|
|
Acum este Joi Mai 24, 2012 10:13 pm
Discutii despre muzica, filme , poze haioase, videoclipuri, filmulete, bancuri, etc.
Reguli forum
Inainte de a incepe o discutie, faceti o cautare (sus), sa vedeti daca subiectul nu a fost deja abordat. Daca da, atunci raspundeti la acel subiect deja inceput. Astfel evitam prezenta subiectelor cu acelasi titlu sau cu acelasi continut. Scrieti ordonat, corect, cu amanunte, fara cuvinte vulgare, nu jicniti, nu copiati, nu faceti publicitate. Lasati 1 rand liber dupa 6-7 randuri de text.
» Mie Apr 22, 2009 10:44 pm
Sunt multi cei care,aflati intr-o oarecare situatie de socializare,tind sa-si "reformeze" caracterul pentru a fi "in trend" cum se spune ..... E oare o idee buna? 
-
» Joi Apr 23, 2009 12:43 am
Nu stiu daca nu sunt offtopic intrucat intrebarea ta este foarte vasta. La prima vedere un raspuns care s-ar potrivi ar putea fi:
Sarcina este un eveniment care iti schimba viata. Nu exista o alta experienta care sa schimbe atat de radical organismul uman, in mod fizic, psihic si spiritual. Din momentul conceptiei, mama si copilul sunt implicati intr-un dialog biologic. Ceea ce se intampla in organismul mamei are impact asupra organismului copilului in formare. De exemplu, daca mama trece printr-o perioada de stres major, toata chimia stresului va trece la copil, facand ca genele sa-l ajute sa se adapteze unui mediu stresant. La inceputul sarcinii, incepe dialogul chimic dintre mama si copil. De asemenea, tot in acele momente, are loc un schimb de celule intre mama si copil. Medici din diferite domenii ale stiintei medicale cunosc acest lucru. Dar exista si medici care trateaza femeile insarcinate si care nu stiu nimic despre aceasta. De cele mai multe ori, cu siguranta, femeile insarcinate, dar si parintii lor, sunt neinformati. Fenomenele se numesc „microhimerism fetal”, cand mama primeste celule de la copilul sau, si „microhimerism matern”, cand copilul primeste celule de la mama sa. Avand in vedere faptul ca mama comporta celulele oricarui copil pe care l-a conceput, este interesant sa ne gandim ca organismul unei femei comporta material genetic al oricarui barbat care este tatal copiilor conceputi de ea. Organismul ei se schimba prin aceasta experienta.
-
» Joi Apr 23, 2009 8:06 pm
Chiar oare ce ar putea????  depinde de la caz la caz. Mergeti in strainatate si uitativa cu ochi deschisi la romani care au plecat de mult, ....  parca au alt comportament  parca sunt si nu sunt romani...... Unii !!! doar (si i-mi place sa cred ca in procent de 90%) sunt schimbati in bine ....schimbari radicale.
-
» Joi Apr 23, 2009 8:08 pm
Cred ca linistea sufleteasca, faptul ca esti privit ca om, ..........Doamne !! sunt atat de multe cazuri care te pot schimba RADICAL in bine sau in rau.
-
» Lun Mai 04, 2009 12:54 pm
MOTIVATIAeste cea care te face sa-ti schimbi modul de viata.DISCERNAMANTULte ajuta sa alegi directia in care trebuie concentata atentia si efortul ,daca este o directie buna vei afla cu siguranta.De multe ori ne propunem sa urmam un stil de viata sanatos; insa, deoarece motivatia initiala se va eroda tot mai mult o data cu trecerea timpului, devine tot mai greu pentru cei mai multi dintre noi sa continuam programul de exercitii fizice, sa mancam corect sau sa le facem pe amandoua, pentru ca tot mai multe lucruri incep sa ne stea in cale si incepe sa devina tot mai atractiv statul in fotoliu sau un desert plin de calorii.A fi sanatos este un lucru extrem de important in viata oricui si asta ar putea fi o motivatie suficient de puternica pentru a continua un regim alimentar sanatos si un program adecvat de exercitii fizice.
-
-
» Mie Mai 20, 2009 11:10 am
Cred ca in primul rand modul cum vezi viitorul tau,pacea interioara,gasirea unui/unei partenere,respectul celor din jur si .....
-
» Dum Oct 04, 2009 9:57 pm
banii iti pot schimba viata cu adevarat.
-
Inapoi la Divertisment
-
- modul de ate face frumos
de vasilepan » Mie Iul 22, 2009 11:19 am
- 1 Replici
- 168 Vizite
- Ultimul raspuns de te_ascult
 Mar Aug 11, 2009 7:02 pm
Frumusete
-
- ce trebuie sa faca un barbat in pat?
de mario_alin25 » Mar Apr 13, 2010 10:16 am
- 5 Replici
- 716 Vizite
- Ultimul raspuns de cosmina29
 Vin Noi 25, 2011 8:28 am
Despre dragoste
-
- Cum convingi o femei sa faca dragoste ?
de iubire » Lun Mai 10, 2010 11:14 pm
- 1 Replici
- 360 Vizite
- Ultimul raspuns de viktor17imperial
 Sam Iun 26, 2010 5:10 pm
Despre sex
-
- UN INTERVIU DESPRE MODUL IN CARE SE SUBJUGA TARA-raspanditi
de iulyan27 » Vin Dec 11, 2009 12:19 am
- 0 Replici
- 114 Vizite
- Ultimul raspuns de iulyan27