biblie nu se poate spune ca este doar o carte, in primul rand pentru ca a fost legata de-a lungul timpului si profetiile sunt facute de oameni care au trait in timpuri diferite, au avut slujbe diferite si au trait fiecare in alte medii, si totusi, toate spun acelasi lucru, desigur, fiecare in felul lui.

In al doilea rand, Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru, si asta inseamna ca nu se implica in viata noastra, deci noi ne facem viata. Iar daca ajungem sa murim prea devreme nu e vointa Lui, ci e firea lucrurilor.

Am citit putin din Biblie (spuneai ca si tu) si am vazut un verset, nu mai stiu in ce capitol (oricum, in noul testament), unde Isus spunea ca va veni momentul cand se va intoarce impotriva conducatorului acestei lumi. Oare ce vroia sa spuna? Ca se va intoarce impotriva propriului sau Tata??? Nu cred. Eu m-am gandit ca asta ne da de inteles faptul ca Satan e stapanul momentan si acesta este motivul pentru care este atata rautate in lume si de aceea trebuie sa vina Apocalipsa, pentru ca Binele sa invinga raul o data pentru totdeauna.

Nu pot sa-ti spun ca am 100% dreptate, pentru ca din Biblie fiecare intelege ce poate...e interpretabila, dar pot sa-ti spun ca asa s-ar explica multe. Si atunci pentru ce ne rugam? Ne rugam pentru ca nu e niciodata rau sa speri la mai bine, sa ti-l doresti din suflet si pentru ca Dumnezeu ne promite dragostea celor pierduti dupa moarte daca alegem sa credem.

Asa ca ce ai de pierdut? Pe ea oricum nu o vei putea inlocui niciodata si indiferent pe cine vei gasi pentru tine nu va fi niciodata la fel, dar iubind faci un bine... in primul rand pentru tine, si in al doilea rand pentru toata lumea. Si timpul le vindeca pe toate, asta e adevarul, si probabil vei ajunge sa ti-o amintesti ca pe o veche iubire ideala, dar in timp nu vei mai simti durerea asta acuta care te macina, ci va ramane nostalgia.

Sper sa-ti gasesti linistea alaturi de cineva care te intelege si sa ai puterea sa crezi din nou, pentru ca merita cu adevarat.

Vizitator

Mesaj » Mar Aug 31, 2010 7:59 pm

Da, asa e, Eduard. Iar in ceea ce priveste credinta si popii...nu tare are legatura una cu alta. Parerea mea este ca omul trebuie sa-si gaseasca singur credinta si sa o practice cum simte, pentru ca eu cred ca Dumnezeu exista, dar ma indoiesc sincer ca ceea ce se predica in biserica are vreo legatura cu ceea ce conteaza cel mai mult: sa fim mai buni.

In Biblie sunt cateva lucruri interesante dintre care iti sugerez sa verifici in Noul Testament, la Matei , cap.6, de la versetul 1 pana la 6(in special 6), sa vezi ce spune Isus despre rugaciune. Nu stiu cum ti se va parea tie, dar mie mi s-a parut un argument destul de solid impotriva modului in care se predica in ziua de astazi.

Si atunci, singurul lucru care a ramas o baza solida pentru viata spirituala a unui om ramane Biblia (Cuvantul lui Dumnezeu), nicidecum relatia cu un popa care, asa cum au afirmat si altii pe forumul acesta de credinta, nu face altceva decat sa ia salariu de director.

Poate intr-o zi vei dori sa ii acorzi inca o sansa lui Dumnezeu ca poate, poate, te va face mai fericit. Totusi, va fi de inteles si daca nu o vei face, sa sti ca nu te va judeca nimeni. Oricum, cel mai important este sa fim buni si daca ai un suflet pur, esti un om complet.

Vizitator

Mesaj » Mie Sep 01, 2010 11:25 am

Da, cred ceea ce sustine acea carte, in primul rand pentru ca este atat de lunga si de complexa pentru perioada in care a fost scrisa, si cum am mai zis intr-un mesaj anterior, au fost facute aceleasi profetii de oameni din perioade diferite, cu alte functii si mentalitati. Deci fiecare a scris practic acelasi mesaj pe care l-a primit de la Dumnezeu, doar ca prin propriile lui cuvinte.

Un alt lucru care ma face sa cred ca in Biblie gasesti adevarul este faptul ca in ea, ideea de credinta este total diferita fata de ceea ce practicam noi...atatia preoti...atatea functii...cine le da dreptul sa ierte pacatele oamenilor? Sau sa se considere fiinte mai inalte spiritual, pentru ca, asa cum ai spus si tu, e o mafie bisericeasca. Deci eu nicidecum nu te indemn spre biserica, ci spre cunoasterea lui Dumnezeu, a ceea ce inseamna credinta cu adevarat.

Si daca citeai cu atentie ce am mai spus, ai fi observat poate ca intr-unul din mesaje am spus un lucru mai bizar, si anume ca lumea nu este la puterea lui Dumnezeu momentan, ci a lui Satan(lucru bazat pe niste versete biblice) si atunci explicam foarte usor relele care ni se intampla si faptul ca Dumnezeu lasa lumea in propriile-i maini. De asta avem liberul arbitru. Sa fim responsabili de propriile noastre soarte. (abia dupa Apocalipsa va conduce Dumnezeu, atunci ne va putea ajuta)

Rugaciunea, pe de alta parte, e un lucru care ne da puterea sa mergem mai departe, ne consolideaza relatia cu divinitatea, dar nu e nicidecum un tonomat. Adica nu bagam rugaciunea si apoi sa asteptam sa iasa minunea. Din cate stiu eu, Dumnezeu nu a mai permis minuni pana inca o perioada dupa Isus. Si totusi, noi continuam sa ne amagim din cauza mediatizarii gresite pe care o fac preotii si alti oameni care au de castigat din ceea ce au facut sa para religia si credinta in ziua de azi.

Si sigur, ca omul simplu nu se gandeste mai mult...ca doar popii au inventat si o scuza buna sa nu gandim prea mult: " Crede si nu cerceta!" - suna cunoscut? E cea mai mare porcarie si a fost inventata candva in secolul 2. Iti promit ca nu gasesti nicaieri in Biblie chestia asta, in special in ideea de a nu cauta adevarul si de a crede orbeste.

Eu zic ca din moment ce tot ai scris pe acest forum, ai vrea sa vezi daca merita sa mai crezi in ceva. Eu iti sugerez sa-ti cauti bunatatea in interior, si daca mai este putin loc, sa cauti credinta, pentru ca te ajuta in viata prin simplul lucru ca ai ceva pozitiv in plus.

Si nu crede pe toata lumea ce iti spune despre Dumnezeu (ca e sau nu e voia lui), ca nu are de unde sti, daca se ia numai dupa ce spun preotii. Trebuie sa vezi singur ce inseamna credinta, sa interpretezi in felul tau mesajul biblic si sa iti cladesti o relatie cu Dumnezeu, care deocamdata asteapta incredere pentru mai incolo, cand chiar vom avea nevoie cu totii de ajutor.

Si ma repet, dar trebuie sa mai spun o data ca puritatea sufleteasca si bunatatea sunt lucrurile cel mai de pret, si chiar daca nu esti pregatit inca sa crezi din nou in Dumnezeu, vei fi favorizat datorita acestor calitati in fata Lui.

Iti doresc mult succes in cautarea raspunsurilor, si sa sti ca eu am fost atee o lunga perioada de timp si mi-am recapatat credinta cu ajutorul unor prieteni care mi-au sugerat tot asa, sa caut singura adevarul.

Vizitator

Mesaj » Mie Sep 01, 2010 2:58 pm

Nu stiu ce sa iti mai spun...dovezi palpabile nu exista. Daca tu crezi ca nise oameni de acum 2000, 3000, 5000 de ani au avut interesul sa ne prosteasca scriind aberatii asa de complexe, care mai tarziu au fost gasite si legate intr-o carte, chiar nu te pot contrazice. Pentru ca singurele dovezi sunt in Biblie, iar daca tu refuzi hotarat sa o deschizi pana si sa citesti 6 versete... inseamna ca oricum nu ii mai dai sanse.

Ideea este ca toata ideologia de divinitate absoluta, de Dumnezeu, de credinta vine din acea carte. Ceea ce nu inteleg este de ce crezi tu ca prietena ta este cu tine daca nu crezi in Dumnezeu? El ne-a facut sufletul, nu? Deci daca negi existenta lui, negi totodata si faptul ca ea ramane alaturi de tine pe veci.

Si da, incalzirea globala si toate vin de la noi! De la oameni! Suntem rai, parsivi, materialisti, egoisti. Lumea e in declin, asta se vede cu ochiul liber! Si sti ce? In Biblie scrie asta. Ca inainte sa se dea lupta dintre bine si rau lumea va fi in declin, vor fi razboaie, oamenii vor fi tot mai rai, tot mai multe crime si asa mai departe. Eu zic ca profetiile se implinesc.

Scopul meu nu este sa te conving pe tine de convingerile mele, ci te indemn sa cunosti situatia pe deplin inainte sa zici ca "nu are rost" sau ca sunt mituri si povesti. Poate ca tu ai dreptate, dar daca nu ai, vrei sa stai pentru totdeauna sa te intrebi "ce ar fi fost daca incercam"?

Si permite-mi sa te contrazic in ceea ce ai afirmat referitor la arheologi si oameni de stiinta. Nu s-a constatat niciodata ca totul ar fi un mit si dovezi clare nu au de unde sa aiba. Sunt, intr-adevar, anumite supozitii ale lor in ceea ce ar fi privit lucrurile miraculoase petrecute, sau chiar formarea universului, si eu nu ii contrazic nici pe ei. Dar oamenii nu stiau atat de multe in trecut si in Biblie sunt trecute perceptiile lucrurilor in viziunea stramosilor nostri.

Dar in orice caz, nu cred ca ai citit tu o carte sau ai vazut un documentar stiintific al carui sfarsit sa fie ceva de genul: " Biblia este un document fals" sau "Asadar, Dumnezeu nu exista". Este printre cele mai controversate subiecte... pentru ca nu exista dovezi clare in nici o directie.

Deci este la latitudinea ta ce vrei sa crezi si ce nu si daca vrei sa deschizi cartea aia sa vezi daca te lamureste sau daca sunt doar aberatii.

Vizitator

Mesaj » Mie Sep 01, 2010 8:04 pm

Sa ghicesc! Documentarul pe care l-ai vazut este cumva Zeitgeist? Pentru ca si eu am vazut zeci de documentare de genul asta si chiar daca as presupune ca e toata credinta o aberatie, la ce mi-ar folosi? Sa nu cred in nimic n-o sa ma inalte, nici n-o sa ma coboare.

Faptul ca am in ce sa cred imi da speranta, ma face mai implinita si atunci, chiar daca nu exista nimic acolo, eu tot sunt un om mai fericit decat cel care nu crede si poate are dreptate. Iar pentru un singur motiv sa faci lumea sa se teama de ceva mai puternic crezi ca era nevoie de o carte atata de groasa cu scris atata de marunt?

Omul e credul. Ar fi crezut oamenii in Biblie si daca era jumatate din cat e. De ce sa se chinuie un om sa scrie atata si sa faca pagini intregi de arbori genealogici si sa compuna psalmi din aia kilometrici? Da, la inceput a fost o simpla carte de profetii transmisa din mosi-stramosi si imparatul Constantin al nu stiu catelea, candva prin secolul 3 s-a gandit ca e momentul sa potoleasca populatia din Roma, ca erau orgii peste orgii. Asa ca a mediatizat biblia si a introdus crestinismul.

Nu vad unde mai duce discutia asta. Eu nu sunt cea mai religioasa persoana, nu merg la biserica, pur si simplu cred in Dumnezeu pentru ca ma ambitioneaza sa fiu un om mai bun. Daca tu preferi sa cauti scuze sa nu te documentezi decat intr-un sens, si acela ca nu exista nimic, n-ai decat. Dar sa stii ca si cartile care indeamna credinta si cele care o neaga sunt la fel de convingatoare. E alegerea ta.

Urmatorul

Inapoi la Dragostea de Dumnezeu

• Mesaje apropiate
      Replici
      Vizite
      Ultimul raspuns